maritbet girişmaritbet
Bizim Evler satış ofisleri bayramda açık!

Bizim Evler satış ofisleri bayramda açık!

İhlas Yapı'nın hayata geçirdiği Bizim Evler Güzelce, Bizim Evler 8 ve Marmara Evleri 4 projelerinin satış ofisleri bayramda açık olacak.

İnşaat sektöründeki 28 yıllık deneyimiyle 16 bini aşkın aileyi ev sahibi yapan İhlas Yapı, Kurban Bayramı'na özel avantajlar sunuluyor. Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4 projelerinde satışlara devam eden İhlas Yapı, 120 ayda yüzde 0,99 faiz imkanıyla ev sahibi yapıyor. Bizim Evler 8 ve Marmara Evleri 4 satış ofisleri bayram boyunca açık olacak. Bizim Evler Güzelce satış ofisi ise bayramın ilk günü kapalı, diğer 3 günü ise hizmet vermeye devam edecek. 

Marmara Evleri 4

Toplamda 639 daire ve 44 adet dükkânın yer aldığı Marmara Evleri 4 projesi aile öncelikli bir yaşam anlayışıyla hayata geçiriliyor. Modern mimarisi ve geniş peyzaj alanıyla bölgeye değer kazandıran Marmara Evleri 4'te, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Geniş ve ferah kullanım alanlarının bulunduğu projede daireler 126
metrekare ile 204 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Peyzaj için geniş alanların ayrıldığı projede; kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve açık spor alanları, yürüyüş yolları, çok maksatlı eğitim salonları, mescit, taziye evi, bay ve bayanlara özel ikişer adet fitness salonu, hamam ve saunalar yer alıyor. Bugüne dek projelerinde erken teslimi klasik hale getiren İhlas Yapı, lüks ve konforlu bir yaşam vadettiği Marmara Evleri 4 sitesini 2020'de teslim etmeyi planlıyor.

Bizim Evler Güzelce

Büyükçekmece Güzelce Mahallesi'nde yükselen Bizim Evler Güzelce projesi 17 blokta 709 daire ve 111 dükkandan meydana geliyor. 8 ve 10 katlı bloklardan oluşan projede daireler deniz manzarasına sahip. E-5'e sıfır konumda bulunan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. 92 bin 293 metrekarelik arsa üzerine kurulan projede teslimler 2020 yılının Nisan ayında yapılacak.

Bizim Evler 8

İhlas Yapı'nın Ispartakule'de hayata geçirdiği Bizim Evler serisinin 8. halkası olan Bizim Evler 8 projesi ailelere özel konforlu bir yaşam sunuyor. Ispartakule'nin cazibe merkezi Bizim Evler; Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yollarına, Metro Ispartakule istasyonu'na, bu yıl hizmete girecek. Halkalı-Gebze hızlı tren hattıyla hizmet verecek Ispartakule tren istasyonu'na, Avrupa ve Ortadoğu'nun en büyük sağlık kampüsü ile en son Kanal İstanbul gibi dev projelere komşu olması ile öne çıkıyor. 240 konutluk projede teslimler Ekim 2020'de yapılacak.

  • Etiketler:

Yorum Yaz