maritbet girişmaritbet
Bizim Evler 7'de taksitler 2019'da başlıyor!

Bizim Evler 7'de taksitler 2019'da başlıyor!

Bizim Evler 7 Ispartakule'deki kampanya kapsamında ev alan kişiler taksit ödemelerine 2019 yılında başlıyor.

İhlas Yapı, Ispartakule'de hayata geçirdiği Bizim Evler 7'yi dev kampanya ile yatırımcısıyla buluşturuyor. Hemen teslim daireler için hayata geçirilen kampanya kapsamında projeden daire alanlar 2019'da ödemeye başlayacak.

Prestijli yaşam alanlarının mimarı İhlas Yapı, Ispartakule'deki yatırımlarını sürdürerek bölgenin gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor.

Ayrıcalıklı sosyal donatıları ve modern yaşam alanlarıyla Ispartakule'yi yepyeni bir konut konseptiyle buluşturan İhlas Yapı, yaşamın başladığı Bizim Evler markalı projelerinin son halkasında benzersiz bir kampanya başlattı. 

Bizim Evler 7'den ev sahibi olmak isteyen konut alıcıları ‘'Hemen al, hemen taşın'' kampanyasıyla teslime hazır daireleri bugün alıp 2019'da ödemeye başlayabilecek.

DEĞERLİ; ‘'İLK TAKSİT ÖDEMELERİ OCAK 2019'DA BAŞLAYACAK''

Cazip ödeme koşullarıyla kaliteli bir yaşam sunduklarını söyleyen İhlas Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Erhan Değerli; ‘' Bu yaz insanların dairelerine oturabilmesi için elimizden geleni yaptık ve çok güzel bir yaşam alanı ortaya çıktı. Hemen al hemen taşın kampanyamızla, konut alıcılarına ilk taksiti 2019'da ödeme imkanı sunuyoruz. Bu kampanya ile amacımız bir miktar peşinatı olan ancak taksit ödemelerine hemen başlayamayacak olan ailelere kolaylık sağlamak. Kirada oturan ya da yatırım için bir daire daha almak isteyen aileler için planladığımız bu ödeme modeli ile daireyi hemen teslim ediyoruz, ilk taksitlerini de Ocak 2019'da başlatıyoruz. Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz tüm projelerimizde, konut alıcılarına alternatifli ödeme seçenekleri sunduk. Şimdi ise Bizim Evler markasının gerektirdiği tüm ayrıcalıkları en yeni projemiz olan Bizim Evler 7'ye taşıyoruz. Tüm projelerimizde olduğu gibi bu projemizde de yeni bir yaşam alanı inşa etmekten daha çok, gelecek nesillerin yaşamını inşa etmenin sorumluluğunu taşıyor, ailelerin cazip ödeme planları ile kaliteli bir yaşama kavuşmalarını sağlıyoruz.'' dedi.

2+1 DAİRELER 503 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

Aile hayatına ve mahalle konseptine uygunluğu ile dikkat çeken Bizim Evler 7, kent yaşamının yoğunluğundan uzak, sakin ve dingin bir yaşam projesi olarak tasarlandı. Devlet yatırımlarıyla mega projelerin kesiştiği bir noktada yer alan Bizim Evler 7'de 532 konut ile 48 cadde mağazası yer alıyor. 
Yüksek standartlarda konforlu bir yaşam sunan projede; 2+1, 3+1, 4+1 ve teraslı dairelerden oluşan konut tipleri yer alıyor.  

Her zevke hitap eden modern mimarisiyle kalite ve konfora önem veren ailelerin taleplerine cevap verecek şekilde tasarlanan daireler 503 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor.     
Projeden daire sahip olmak isteyenlere ayrıca yüzde 15 nakit indirimi ya da 30 ay vade farksız, 60 ay 0,47 ve 120 ay 0,77 vade oranıyla ödeme seçeneği sunuluyor.                           

GÖL ve DENİZ MANZARASINA SAHİP

Panoramik Küçükçekmece gölü ve Marmara Denizi manzarasına hakim bir noktada yer alan Bizim Evler 7, zengin sosyal donatı alanlarıyla da dikkat çekiyor.

Geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanlarına sahip Bizim Evler 7'de; kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness salonu, hobi odaları, mini futbol sahası, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortu ve mescid bulunuyor. 

Projede ayrıca; çocuk oyun bahçeleri, kreş, anaokulu, eğlence alanları, yürüyüş yolları, kameriyeler ile site sakinlerinin çeşitli etkinliklerle bir araya gelebileceği toplantı salonu ve göl kafe yer alıyor.

METRO HATTI İLE DEĞERİNE DEĞER KATACAK

İstanbul'un prestijli bölgesi Ispartakule'de TEM Otoyolu'nun yanı başında konumlanan Bizim Evler 7, Metro hattı ile daha da değer kazanıyor. Bölgenin en çok talep gören konut projeleri Bizim Evler'e komşu olacak Metro hattı, oturumcu ve yatırımcıya büyük avantaj sağlayacak.

Kabataş, Mecidiyeköy, Mahmutbey, Ispartakule, Bahçeşehir, Esenyurt hattında ulaşım imkanı sağlayacak Metro hattı ile Ispartakule'den şehrin her noktasına hızlı ve konforlu ulaşılabilecek. Marmaray ile entegre olacak Ispartakule banliyö tren istasyonu da projeye çok yakın bir noktada yer alacak. 

Yorum Yaz