maritbet girişmaritbet
Birtep, Elazığ'da "Bir Modern" projesine başlıyor!

Birtep, Elazığ'da "Bir Modern" projesine başlıyor!

Birtep, ilikçi bir konut pazarı oluşturma hedefine Elazığ'dan başladı. Bir Modern adı verilen yeni proje 216 konuttan meydana gelecek.

Gayrimenkul sektörünün değişen dinamiklerini doğru analiz ederek, sektörün ihtiyaçlarına güçlü finansal çözümlerle yaklaşan “BİRTEP”, içinde bulunduğumuz ve “yeni normal” olarak ifade edilen koşulların geliştiği böylesi bir dönemde, yenilikçi bir konut pazarı oluşturma hedefiyle ilk iş ortaklığı projesine Elazığ'dan başladı. Bu kapsamda BİRTEP; kadim Harput şehrinin kültürel mirasına sahip, Doğu Anadolu'nun incilerinden Elazığ'da, satış ve pazarlamasını üstlendiği “BİR MODERN” isimli konut projesini hayata geçiriyor.

Bir meydan, 4 blok, 216 konut, 42 mağaza

Elazığ Merkez'de Atatürk Bulvarı üzerinde konumlanan ve satışları başlamış olan proje; 60.688 m² inşaat alanıyla, 4 blok, 216 konut ve 42 mağazadan oluşuyor.

Birlikte tasarruf, birlikte ticaret, insan odaklı finans ve doğru projeler

BİR MODERN ile ilgili açıklama yapan BİRTEP Genel Müdürü Kürşat Köz; “Tasarruf Finansı” yönteminin son yıllardaki yükselişiyle paralel olarak, insanların temel barınma ihtiyacı olan konutun edinimi konusunda “insan odaklı finans” ve “üretim” yaklaşımlarının çıkış noktası olması gerektiğini vurguladı. İhtiyaç ve eğilimlerin her zamankinden daha hassas bir yaklaşımla takip edilmesi gerektiğine dikkat çeken Köz, özellikle pandeminin oluşturduğu yeni şartların, tüm iş modellerinde iyi okunması gerektiğini belirtti. Köz; insanların, kaliteli konutları uygun maliyetlerle elde etmelerindeki en güçlü uygulamaların “Birlikte Tasarruf Finansı” yönteminde olduğunu belirterek, Elazığlılara BİR MODERN vesilesiyle bu imkanları sunduklarını vurguladı.


Yeni normallere uygunluk

BİR MODERN projesinde, Covid-19 sonrası oluşmaya başlayan yeni normallerin özellikle dikkate alındığının altını çizen Köz; “Küresel salgın sonrası dünya, eski dünya olmayacak, bu herkesin kabul ettiği bir gerçek. Yeni yaşamsal normların oluşacağı bir dünyaya geçiyoruz. Elbette yaşamsal hassasiyetlerin geliştiği ve mekana yansıdığı böylesi bir dönemde, bu realiteye duyarsız kalmamız düşünülemezdi. Bu bağlamda ‘BİR MODERN MEYDAN' adını verdiğimiz, geniş bir meydana sahip açık cadde AVM'si, iç mekanlarda geniş balkonlar ve büyük teras alanlarıyla, açık alan ihtiyacını kendi içinde çözmemize özellikle dikkat çekmek istiyorum. Ayrıca, dairelerde müsait çalışma odalarının bulunması, uzaktan çalışma sisteminin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak seviyede güçlü bir teknolojik alt yapıya sahip oluşu bu projeyi Elazığ'ın en nitelikli ve yeni normalleşme sürecine uygun bir proje haline getirdi.” dedi.

 

Elazığ halkının tercihleri doğrultusunda Elazığ'ın istihdam ve ekonomik hareketliliğine katkı

İlk Covid-19 vakasının görüldüğü andan itibaren, ekonomik çarkların dönmesini kurum olarak önemli önceliklerden biri olarak gördüklerini vurgulayan Köz, sözlerine şöyle devam etti: “Elbette Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığı'nın önerileri ve talimatları doğrultusunda gerekli tüm tedbirleri alarak, işlerimizin sürekliliğini ve gelişimini sağlamak adına faaliyetlerimize devam etme kararı almıştık. BİR MODERN'in, hem yatırımcılar hem ev sahipleri açısından öncelikli olarak tercih edilen bir proje olacağını düşünüyorum. Cadde üzerindeki ticari üniteleri ile bölgede prestij merkezi olacak bu proje; gerek üretim, gerekse işletmeye geçtiği aşamada bölgedeki istihdama çok ciddi katkılar sağlayacak ve bölge ekonomisine artı değer kazandıracak bir özelliğe sahip. BİRTEP olarak, ülkemizin öz kaynağını ülkemiz içerisinde değerlendirerek, insanların hayallerindeki eve beklemeden, en uygun koşullarda kavuşmaları için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Elazığ halkının bir evde neler beklediğini biliyor, gerçek ihtiyaçlarını doğru bir şekilde analiz ederek, onların beklentilerini en üst seviyede karşılayacak yaşam alanları oluşturmayı hedefliyoruz.”


Projede deprem güvenliği ön plana çıkıyor

Köz, bölgedeki deprem güvenliğine ve deprem riskine de dikkat çekerek, sözlerini şöyle tamamladı: “Projemiz, mimarisindeki estetik detaylar yanında statik planlarındaki öncelikler ve yapı güvenilirliği açısından da çok sıkı gözden geçirildi. Özellikle fore kazık uygulamasıyla temelinin zemin yapısına uygun şekilde tasarlanması ve desteklenmesi sayesinde ekstra bir deprem güvenliği sağlanmış oldu.”

 

Elazığ'da yeni bir soluk

Bölgeye yeni bir soluk getirecek olan BİR MODERN; cadde üzeri merkezi konumu, Elazığ çarşıya çok yakın lokasyon avantajı, açık ticari üniteleri, yetişkin ve çocuklar için kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, mescit, dinlenme odaları, Türk hamamı, sauna gibi alanları yanında yenilikçi ve estetik mimarisiyle 3+1, 4+1 ve 5+1 tipte farklı daire seçenekleri sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bursa-İstanbul deniz otobüsü seferlerinden 14'ü iptal edildi
  • 20.12.2022 11:24

Bursa-İstanbul deniz otobüsü seferlerinden 14'ü iptal edildi

Bursa Büyükşehir Belediyesince işletilen deniz otobüsü seferlerinden 14'ü kuvvet ...

Bursa-İstanbul deniz otobüsü seferlerinden bazıları iptal edildi
  • 10.08.2022 17:09

Bursa-İstanbul deniz otobüsü seferlerinden bazıları iptal edildi

Bursa ile İstanbul arasında Bursa Büyükşehir Belediyesince karşılıklı işletilen ...

Bursa-İstanbul deniz otobüsü seferleri iptal edildi
  • 08.02.2022 16:22

Bursa-İstanbul deniz otobüsü seferleri iptal edildi

Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) yarınki bazı seferleri, olumsuz hava koşulları ...

BUDO, 1 yılda 500 binden fazla yolcu taşıdı
  • 20.10.2021 09:38

BUDO, 1 yılda 500 binden fazla yolcu taşıdı

Bursa Büyükşehir Belediyesince Bursa ile İstanbul arasında karşılıklı işletilen ...

İDO'nun Tekirdağ, Marmara ve Avşa adaları seferleri başlıyor
  • 01.07.2021 16:15

İDO'nun Tekirdağ, Marmara ve Avşa adaları seferleri başlıyor

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Tekirdağ, Marmara ve Avşa adaları deniz otobüsü ...

İDO'nun Adalar seferleri başladı
  • 01.07.2021 10:38

İDO'nun Adalar seferleri başladı

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), bugün itibarıyla Kınalıada, Heybeliada, Burgaza ...