maritbet girişmaritbet
‘Beytepe’ye yatırım yapan kazanacak’

‘Beytepe’ye yatırım yapan kazanacak’

MiaVita Beytepe Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, Ankara'nın gelişen lokasyonlarına dair açıklamalarda bulundu.

MiaVita Beytepe Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, son zamanlarda Beytepe'nin çok fazla ön planda olduğunu belirterek “Gelişim trendinin başında olması yatırım için doğru yer olduğunun kanıtı” dedi.Son zamanda yapılan yatırımlar ile Beytepe'nin değerine değer kattığını anlatan Yılmaz, “Beytepe, son dönemde lokasyon olarak ön plana çıktı ve pahalı, prestijli projelerin burada inşa edilmeye başlamasıyla Ankara'nın gözde semtlerinden oldu. Tercih noktasında değerlendirdiğimizde ise; Çankaya ve Oran'da yaşayan ancak şehrin karmaşasından kurtulmak, konutunu yenilemek ya da yatırım yapmak isteyen bir müşteri kitlesinin daha fazla tercih ettiğini söyleyebiliriz” açıklamasında bulundu.

Beytepe'de gelişim trendi sürüyor

“Beytepe'nin gözde bir semt olmasını ise en güncel gelişim alanı olmasına ve kaliteli yapıların yükselmesine bağlayabiliriz” değerlendirmesinde bulunan Nurettin Yılmaz “ Gelişim trendinin başında olması şu an yatırım için de en uygun yer olduğunun kanıtı. Şu an yatırım yapanların bundan birkaç yıl sonra meyvelerini toplayacağının altını çizmek isterim. Yıllar içerisinde alınacak olan konut, değerini ikiye üçe katlayacaktır” açıklamasında bulundu.

MiaVita lokasyonu ile fark yaratıyor

MiaVita Beytepe projesinin lokasyonu ile de fark yarattığını kaydeden Yılmaz sözlerine şunları ekledi: “Projemizin en önemli özelliklerinden birisi ise MiaVita'nın merkezi lokasyonu. Hemen yakınımızda Atılım, Ufuk, Bilkent, Başkent, Hacettepe gibi önemli üniversiteler bulunuyor. ODTÜ'ye yakınlık da büyük avantajımız. Bunların yanı sıra İncek, Beysukent, Çayyolu ve Ümitköy'ün tam ortasında yer alması, Oran ve Çankaya'ya yakınlığı ve bu merkezlere çok çabuk ulaşılması da fark yaratıyor.”

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

‘Beytepe’ye yatırım yapan kazanacak’
  • 28.10.2017 13:42

‘Beytepe’ye yatırım yapan kazanacak’

MiaVita Beytepe Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, Ankara'nın gelişen lokasyonlarına ...