maritbet girişmaritbet
Beylikdüzü Batı Yakası’nın başkenti! BEYLİKDÜZÜ DOSYASI!

Beylikdüzü Batı Yakası’nın başkenti! BEYLİKDÜZÜ DOSYASI!

Hızlı gelişme potansiyeliyle bölgesinde bir çekim merkezi oluşturan Beylikdüzü, planlı ve düzenli gelişimini sürdüyor. Beylikdüzü, ulaşım altyapısndaki eksikliklerini giderebilirse ve ulaşımda çeşitliliği sağlayabilirse adeta bölgesel bir başkent olacak...

İstanbul'un genç ilçelerinden biri olan Beylikdüzü, yapılaşma açısından da genç bir merkez olma özelliği taşıyor. 1990'lı yılarda kooperatiflere tahsis edilen alanlarda yükselen blokları, sonraları özel sektörün peş peşe yaptığı projeler takip etti. Beylikdüzü, planlama ve alt yapı çalışmaları tamamlanmış bir bölge olarak da dikkat çekiyor. Bu da Beylikdüzü'nün düzenli gelişmesine olanak sağlıyor. Lüks villa projelerinden, sosyal olanaklara sahip nitelikli ucuz konut projelerine kadar, farklı gelir gruplarına hitap eden projelerin bulunduğu Beylikdüzü yeni ev sahibi olmak isteyenlere fırsatlar sunuyor.

 
Beylikdüzü'nün Yakuplu bölgesi ise denize komşu olmasıyla hem şehir, hem sayfiye özelliği taşıyor. Beylikdüzü'nün dikkat çekici özelliğinden biri de hali hazırda onun üzerinde irili ufaklı alışveriş merkezini sınırları içinde barındırıyor olması. Bölgede inşaatı devam eden alışveriş merkezleriyle birlikte bu sayının 20'nin üzerine çıkması bekleniyor. Beylikdüzü adeta etrafındaki 20 kilometre çapındaki alanın ortasında parlayan bir merkez. Beylikdüzü'nün merkez özeliğini etrafındaki sanayi alanları, Atatürk Havalimanına yakınlığı, yapılması planlanan Silivri Havaalanı, Ambarlı Limanı da pekiştiriyor.
 
Ulaşımda çeşitlilik gerekiyor Beylikdüzü ile ilgili kimimle konuşsanız hemen hemen herkes, ulaşım sorunundan dert yanıyor. Gelişme potonsiyeli taşıyan Beylikdüzü'nün en büyük dezavantajını ulaşım altyapısındaki eksikik oluşturuyor. Bu eksikliğin mevcut, metrobüs, deniz ulaşımı ve raylı sistem çalışmalarıyla orta vadede çözüme kavuturulması öngörülüyor. Ulaşım sorununu çözmüş bir Beylikdüzü bugünkü gelişimi dikkate alındığında, dahada parlayacak gibi görünüyor.
 
Arsa fiyatları 4 kat arttı
REHA Medin Emlak Hizmetleri Yakuplu Ofisi'nden Feridun Çiçekçi, Beylikdüzü'nün orta ve üstü gelir grubunun ağırlıklı olarak yaşadığı bir bölge olarak öne çıktığını belirterek, 250 bini aşkın nüfusu, organize sanayi bölgesine yakınlığı ve uluslararası bir limanı barındırmasıyla öne çıktığını ifade ediyor. Çiçekçi, Beylikdüzü'nün en önemli eksikliğinin ulaşım altyapısı olduğuna işaretederek, Beylikdüzü'ne şu an için tek ulaşım şekli karayolu, bu da bir dezavantaj oluşturuyor. Deniz yolu ve metrobüsle ilgili çalışmalar olduğu belirtiliyor. Yakuplu'da İDO iskelesi'nin yapılması ve Avcılar'a kadar gelen Metrobüs hattının Beylikdüzü'ne uzatılmasıyla ulaşım sorunuda çözüme kavuşacaktır” dedi.
 
Beylikdüzü'ndeki arsa fiyatlarının metrekaresi 300-400 liralardan, bin 500 - bin 800 liralara geldiğine değinen Çiçekçi, dairelerin metrekare fiyatlarının ise E-5 çevresinde 900 ile bin 500 TL, Yakuplu'da 850 ile 2 bin 500 TL arasında değiştiğini kaydediyor. Çiçeekçi Yakuplu'daki villaların metrekare satış fiyatının ise 2 bin TL ile 2 bin 500 TL arasında değiştiğini belirtiyor.
 
Yakuplu, Beylikdüzü'nün denize açılan kapısı
YAKUPLU bölgesini değerlendiren Eston Yapı Genel Müdürü Kaan Yücel, Yakuplu'nun büyük avantajının denize komşu olması olduğuna işaret ediyor. “Denizsiz bir İstanbul düşünülemez” diyen Yücel, İDO'nun planlarında yer alan Deniz Otobüsü iskelesinin Beylikdüzü'nün ulaşım sorununu büyük oranda hafifleteceğine değiniyor. Yücel, Eston Yapı olarak hayata geçirdikleri Eston Deniz projesi içinde yer alan 500 yat kapasiteli marina inşatının tamamlanmasının da yat turizminin gelişmesi ve bölgenin canlanmasında önemli rol oynayacağını vurguluyor.
 
Metrekare fiyatında en cazip bölge
KALE Kilit ve Kale Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Sema Gürün, Beylikdüzü'nde inşaatı devam eden konut projelerinin hızlı nüfus artışının ve büyüme potansiyelinin önemli bir göstergesi olduğuna işaret ederek. “Yeni yapılan her konut projesi ile lüks konut anlayışında çıta biraz daha yükseliyor. Konut projeleri sakinlerine farklı imkanlar sunmak için adeta birbiriyle yarışıyor. Bu da bölgedeki sosyal ve fiziki hayatı olumlu etkiliyor” değerlendirmesini yapıyor. Bir megapol olan İstanbul'un karmaşasından kaçanların tercih ettiği Beylikdüzü'nde 2003 yılından itibaren hızlı bir fiyat artışı yaşandığını kaydeden Gürün, metrekare fiyatları baz alındığında Beylikdüzü'nün hala İstanbul'un en cazip bölgelerinden biri olmaya devam ettiğini vurguluyor.
 
* Yeni projelerin devam ettiği Beylikdüzü planlı ve düzenli gelişimini sürdürüyor.
2+1'in kirası 600-750 TL
 
Beylikdüzü Metrekare satış fiyatları
E-5 Çevresi 900-1.500 TL
Yakuplu 850-2.000
Yakuplu (Villa) 2.000-2.500
 
Beylikdüzü Kira Değerleri
1+1 500-600
2+1 600-750
3+1 700-1.000
4+1 900-1.500
 
* Son yıllarda konutların fiyatlarında artış olmasına rağmen metrekare fiyatında halen en cazip bölgeler arasında yer alıyor.
 
Projelerde fiyatlar düştü ikinci el hareketlendi
REMAX Delta 2 Emlak Broker'ı Hayrulah Üçgün, Beylikdüzü'nde ikinci el piyasasının yıl başından bu yana hareketlendiğine değinerek, “Yeni projelerdeki fiyatlarda bir miktar düşüş oldu satın alınabilir fiyatlar oluştu. Kooperatif bloklarında evi olanlar bu evlerini 80-100 TL'ye satarak, sosyal alanları olan daha nitelikli projelerden 150 bin ile 200 bin TL aralığındaki yeni projelerden daire almayı tercih ediyor” diyor.
Üçgün, Zeytinburnu, Şirinevler, Bahçelievler, Bakırköy gibi semtlerden de Beylikdüzü'ne doğru bir kayış olduğu dile getirityor. Bu bölgedeki binaların niteliksiz ve yapı ömrünü doldurmuş binalar olduğuna değinen Üçgün, “Bu tür yapılarda yaşayan insanlar, sosyal donatı alanları olan, nitelikli konutları ucuza alabildikleri Beylikdüzü'ne yerleşiyor” dedi.
 
BEYLİKDÜZÜ ALIŞVERİŞE DOYMUYOR YENİ AVM YATIRIMLARI GELİYOR
Yaklaşık 20'ye yakın alışveriş merkezinin faaliyette olduğu Beylikdüzü'nde AVM yatırımı için hâlâ gün sayanlar var.
Beylikdüzü'de peş peşe yükselen konut projelerin yanı sıra, Alışveriş Merkezi inşaatlarında da bir yoğunluk yaşanıyor. Hemen hemen 20'nin üzerinde alışveriş merkezinin bulunduğu bölgede yeni alışveriş merkezi projeleri'de yer alıyor. İnşa halindeki alışveriş merkezlerinin yatırımcıları, mevcut alışveriş merkezlerinden farklılaşmak için merkezlerini belirli bir konsept üzerine oturtuyorlar. Bunlardan bir tanesi de Gül- Keleşoğlu Ortaklığında açılacak Autopia. Autopia bir otomobil alşveriş merkezi. Yakın bir zamanda Autopia'nın benzeri bir otomobil alışveriş merkezinin daha Beylikdüzünde inşaatına başlanacağı konuşuluyor. Bir diğer alışveriş merkezi yatırımcısı Ece Group'ta Mayıs'ta Marmara Park'ın inşaatına başlamayı planlıyor.
 
Autopia'da otomobiller AVM'ye girecek
Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren bütün markaları tek bir çatı altında toplamayı hedefleyen otomobil alışveriş kompleksi Autopia, 2011 yılında İstanbul Beylikdüzü'nde açılacak. İçinde sıfır araç showroom'ları, ikinci el otomobil galerileri, yedek parça ve aksesuar mağazaları, test sürüş pisti, caferestoranların yer alacağı Türkiye'nin ilk otomobil alışveriş kompleksi Autopia'nın yılda 6 milyon kişi tarafından ziyaret edilmesi bekleniyor. Keleşoğlu ve Gül İnşaat ortaklığında kurulan Otomobil Dünyası İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilecek proje beş katta, 125 bin metrekare kiralanabilir alana ve 400 metrekareden 850 metrekareye kadar çeşitli büyüklüklerde 280 showroomdan oluşacak. İstanbul'daki birbirinden kopuk halde bulunan oto galerileri ve showroomları, oto servisleri gibi firmalarını tek çatı altında toplamayı planlıyor.
 
Ece, Marmara Park'a Mayıs'ta başlayacak
2000 yılından bu yana Türkiye pazarında faaliyet gösteren Avrupa'nın önde gelen alışveriş merkezi geliştiricisi Ece Group, 2006 yılında faaliyetini durduran çocuk eğlence merkezi Tatilya'nın yerine yapacağı Marmara Park AVM'nin inşaatına Mayıs'ta başlamayı planlıyor. 4 katta yaklaşık 100 bin metrekare perakende alanı bulunacak Marmara Park'ta 250 mağaza yer alacak.
 
Gül'den Beykent'e Perla Vista AVM
Gül İnşaat'ın Beykent'te inşa ettiği Perla Vista 15 katlı iki rezidans kuılesi ile yaklaşık 32 bin metrekare kiralanabilir alana sahip bir alışveriş merkezinden oluşuyor. Perla Vista'da 300'e yakın residence dairesi yer alırken AVM'de 8 adet sinema salonu ve120 mağaza yer alacak.
 
‘Bugün uzak denilen yerler yarın merkez olacak'
KONUT edinmek isteyenlerin göz önünde bulundurması gereken en önemli noktanın konut projelerinin metro, metrobüs güzergahlarına yakınlığı olduğuna işaret eden Yeşil İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, “Projelerin bulunduğu lokasyonların ulaşım imkanları çok büyük önem kazanıyor. Bugün şehre uzak olarak nitelendirilen ve alan büyüklüğü avantajı sebebiyle sosyal imkanlar yeşil alanlar bakımından zengin projeler, ulaşım imkanlarının oluşması ve gelişmesi sayesinde uzak olmaktan çıkıp çok değerlenecek.
 
Şehir içi diye adlandırılan lokasyonlarda sosyal donatılar, yeşil alanlar bakımından tam donanımlı projeler yapmak mümkün değil; mümkün olsa bile fiyatlarıçok yüksek düzeyde diye konuştu. Bugünden ulaşım imkanları gelişecek olan bölgelerden konut edinmenin büyük avantaj olacağına değinen Yeşil, bu bölgelerin başında Beylikdüzü'nün geldiğini vurguladı. Büyük çaptaki sosyal alanları gelişmiş projeler için talebin çok olduğunuda söyleyen Yeşil Beylikdüzü'nde bu tür projelere uygun arsalar bulunduğu bilgisini verdi.
 
‘Bölgenin potansiyeline güveniyoruz'
FİYAPI Yönetim kurulu Başkanı Fikret İnan, Beylikdüzü'nün geleceğinin çok parlak olduğunu ve gün geçtikçe değerine değer katacağını ifade ederek, “Beylikdüzü ve çevresinde (Beylikdüzü, Esenyurt ve Bahçeşehir) konut yatırımları açısından oldukça yüksek bir potansiyel görüyoruz. Dolayısıyla bu potansiyeli değerlendirerek bu bölgede 10 bin konut yatırımı daha yapmayı planlıyoruz” dedi. İnan, Beylikdüzü'nün Avrupa Yakasında en fazla prim yapacak bölgelerin başında yer aldığını vurguladı.
 
‘Ulaşımdaki sorunlar orta vade de çözülecek'
KULLAR İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, Beylikdüzü'nün önemli bir gelişme kaydettiğini ve bunun devam edeceğini belirterek, “Bir yıl sonrasında Avcılara kadar uazan Metrobüs, Beylikdüzü'ne gelecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Beyikdüzü Metro hattı ile ilgili etüd çalışmalarının devam ettiğini beliyoruz. Ayrıca, E-5'in Haramidere ile TÜYAP arasında kalan kısmı yer altına alınarak bir karayolu Tüneli inşa edileceği ve bunun planlara alındığı belirtiliyor. Böylelikle E-5 meydanlaştırılacak. Bu projelerle birlikte Beylikdüzü'nde değişim ve gelişim daha da hız kazanacak” diye konuştu.
Beylikdüzünün sanayi alanlarına yakınlığına da işaret eden Kul, Hadımköy'de binin üzerinde sanayici bulunduğunu ve bunların önemli bir kısmının yakınlığı nedeniyle Beylikdüzü'ndeki lüks projeleri tercih ettiğini kaydetti.
 
BEYLİKDÜZÜ'NDE HER GELİR GRUBUNA UYGUN EV BULUNUR
Beylikdüzü'nde hemen hemen her gelir grubuna yönelik konut projesine rastlamak mümkün. Bölgede yeni projeler Yakuplu, Gürpınar ile E-5 çevresinde yoğunlaşıyor.
İstanbul'un yeni ilçeleri arasında yer alan Beylikdüzü, kriz döneminde dahi konut projelerinin hız kesmeden devam ettiği bölgelerin başında geliyor. İstanbul'un uç noktasında yer alması ve ulaşım altyapısındaki yetersizlikler nedeniyle bir dönem yüz çevrilen Beylikdüzü şimdi bir alt merkez haline dönüştü. Nüfusu hızla artarak 250 binin üzerine çıktı. Özellikle Silivri, Çerkezköy ve Hadımköy'deki sanayi ve lojistik alanlarına yakın olması buradaki konut projelerini cazip kılıyor. Bu bölgelerde çalışan mavi yakalılar beyaz yakalılar ve üst düzey yöneticilerin de Beylikdüzü ve çevresinde yaşamayı tercih etmesi, burada her gelir grubuna yönelik konut projesinin yükselmesini tetikliyor. Beylikdüzü'nde E- 5'in sağı ve solu, Yakuplu ve Gürpınar bölgeleri yeni projelerin yoğunlaştığı alanların başında geliyor.
* Ulaşım altyapısındaki yetersizlikler ve İstanbul'un uç noktasında olması nedeniyle bir dönem yüz çevrilen Beylikdüzü şimdilerde bir alt merkez haline dönüştü.
* Silivri, Çerkezköy, Hadımköy gibi sanayi alanlarına yakın konumdaki Beylikdüzü'nde sanayicisinden beyaz ve mavi yakalısına her kesime uygun ev var.
 
Yüzde 50 peşinde 30 aya sıfır faiz 2010 Aralık ve 2011 Haziran teslim
KELEŞOĞLU İnşaat ve Kullar İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilen Ginza Lavinya Park projesi E-5 cepheli 158 ofisin yer aldığı bir ofis bloku ile 230 konutluk 4 bloktan oluşuyor. Toplam 94 bin 107 metrekare inşaat alanına sahip Ginza Lavinya Park projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri bulunuyor. Dairelerin en küçüğünün 70 metrekare, en büyüğünün ise 240 metrekare olarak planlandığı projede ofislerin büyüklükleri ise 56 ile 268 metrekare arasında değişiyor. Yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ile çocuk havuzu, fitness center, Türk hamamı, sauna, fin hamamı ve SPA alanları ile yürüyüş parkurlarının yer aldığı projede ofislerin fiyatları 156 bin ile 490 bin TL arasında, dairelerin fiyatları ise 154 bin TL ile 475 bin TL arasında değişiyor. 2010 Aralık ve 2011 Haziran olmak üzere iki etap halinde teslimleri yapılacak Ginza Lavinya Park'ta yüzde 50 peşin ödemelerde geriye kalan yüzde 50 için 30 ay vade için yüzde 0 faiz uygulanıyor.
 
Daire Tipi        Metrekare        Fiyat Aralığı
Ofis                 56-168              156.000-490.000
1+1                 70-83                 154.000-188.000
2+1                 130-157             246.000-310.000
3+1                 165-200             313.000-415.000
4+1                 230-240             472.000-475.000

Eston Deniz, Kalyon Evleri satışa çıktı
BEYLİKDÜZÜ Yakuplu bölgesinde Eston Yapı tarafından hayata geçirilen Eston Deniz'de Kalyon Evleri'nin 1. Etabı satışa çıktı. Toplam 4 bin 500 konutla olarak planlanan Eston Deniz 8 farklı kısım olarak tasarladı. 207 bahçeli evden oluşan Yakamoz Evleri'nde yaşamın başlamasının ardından, 8 etaplık Kalyon Evleri'nin 368 dairelik ilk etabını da satışa sunan Eston Yapı, daireleri Aralık 2010'da teslim etmeyi planlıyor. 1,5 kilometrelik sahilinin yanısıra 500 yat kapasiteli bir de marinaya sahip olan Eston Deniz'de içinde açık kapalı yüzme havuzu, market ve residence'ın bulunacağı clüb binası da yıl sonunda hizmete girecek.
 
Daire Tipi        Metrekare          Başlangıç Fiyatı
1+1(Apt.)             70                     150.000
2+1(Apt.)           100                     250.000
3+1 (Apt.)          130                     300.000
4+1 (İkiz Dub.) 180                     500.000
3+1 (Katlı Villa) 160                   400.000
5+1 (Villa)           230                   600.000
 
Skyport Residence sakinleri İstanbul'a tepeden bakacak
GÜL İnşaat'ın Beylikdüzü'nde inşaatına devam ettiği 34 katlı ve 120 metre yüksekliğe sahip Skyport Residence, tamamlandığında Beylikdüzü'nün en yüksek yapılarından biri olacak. Toplam 56 bin metrekare kullanım alanı bulunan ve 9 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Skyport Residence'ta 112 ev-ofis, 45 mağaza, panoromik manzaralı restoran ve spor merkezi bulunuyor. 12 farklı tipte stüdyo, 1+1 ve 2+1 konutların yer aldığı projede büyüklükleri 50 ile 128 metrekare arasında değişen konutlar 130 bin dolardan ile 375 bin dolar fiyat aralığından satılıyor. 2010 Mart ayında tamamlanarak, teslimlerin gerçekleştirilmesinin planlandığı projede Gül İnşaat müşterilerine çeşitli ödeme alternatifleri de sunuyor. Yüzde 30'unu peşin ödemeleri halinde 48 aya kadar, yüzde 40'ını peşin ödemeleri halinde 60 aya kadar, yüzde 50'sini peşin ödemeleri halinde ise 70 aya kadar sıfır faiz fırsatı sunuluyor.
 
Daire Tipi        Metrekare           Fiyat Aralığı (Dolar)
Stüdyo              50-58                     130.000-150.000
1+ 1                  88-100                    210.000-310.000
2+1                 120-128                   300.000-375.000
 
Taşınmaya hazır, 15 bin TL peşinatla daire
EKİNCİLER İnşaat tarafından inşaatı tamamlanan ve yaşamın başladığı Ekinoks Beylikdüzü projesinde 2 blokta 213 daire, bir alışveriş merkezi ile 3 katlı kapalı otopark bulunuyor. Taşınmaya hazır halde son 50 dairenin satışta olduğu projede, Ocak ayı sonuna kadar sürecek kampanyada, 15 bin TL peşinat, 10 yıla varan vadeler ve sabit taksitlerle ev sahibi olma imkanı sunuluyor.
 
Daire Tipi        Metrekare        Fiyat Aralığı
1+1                     89                   157.900-171.900
2+1                   119                   213.900-240.900
3+1                   156                   278.900-305.900

Kale'den yerleşime hazır ‘Özgür Evler'
MAKET üzerinden değil yerleşime hazır olarak sunulan Kale Özgür Evler'de 124 metrekare ile 300 metrekare arasında değişen büyüklükteki daireler 167 bin ile 510 bin TL fiyat aralığında satışa sunuluyor. 2 blok 136 daireden oluşan projeden Normal kat köşe daireler 178 metrekare, normal kat orta daireler 160 metrekare, dubleks köşe daireler 281 metrekare, dubleks orta daireler ise 300 metrekare olarak tasarlanmış. Projede dairelerde ankastre mutfak, Kaledekor mutfak ve banyo mobilyaları, Hüppe duşakabin sistemleri, İklimsa klima, Viessmann kombi, yedek su deposu ve hidrofor ünitesi ile kesintisiz elektrik sağlayan Aksa marka jeneratör sistemleri de yer alıyor.
 
Metrekare      Fiyat Aralığı
124                 167.000-192.000
160                  211.000-241.000
178                  235.000-295.000
 
Yüksek prim artışıyla LUX 3+1 109.000-132.100 öne plana çıkıyor
Fİ-YAPI'NIN geçtiğimiz yıl Mart ayında satışa sunduğu Fi-Tower Beylikdüzü projesinde stüdyo, 1+1 ve 2+1 tipte olmak üzere toplam bin 755 konut yer alıyor. Proje, 13 blok ve 2 katlı residence kulesinden oluşuyor. Bin 341 dairenin satışının tamamlandığı Fi-Tower'da, tüm blokların temeli atılmış ve Haziranda kaba inşaatların tamamlanarak, 2011 Eylül'de dairelerin teslim edilmesi planlanıyor. Fi Tower projesinde dairelerin çıkış fiyatları ile bugünkü fiyatları karşılaştırıldığında yüksek prim oranı dikkat çekiyor. Projede 44 bin liradan satışa sunulan 54 metrekare 1+1 dairelerin satışına 69 bin liradan, 79 bin liradan satışa çıkan 2+1 110 metrekare dairelerin satışına ise 129 liradan devam ediliyor.
 
Daire Tipi                   Metrekare            Fiyat Aralığı
1+1 (Normal Kat)          54                       74.000
1+1 (Normal Kat)          60                       69.000-79.000
2+1 (Normal Kat)         110                    109.000-119.000
Stüdyo (Kule)                 50                      69.000-79.000
1+1 (Kule)                      75                     109.000
2+1 (Kule)                    110                     139.000-149.000
 
 
2010 Ağustos'ta yaşam başlıyor
DEMİR İnşaat tarafından 2008 Ocak'ta yapımına başlanan Ayışığı Halting Place'ta daire fiyatları 117 bin 500 TL'den başlıyor. İnşaatının yüzde 80'i tamamlanan ve Ağustos 2010'da teslim edilecek olan projede 9 blokta 346 daire yer alıyor. 2009 Nisan'da açılan projedeki Ayışığı Spor Center'da 2 sauna, 2 Türk hamamı, tuz odası, kapalı yüzme havuzu ve spor aktiviteleri yer alıyor.
 
Daire Tipi            Metrekare            Fiyat Aralığı
1+1                      65-80                   117.500-149.000
2+1                     102-128               175.000-250.000
3+1                     138-145               249.000-272.000
3+1 (Dublex)     180-205              305.000
4+1 (Dublex)      240                      360.000-390.000
 
Papatya Residence'ta 47 bin TL'ye stüdyo
DÜZLEM Yapı tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Papatya Residence 2 projesinde stüdyo daire fiyatları 47 bin TL, 1+1'ler ise 60 bin TL'den başlıyor. 590 konutluk iki residence bloktan oluşan projede stüdyo daireler 53 metrekare, 1+1'ler 70 ile 101 metrekare, 2+1 daireler ise 140 metrekare seçeneklerinde sunuluyor. Projenin A blokun 2011 sonunda, B blokun ise 2012 sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Yetkililer projenin satışlarının 2 ay öncesinde başlamış olmasına rağmen A bloktaki rezidansların satışlarının yüzde 71'inin tamamlandığını belirtti.
 

Fiyatlar 39 bin TL'den başlıyor
TOPLAM 5 etapta 14 bin konuttan oluşan Innovia projesinin 10 Ocak'ta satışa çıkan 3. etabı yoğun ilgi gördü. Yeşil İnşaat kampanyanın ilk üç gününde bin 500 kişinin projeye ilişkin bilgi aldığını, 9 bin kişinin de satış ofisini ziyaret ettiği açıkladı. Bin 703 dairelik 1. etapta yaşam başlarken, 2. etapta bulunan 2 bin 116 dairenin tamamına yakını satıldı. Satıştaki Innovia 3'te ise 3 bin 350 daire bulunuyor.
Innovia Projesi'nde 3. Etap dairelerin peşin fiyatları 39 bin TL ile 109 bin TL arasında değişiyor. Vadeli ödeme şartları da sunulan projede, 1+0,1+1 dairelere sıfır faizle; yüzde 30 peşin, bir yıl ve iki yıl sonra yüzde 10, teslimde yüzde 10 ve kalan bakiyeyi 40 ay taksitlendirerek sahip olmak mümkün. Yine sıfır faizle 2+1 ve 3+1 daireler de; yüzde 15 peşin, 4 ay sonra yüzde 15, bir yıl ve iki yıl sonra yüzde 10, teslimde yüzde 20 ve kalan bakiye 40 ay taksitli ödeme imkanlarıyla sunuluyor.
 
Daire Tipi          Metrekare
LUX 1+0           39.000-50.600
LUX 1+1           49.000-67.600
LUX 2+1           99.000-118.900
LUX 3+1          109.000-132.100
 
Bülent YOLDAŞ/ Sabah Emlak&Mortgage

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Beylikdüzü'nde konut fiyatları yüzde 40 yükseldi!
  • 29.05.2021 09:57

Beylikdüzü'nde konut fiyatları yüzde 40 yükseldi!

Yeni yapılan konut projeleri ve pandemiyle birlikte sosyal konut alanı ihtiyacın ...

Beylikdüzü ve Eyüpsultan'da satılık gayrimenkuller!
  • 04.10.2018 10:21

Beylikdüzü ve Eyüpsultan'da satılık gayrimenkuller!

İstanbul'un Beylikdüzü ve Eyüpsultan ilçelerinde bulunan gayrimenkuller 10 milyo ...

Şişli ve Beylikdüzü’nde satılık gayrimenkuller!
  • 14.03.2018 10:38

Şişli ve Beylikdüzü’nde satılık gayrimenkuller!

İstanbul’un Şişli ve Beylikdüzü ilçelerinde bulunan taşınmazlar satışa çıkarıldı ...

Beylikdüzü ve Silivri’de 4.7 milyon TL’ye satılık 2 arsa!
  • 14.02.2018 10:05

Beylikdüzü ve Silivri’de 4.7 milyon TL’ye satılık 2 arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul’da ...

İstanbul’da 4 ilçede satılık 7 arsa!
  • 15.11.2017 10:54

İstanbul’da 4 ilçede satılık 7 arsa!

Bağcılar, Silivri, Beylikdüzü ve Çatalca ilçelerinde bulunan 7 arsa ihale usulü ...

Beylikdüzü Belediyesi, 19 milyon liraya arsa satıyor
  • 10.08.2017 09:42

Beylikdüzü Belediyesi, 19 milyon liraya arsa satıyor

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, İstanbul’un Beylikdüzü ilçesi Kavaklşı Mahallesi ...