maritbet girişmaritbet
Beylikdüzü-Bahçeşehir aksına 203 milyonluk "Self"i!

Beylikdüzü-Bahçeşehir aksına 203 milyonluk "Self"i!

Karden İnşaat'ın yeni projesi Self İstanbul'da fiyatlar 229 bin liradan başlarken ev almak isteyenlere cazip ödeme seçenekleri sunuluyor.

İstanbul'da değeri hızla yükselen Beylikdüzü-Bahçeşehir Eskpres Yolu üzerinde yeni yatırımlar hız kesmeden hayata geçiriliyor. Gayrimenkul sektörünün önde gelen ve bölgenin tecrübeli firmalarından Karden İnşaat, 203 milyon liralık yatırımla 609 konutluk Self İstanbul projesini inşa ediyor. Emlaktasondakika.com olarak görüştüğümüz Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz'le proje, bölge ve gayrimenkul sektörü üzerine konuştuk. İşte Paşa Karadeniz'in açıklamaları…

Avrupa Yakası'nın en hızlı gelişen bölgesinde

“Self İstanbul'un bulunduğu aks üzerinde Sembol İstanbul'u inşa ettik. Bu proje de bölgeye büyük değer kattı. Bu aks üzerinde geliştirdiğimiz 26 bin metrekare arsa üzerinde ise Self İstanbul projesini gerçekleştiriyoruz. Beylikdüzü-Esenyurt-Bahçeşehir aksı Avrupa Yakası'nda, Anadolu Yakası'nda ise Kartal-Maltepe-Pendik aksı çok gelişiyor”

Bölgeye ilgi çok fazla

“İstanbul'un içerisinde dönüşüm istenilen hızda gerçekleşmeyince bu bölgelerdeki nitelikli projeler büyük ilgi görmeye başladı. İnsanların mevcut evlerini değiştirme isteği çok fazla. Yine E5 ve E6 akslarının birbirine bağladığı için bulunduğumuz bölge büyük bir öneme sahip. Ana ulaşım noktalarına ulaşma süresi bu bölgede çok hızlı olduğu için yatırımlar büyük ilgiyle karşılaşıyor”

Okul var, çocuklara özel tesis var, yeşil alan var

“Self İstanbul, 4 parselin birleştirilmesiyle oluşturulmuş yapı adasında inşa ediliyor. Projemizin içerisinde kendisine yetecek tüm birimler mevcut. 600 kişilik okul, 60 mağaza, yüzde 85 yeşil alan gibi birçok seçenek bir arada yer alıyor. Çocuk dostu proje inşa ediyoruz, son dönemde bu kavram iyice oturmaya başladı. Çocukları Self İstanbul'da önceliğimiz olarak belirledik ve 1000 metrekarelik çocuk sosyal tesisi tasarladık. 0-6 yaş, 6-12 yaş ve 12-18 yaş olarak bu alanı gruplandırdık. Gençleri evde bilgisayar başında değil, sosyal alanlarda eğlenmesini istiyoruz. Yine evcil hayvan parkı da Self İstanbul'da yer alacak. Çevreye yük oluşturmadan otoparkları yer altına aldık”

Fiyatlar 229 bin liradan başlıyor

“Self İstanbul'u tasarlarken belli bir kotayı maliyet rakamlarından satıyoruz. Topraktan projeye girme kavramı çok önemli, o nedenle fiyatlarımız 229 bin liradan başlıyor. İstanbul genelinde bu donanımda alınabilecek en uygun fiyat olarak görüyoruz. Türkiye'de kentsel dönüşüm çok önemli, 20-30 sene devam edecek bir kavram”

Firma bünyesinde cazip ödeme seçekleriyle

“Ödeme seçenekleri kapsamında firma bünyesinde 48 aya kadar ödeme seçeneği sunuyoruz. Müşterilerimize cazip modeller sunuyoruz. Esnek ödeme formülümüz var, herkesin peşinatı, birikmişi farklı. Ev almak isteyenlere yardımcı oluyoruz. Evi olanlara, evini satma süreci veriyoruz. Bu anlamda birçok desteğimiz var”

Metro ve karayolu tünellerinin yanı başında

“Projenin bulunduğu bölge, ulaşım aksları açısından bir kesişim noktası. Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunun bir bölümü ihale edildi. Projemizin hemen üst tarafından geçecek. Bahçelievler-Tüyap metrosu da projeye 800 metre mesafede olacak. Havaalanı ile Büyükçekmece aksını bağlayacak karayolu tünelleri projesi var, bunun yanı başında yer alıyoruz”

Gayrimenkul sektörü 30 yıl daha çok hareketli olacak

“Gayrimenkul sektörü, Türkiye'nin önceliğidir. En az 25-30 sene boyunca birinci önceliğini koruyacaktır. Son iki senedir gayrimenkul sektöründe bir miktar yavaşlama oldu ancak ihtiyaca cevap veren projelere ilgi hala çok fazla”

Yeni projeler şehrin merkezinde olacak

“Firma olarak bir projemizi yarı aşamaya getirdiğimiz zaman yeni proje için hazırlıklara başlıyoruz. Önümüzdeki dönemde şehrin merkezindeki lokasyonlarında olmayı hedefliyoruz. Bundan sonraki yatırımlarımızda daha butik, çeşitlilik oluşturan projelere yönelmeyi düşünüyoruz”

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Paşa Karadeniz, Self İstanbul'u anlattı!
  • 28.10.2017 16:07

Paşa Karadeniz, Self İstanbul'u anlattı!

Fiyatların 229 bin liradan başladığı Self İstanbul projesinde satışlar devam edi ...

Self İstanbul'un reklam filmleri!
  • 16.10.2017 17:09

Self İstanbul'un reklam filmleri!

Self İstanbul projesinin reklam filminde kazanç, konum ve eğitim öne çıkıyor. ...

Self İstanbul'da cazip ödeme seçenekleri var!
  • 16.10.2017 17:08

Self İstanbul'da cazip ödeme seçenekleri var!

Karden İnşaat, Self İstanbul'da ev sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme seçenekl ...

Self İstanbul'un metro temalı reklam filmi!
  • 16.10.2017 17:08

Self İstanbul'un metro temalı reklam filmi!

Metro duraklarına 800 ve 1200 metre uzaklıkta yer alan Self İstanbul'un metro te ...

Self İstanbul'un okul temalı reklamı!
  • 16.10.2017 17:08

Self İstanbul'un okul temalı reklamı!

Karden İnşaat'ın yeni projesi Self İstanbul'un okul temalı reklam filmi yayında. ...

Self İstanbul reklam filmi yayında!
  • 16.10.2017 17:07

Self İstanbul reklam filmi yayında!

Karden İnşaat'ın Self İstanbul projesinin reklam filminde "Kazancın Kapısı Arala ...