maritbet girişmaritbet
Beykonak Evleri'nden ev alana 'Tesla' sürprizi!

Beykonak Evleri'nden ev alana 'Tesla' sürprizi!

Boğazın prestijli projesi Beykonak Evleri çevreci bir kampanyaya imza attı.

Kampanya çerçevesinde 31 Mayıs'a kadar Beykonak Evleri'nden ev alan herkesi garajında 0 km TESLA otomobil bekliyor.

Geliştirdiği nitelikli projeler ve yüksek kalite anlayışıyla gayrimenkul sektöründe fark yaratan projelere imza atan EA İnşaat, İstanbul Boğazı'nda gerçekleştirdiği Beykonak Evleri projesinde oldukça ses getirecek çevreci bir kampanyaya imza attı.  

Merkezi konumu ve %80 yeşil alanı ile hem doğanın hem de şehrin kalbinde bir yaşam sunan proje, 31 Mayıs'a kadar ev alan herkesi yarattığı “doğal lüks” konseptinin koruyucusu olacak çevreci Tesla otomobillerin de sahibi yapıyor.

beykonak evleri

Dünyanın en inovatif otomobili olarak kabul edilen TESLA, otomobillerin karbondioksit salı-nımının çevreye ve dünyamıza verdiği zararlara karşı, tamamen elektrikle çalışan motoru ve sıfır emisyon özelliğiyle dünyanın en çevreci otomobili. Kampanya dahilinde ev sahiplerine sunulan TESLA'nın P90D performans modeli, toplamda 772 beygir motor gücüne sahip ve 100 km hıza 3 saniyede ulaşıyor.

Beykonak Evleri'nin garajında sıfır emisyon hedefi

Tüm projelerinde çevresel sürdürülebilirliği misyon ve vizyonlarının en üst sırasına taşıdıkları-nın altını çizen EA İnşaat yetkilileri, Beykonak Evleri projesinde “doğa ve çevre için garajları-mızda sıfır emisyon” hedefi ile kampanya dahilinde projeden ev alan herkese TESLA otomobil hediye ettiklerini belirtti. Yapılan açıklamada “Doğa tüm canlıların ortak evi. İnsanlar kendi yaşam alanlarını planlarken, doğaya ve diğer canlıların yaşamlarına saygı göstermek zorunda. Bu anlayıştan yola çıkarak tüm projelerimizde sürdürülebilir çevre politikalarını ve bu kap-samda kampanyaları hedefliyoruz. “Garajımızda sıfır emisyon” projesi de bu çerçevede plan-ladığımız ve çok inandığımız bir kampanya” denildi.

Beykonak Evleri, manzarası, merkezi konumu ve eşsiz sosyal donatıları ile de öne çıkan bir proje.  FSM köprüsünün tam ayağında Kavacık-Anadolu Hisarı Otağtepe'de bulunan Beykonak Evleri, eşsiz Boğaz ve orman manzarası ile hem İstanbul'un kalbinde hem de doğa ile iç içe.

Açık ve ısıtmalı kapalı havuz, SPA merkezi, fitness center, çocuk oyun parkları ve zen bahçeleri gibi zengin sosyal donatılara da sahip Beykonak Evleri'nde, fark yaratan bir başka özellik ise, yardımcınız için evinizden tamamen bağımsız, 1+0 ikinci bir hizmetli dairesinin bulunuyor ol-ması.  Beykonak evleri bir konut projesinden öte yeni bir yaşam tarzı sunuyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tesla, İzmir'de süper şarj istasyonu kurma kararı aldı
  • 29.01.2022 12:36

Tesla, İzmir'de süper şarj istasyonu kurma kararı aldı

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, elektrikli otomo ...

Tesla, maliyeti düşürmek için California'dan Teksas'a taşınıyor!
  • 09.10.2021 09:55

Tesla, maliyeti düşürmek için California'dan Teksas'a taşınıyor!

ABD'de elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın kurucusu Elon Musk, şirketin gene ...

Beykonak Evleri projesinin tanıtım filmi yayında
  • 09.04.2014 14:09

Beykonak Evleri projesinin tanıtım filmi yayında

Beykoz Otağtepe aksında inşa edilen proje EA İnşaat imzası taşıyor ...

Tesla, güneş enerjisi depolayabilen kiremitler üretti
  • 12.01.2018 17:07

Tesla, güneş enerjisi depolayabilen kiremitler üretti

Tesla, New York’taki fabrikasında güneş enerjisini depolayabilen kiremitlerini ü ...