maritbet girişmaritbet
Beyaz City’de 140 bin TL'ye evler

Beyaz City’de 140 bin TL'ye evler

Lüks konut ve işyeri projeleri geliştiren Beyaz İnşaat’ın İstanbul Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği Beyaz City projesinde konut fiyatları 140 bin TL ile 380 bin TL arasında değişiyor

Beyaz City Beylikdüzü'nün içinde AVM, 24 saat resepsiyon hizmeti, Türk hamamı, mini sinema salonu, fitness center ile açık ve kapalı havuz da bulunuyor.

Lüks konut ve işyeri projeleri geliştiren Beyaz İnşaat'ın İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Beyaz City projesinde konut fiyatları 140 bin TL ile 380 bin TL arasında değişiyor.
 
17 dönümlük bir arazi üzerinde inşa edilen ve toplam beş bloktan meydana gelen projenin altında 120 mağazadan oluşan alışveriş merkezi (AVM) ve 24 saat resepsiyon hizmeti, Türk hamamı, mini sinema salonu, fitness center ile açık ve kapalı havuz da bulunuyor.
 
Aynı bölgede White Corner adlı başka bir AVM-konut projesi daha geliştiren şirket, burada 42 daire inşa ediyor. 9 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen White Corner'daki lüks konutların fiyatları 200 bin ile 380 bin TL arasında değişiyor.
 

Beyaz City iletişim bilgileri
Web: www.beyazinsaat.com
Tel: 444 29 30
E-posta: [email protected]
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz