maritbet girişmaritbet
Bengi Hışır'la Avrupark Bahçekent'i konuştuk!

Bengi Hışır'la Avrupark Bahçekent'i konuştuk!

Cihan İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Bengi Hışır, 15 Temmuz akşamı bir milletin tarih yazdığını söyledi.

İstanbul'un ilk planlı yerleşim bölgeleri arasında yer alan Bahçekent aksında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Emlak Konut GYO'nun kendi projesinde teslimlere başlaması ve Şehir Parkı'nı tamamlaması bölgeyi hareketlendirdi. Ayrıca bölgeye Emlak Konut GYO'dan sonra ilk giden Cihan İnşaat, Avrupark'ta hızla sona geliyor.

Satışların yüzde 75 seviyesine ulaştığı Avrupark, Nisan 2015'ten bu yana yüzde 45 prim yaptı. Teslimde rakamı yüzde 80'i aşması bekleniyor. Cihan İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Bengi Hışır'la projeyi gezdik, sektörü değerlendirdik…

İşte o röportaj…

15 Temmuz sonrası doldu taştı

“15 Temmuz sürecinde hepimiz çok şaşkınlık yaşadık ve büyük sıkıntılar yaşanmasından korktuk. Cuma gecesi satış ofisindeki arkadaşlarla konuştuk ve Cumartesi ofisi açmadık ancak Pazar günü açtık. O gün için de duruma göre bakar erken tatil edebiliriz diye konuştuk. Ancak Pazar günü müşteri temsilcisi arkadaşlarımız hiç boş kalmadı ve birçok satış yaptık. Bu aslında Türkiye'nin çok iyi yerlere geldiğini gösteriyor”

Bu Ağustos, hiç unutulmayacak

“Normalde Ağustos ayının durgun geçmesi gerekiyor. Bu sene darbe girişiminden sonra Emlak Konut GYO liderliğinde bir kampanya başladı. Bu kampanya çok başarılı oldu. Birkaç gündür lansman yoğunluğu yaşıyoruz. Özellikle Pazar günü satış ofisimiz doldu taştı. Bu Ağustos ayı hiç unutulmayacak”

Daireler hızla tükeniyor

“Avrupark'ı Nisan 2015'te lanse ettik. O günden beri dönemsel olarak yumuşak günlerimiz geçmesine rağmen hep yoğun ilgi gördük. Birçok kez hasılat birincisi olduk. Ancak bu kampanyayla birlikte hızlı bir dönem geçiriyoruz. 1394 konutluk projemizin yüzde 75'i satıldı. Ticari alanlarımızı satışa açmadık henüz. Onları da 2017 yılının sonbaharında satacağız. Böyle giderse de 2017 başında konutları tüketeceğiz gibi duruyor”

Yüzde 80 primi devirecek

“Lansman döneminde projemizin teslime kadar yüzde 80 fiyat artışı yaşayacağını söylüyorduk. Şu ana kadar yüzde 45 seviyelerine geldik. Buradan kim konut aldıysa mutlaka kazandı. Bizim teslimlerimiz Nisan 2018'de gerçekleştirilecek. O döneme kadar artışların yüzde 80'inin üzerinde olacağını tahmin ediyoruz”

Bahçekent, İstanbul'da bir ilktir

“İstanbul'da belki de ilktir Bahçekent. Çünkü burada hiç hayat yokken okulu, camisi, yolları yapıldı. Burada yaşam yeni başlıyor. Bahçekent Emlak Konutları'nda teslimler başladı. Okulu eğitime, camisi ibadete hazır. 160 bin metrekarelik şehir parkı da hazır. Emlak Konut GYO burada çok güzel bir şehircilik örneği sergiledi. Bizim buraya inanmamızın sebebi de Bahçekent'in planlanmasıydı”

Bomba gibi proje yolda

“İhalesini kazandığımız Hoşdere 5. Etap projesi lokasyon olarak iyi bir konumda. Orada ticaret+konut projesi inşa edeceğiz. Konutlar daha çok rezidans tarzında olacak. Şu anda projeler çalışılıyor. Bu ayın sonuna kadar ruhsat başvurusunu başlatacağız. Yıl sonuna kadar ruhsatı alırız diye düşünüyorum. Avrupark projesinden aşağıda olmayacak bir proje üreteceğiz. 6 bloktan oluşacak kaliteli bir yatırım olacak”

Millet tarih yazdı, sektörün önü açıldı

“Bugüne kadar hep balon dediler, farklı şeyler söylediler. Bundan bir ay önce kimse 15 Temmuz'u tahmin edemezdi ancak o gece bir millet tarih yazdı. Bugünkü fotoğrafa bakıldığında sektörün geleceğini çok iyi görüyor ve olumsuz görüşlere katılmıyorum. İnşaat sektöründe çok iyi oyuncular oluştu. Bugünden sonra sektörü üzebilecek bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. İnsanımız konuta çok sıcak bakıyor”

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Avrupark Bahçekent 2+1 Örnek Daire 3D Sanal Tur Çekimi
  • 19.08.2021 16:43

Avrupark Bahçekent 2+1 Örnek Daire 3D Sanal Tur Çekimi

Emlaktasondakika.com olarak Avrupark Bahçekent 2+1 örnek dairesinin 3D sanal tur ...

Avrupark Bahçekent projesinin son durumu!
  • 17.02.2018 12:07

Avrupark Bahçekent projesinin son durumu!

Bahçekent bölgesinde inşa edilen Avrupark projesi 1.394 konut ve 84 ticari ünite ...

Avrupark Bahçekent son durum!
  • 20.11.2017 15:30

Avrupark Bahçekent son durum!

Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Bahçekent projesinin son durum ...

Cihan İnşaat'tan yeni imza; Avrupark Hayat!
  • 26.10.2017 17:18

Cihan İnşaat'tan yeni imza; Avrupark Hayat!

Emlak Konut GYO arsasında hayata geçirilmekte olan Avrupark Hayat projesinin lan ...

Ertuğrul Yavuz Pala, Avrupark Hayat'ı anlattı!
  • 26.10.2017 15:25

Ertuğrul Yavuz Pala, Avrupark Hayat'ı anlattı!

Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, Avrupark Hayat projesin ...

Avrupark'ta son durum!
  • 28.01.2017 11:03

Avrupark'ta son durum!

Bahçekent'te hayata geçirilen Avrupark'ın son hali havadan görüntülendi. ...