maritbet girişmaritbet
Bendis Villaları'nda yaza özel fırsatlar!

Bendis Villaları'nda yaza özel fırsatlar!

Data Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme, satışını üstlendiği Bendis Villaları Gömeç projesinde özel yaz fırsatları sunuyor.

Balıkesir Gömeç'e bağlı Karaağaç beldesinde deniz turizmiyle ünlü Artur/Güverte Koyu'nda, Kikan İnşaat ve Aras İnşaat tarafından inşa edilmekte olan Bendis Villaları; denize sıfır ve yola cepheli 21.500 metrekare arazi üzerinde konumlandırılmış olup,18.700 metrekare sosyal donatı alanına sahiptir.

Projedeki her villa 400 metrekarelik özel alanda 75 metrekare taban oturumu üzerine yaklaşık 240 metrekare kapalı alandan oluşacak şekilde tasarlanmıştır. Bendis Villaları Dubleks ve Tripleks şeklinde 2 tip olup,her bir villanın kendi arsası dışında 40 metrekarelik bir hobi bahçeside bulunuyor.

Bendis Villaları'nda; yüzme havuzu,çocuklar için oyun parkı,site içi yürüyüş parkuru, cafe&restaurant, basketbol sahası,voleybol sahası,minyatür futbol sahası,açık hava fitness aktiviteleri için özel alet parkuru, Carrefour-SA market (şu an faaliyete geçmiş durumdadır) ve alışveriş noktaları, açık ve kapalı sosyal alanlar, Özel Güvenlik ve daha pek çok hizmet standart olarak sunuluyor. 42 villalık bu seçkin projenin 2016 yılı Mayıs ayında yaşam başlayacak şekilde inşaatı hızla devam ediyor.

Bölgedeki en ayrıcalıklı villa sitelerinden biri olma özelliği taşıyan Bendis Villaları, özel plajı,zeytin ağaçları içinde olağanüstü manzarası,Edremit körfezi ve Kaz dağları arasındaki uçsuz bucaksız doğal güzellikleri odanızdan,terasınızdan hatta bahçenizden izleme imkanı veren eşsiz konumuyla hemen dikkat çekiyor. Palmiyelerin, begonvillerin,limon çamlarının, zakkum çiçeklerinin, lavantaların, top akasyaların, taflanların ve daha yüzlerce Ege'ye özel doğa harikası bitkilerin donattığı bahçe peyzajı ise, proje bittiğinde en çok konuşulan özelliklerinden biri olacak.

Lansman satışlarına 525.000 TL'den başlanan Bendis Villaları'nda özel ödeme ve teslim tarihine kadar vade farksız taksit seçeneklerininde sunulduğu projede hemen tapu devri yapılabiliyor.

Proje konumu itibariyle bölgedeki en avantajlı panoramaya ve konuma sahip olup Ayvalık'a 14 km, Burhaniye'ye 19 km, Edremit ve Akçay'a 28 km, Altınoluk'a 45 km, İzmir'e 150 km, Uluslararası Kocaseyit Havalimanına ise 20 km mesafede konumlanıyor.


                             

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bendis Villaları'nda yaza özel fırsatlar!
  • 24.07.2015 09:53

Bendis Villaları'nda yaza özel fırsatlar!

Data Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme, satışını üstlendiği Bendis Villaları Göm ...