maritbet girişmaritbet
BE-SA Çamlıkonak projesi satışa çıktı

BE-SA Çamlıkonak projesi satışa çıktı

BE-SA İnşaat tarafından inşa edilen ve ödüllü ünlü mimar Ömer Çamoğlu imzasını taşıyan BE-SA Çamlıkonak projesi satışa çıktı.

Anadolu Yakası'nın en değerli bölgelerinden Küçük Çamlıca-Kısıklı'da hayata geçirilen Çamlıkonak, 1.630 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Proje, tek bir çatı altında 149 metrekarelik altı adet bahçe dubleksi ve ikisi 190 metrekare ikisi 248 metrekarelik dört adet çatı dubleksi olmak üzere on daireden oluşuyor. Yurt dışında “TOWN HOUSE” olarak adlandırılan bu konseptte “ON ÖZEL KOMŞU” sloganıyla yola çıkılmış. Göz okşayan peyzajıyla sizi karşılayan bir iç avludan dairelere geçiliyor. Bahçe dublekslerinin alt salonundan kendine ait bahçesine çıkılabildiği gibi, üst salonda da 14 metrekarelik terasları bulunuyor. Bazı dairelerin hem 42 metrekarelik salondan hemde mutfaktan geçilebilen 28 metrekare kat bahçeleri bulunmakta. 7/24 güvenlik sağlanan projeye girişler tek bir noktadan kontrollü yapılıyor. Her daireye üç araçlık yer sağlanan otoparktan panaromik asansörle katlara çıkılabiliyor.

Çamlıkonaki Altunizade Boğaziçi bağlantısına, Ümraniye FSM köprü bağlantısına çok yakın olması, metro durağına yakınlığının yanı sıra, EMAAR SQUARE, BUYAKA AVM, CAPİTOL, CANPARK AVM gibi ünlü alışveriş merkezlerinin bulunduğu bir lokasyonun neredeyse tam ortasında yer alıyor.

Eteklerinde yer aldığı Çamlıca tepelerinde sabah yürüyüşleri yapabilmek, akşam yemeklerini boğazın eşşiz manzarası eşliğinde, tarihi köşklerden restauranta dönüştürülen şık mekanlarda  yemek pek çok İstanbullunun istese bile gerek trafikten gerekse zaman darlığından fırsat bulamadığı bir lüks. ÇAMLIKONAK sakinleri içinse bu keyif artık günlük yaşamın bir parçası.

Daire fiyatlarının 870 bin dolar ile 1 milyon 270 bin dolar arasında değişen ÇAMLIKONAK daireleri, ON özel sahibini bekliyor.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

BE-SA Çamlıkonak projesi satışa çıktı
  • 09.12.2015 10:08

BE-SA Çamlıkonak projesi satışa çıktı

BE-SA İnşaat tarafından inşa edilen ve ödüllü ünlü mimar Ömer Çamoğlu imzasını t ...

Besa Çamlı Konak'ta metrekaresi 4 bin 500 dolara!
  • 10.12.2012 10:05

Besa Çamlı Konak'ta metrekaresi 4 bin 500 dolara!

Be-Sa Çamlıkonak'ta metrekare birim fiyatları 4 bin 500 dolar ile 5 bin 500 dola ...