maritbet girişmaritbet
Batışehir'de 70 daire için özel ödeme planı!

Batışehir'de 70 daire için özel ödeme planı!

Ege Yapı, Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir’de sadece 70 daire için muhteşem bir kampanya düzenliyor.

Gayrimenkul sektöründe ses getirecek kampanya ile ev veya ofis sahibi olacaklar, sadece %20 peşinatla banka kredisi kullanmadan 120 ay vade ile bugün alıp,  yarın taşınabilecek.  Semtine adını veren, sosyal imkânları ve lokasyon değeri ile “Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ödülüne layık görülen yaşamın başladığı Batışehir'in sınırlı sayıdaki dairesine “Ege Yapı Finansman Modeli” ile banka kredisiz tam 120 ay vade ile sahip olmak mümkün. 

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Ege Yapı yaşamın başladığı prestij projesinde oldukça iddialı bir kampanyaya başlattı.  Konut, rezidans, ofis, alışveriş caddesi, okul ve otelleri ile Türkiye'de hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir'de sadece 70 daire için muhteşem bir kampanyaya imza atıyor. Bu kampanyada her bütçeye uygun bir ödeme planı seçeneği de bulunuyor.

batışehir

Ege Yapı'dan Mucize Gibi Ödeme Planı ! Bankasız 120 ay vade

“Güneş batıdan doğarsa biz de banka kredisiz ev alırız” diyenlere müjde sloganı ile hayata geçen kampanya kapsamında “Ege Yapı Finansman Modeli” ile %20 peşinat ve banka kredisiz tam 120 ay vade ile Batışehir'den hemen teslim ev veya ofis sahibi olma fırsatı sunuluyor. Kampanyada vade farkı ise sadece 0,79 olarak belirlendi. Yatırım amaçlı ev sahibi olacakların hemen teslim avantajından yararlanacağı projede, daireler hemen kiraya verilip aylık ödemelerinin büyük bir kısmı kira ile karşılanabiliyor. 

Kısa bir süre geçerli olacak kampanyada ayrıca “hiç peşinatsız” 36 ay 0 faiz imkanının yanında, değişken peşinatlarla 60 ay % 0 faiz ile de Batışehir'den ev sahibi olma imkanı veriliyor. 

Tüm ihtiyaçların bir arada olduğu proje

Türkiye'nin hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir'de yaklaşık 15.000 kişinin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik sosyal yaşam alanları bulunuyor. 1+0'dan 5+1 dublekslere kadar konutlar, A+ ofisler, ticari üniteler, içinde bulundurduğu Doğa Okulları, 121 mağazalı alışveriş caddesi, Four Points by Sheraton oteli, serviced apartments konseptli Radisson Blu Rezidansı, koşu parkurları, spor salonları, açık ve kapalı yüzme havuzları, sosyal tesisleri, kendi toplu taşıma hattı, geniş peyzaj alanları ile adeta kendi kendine yetebilen bir şehirde ayrıcalıklı bir yaşam vadediliyor. 

Esenler'e yeni kurulacak, içinde hayvanat bahçesinden botanik bahçelerine, spor alanlarından bisiklet ve yürüyüş yollarına kadar donatının bulunacağı “dünyanın en büyük şehir parkının” yanı başında bulunan semtine adını veren Batışehir, Forbes dergisi tarafından getiri potansiyeli en yüksek proje seçilirken European Property Awards tarafından Avrupa'nın en iyi karma yaşam projesi seçildi. Konumu itibariyle 3. Havalimanı ve 3. Köprü güzergahına kolay ulaşımı, Kuzey Marmara Otoyolu'na doğrudan erişimi ve Atatürk Havalimanı'na 10 dakikalık mesafesiyle ulaşım açısından sakinlerine büyük kolaylık sağlıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Batışehir, 120 ay vade ile ev sahibi yapıyor!
  • 03.06.2016 12:29

Batışehir, 120 ay vade ile ev sahibi yapıyor!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir projesinde sadece 70 daire için g ...

Batışehir tamam, sırada 6 yeni proje var!
  • 28.01.2016 16:52

Batışehir tamam, sırada 6 yeni proje var!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Batışehir projesinde yüzde 93 sa ...

Batışehir örnek daire videosu yayında
  • 31.10.2013 14:03

Batışehir örnek daire videosu yayında

Batışehir projesinin örnek daire videosu emlaktasondakika.com farkıyla yayında ...

Batışehir projesinin Nisan 2013 helikopter videosu!
  • 12.04.2013 16:46

Batışehir projesinin Nisan 2013 helikopter videosu!

Batışehir projesinin helikopter videosu emlaktasondakika.com farkıyla yayında ...

Batışehir'in 9 Nisan 2013 havadan görüntüsü!
  • 09.04.2013 11:27

Batışehir'in 9 Nisan 2013 havadan görüntüsü!

EgeYapı Group, TOKİ ve EPP ortaklığında inşa edilen Batışehir projesinin 9 Nisan ...

Batışehir projesinin yeni reklam filmi yayında!
  • 03.04.2013 17:06

Batışehir projesinin yeni reklam filmi yayında!

EgeYapı Group, TOKİ ve EPP tarafından hayata geçirilen Batışehir projesinin yeni ...