maritbet girişmaritbet
Batı Mahal projesi basın karşısına çıktı!

Batı Mahal projesi basın karşısına çıktı!

Yalçınlar Group tarafından Büyükçekmece’de hayata geçirilen Batı Mahal projesi 27 Mayıs günü basın karşısına çıkıyor.

Büyükçekmece Gölü kıyısında hayata geçirdiği ilk markalı projesi Göl Mahal Villaları'ndan sonra aynı bölgede ikinci projesi Batı Mahal'e başlayan Yalçınlar Group 27 Mayıs Çarşamba günü saat 09.30'da basın karşısına çıktı. Conrad Otel'de gerçekleştirilecek olan toplantı ile projenin detayları aktarıldı. 

Önümüzdeki dönemde de inşaat sektöründe emin adımlarla ilerlemeye, kaliteli projeleri tüketicilerle buluşturmaya devam edecek olan Yalçınlar Group, basına projenin detaylarını anlattı.

Toplantı ile Yalçınlar Group olarak bundan sonraki yatırım ve proje hedefleri, Büyükçekmece Bölgesi'nin mega projelerle birlikte nasıl bir gelişim göstereceği, bölge bir villa kent olacak mı, bölgedeki konut satış hızı, bölgedeki metrekare fiyatları, brüt ve net metrekare hesaplamalarının villa projelerindeki önemi ve nasıl hesaplanması gerektiği, yatırımcılar neden Büyükçekmece'ye gelmeli, yabancı yatırımcıların bölgeye ilgisi, tüketicilerin villa projelerinden beklentilerine ilişkin yaptırılan araştırmaya ait veriler, sektörün güncel durumu ve geleceği, kurdaki hareketlilik sektörü nasıl etkiliyor gibi pek çok konu konuşuldu. 

Projede neler olacak?

İki katlı villa konseptinde…

"Müstakil bahçeli villa" yaşamını yeniden yorumlayan Batı Mahal projesi 9 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 4+1 ve 5+1 villa tipinde hayata geçirilen projede daire büyüklükleri 526  metrekare ile 647 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

150 villalık Batı Mahal projesi  iki katta villa konseptinde meydana gelirken bahçe katında gündüz yaşam alanları, giriş katında ise gece yaşam alanları bulunuyor. Projede teslimlerin ise Haziran 2015'te yapılması planlanıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Batı Mahal Büyükçekmece foto galerisi yayında
  • 05.12.2013 17:30

Batı Mahal Büyükçekmece foto galerisi yayında

Yalçınlar Group'un yeni projesi Batı Mahal'in foto galerisi emlaktasondakika.com ...

Batı Mahal projesi basın karşısına çıktı!
  • 14.05.2015 14:52

Batı Mahal projesi basın karşısına çıktı!

Yalçınlar Group tarafından Büyükçekmece’de hayata geçirilen Batı Mahal projesi 2 ...