maritbet girişmaritbet
Başkentte seçkin bir yaşam...

Başkentte seçkin bir yaşam...

Türkiye’nin başkentinde, en nezih semtlerinden Oran’da, doğal güzellikler içinde çağdaş yaşam alanları sunan ParkOran’da hayat başladı

Türkiye'nin başkentinde, en nezih semtlerinden Oran'da, doğal güzellikler içinde çağdaş yaşam alanları sunan ParkOran'da hayat başladı.  Yüksek standartları, seçkin konumu ve kendisini çevreleyen doğa dokusuyla ParkOran, büyük şehirde, ancak tabiatın tüm zenginlikleri ve güzellikleri eşliğinde eşsiz yaşam alanları sunmaya devam ediyor.

ParkOran Projesi, Türkiye'nin inşaat ve konut alanındaki en önemli kurumları; MESA Mesken, Aktürk Yapı tarafından, başkent Ankara'nın seçkin semti Oran'da gerçekleştiriliyor. Toplam 146 bin metrekarelik alan üzerinde geniş bir yeşil alanın çevrelediği, 1.832 konut ve çeşitli sosyal yapıların yer aldığı projede, bugüne kadar teslim edilen daire sayısı 800'e ulaşırken, yaşamlarına ParkOran farkı ile devam edecek aile sayısının ise 500'ü aşması bekleniyor.

Konut çeşitliliği her aileyi kapsıyor

Doğa dokusunu koruyan Oran'da, yeşil / mavi tonlarının hakim olduğu manzarasıyla eşsiz yaşam alanları sunan ParkOran, 31 katlı 12 adet A ve B blok ile 7'şer kattan oluşan 5 adet C ve D tipi bloklardan meydana geliyor. Bu bloklarda, 1+1'den  5+1'e kadar dairelerin yanı sıra 5+1 ve 6+1 dubleks daireler de mevcut. 81 metrekareden 666 metrekareye kadar farklı büyüklüklükteki daireler, bireysel kullanımdan, en kalabalığına kadar tüm ailelerin ihtiyaçlarını karşılayacak geniş bir çeşitliliğe sahip.

Doğanın içinde çağdaş yaşam alanları

Ankara'da alışılagelmişin dışında farklı bir yaşam tarzının kurgulandığı ParkOran'da, doğanın içinde ancak yüksek standartlarda ve modern bir hayat sunuluyor. ParkOran'ın bu kurgusundaki başrolü; hemen yanıbaşındaki çam ormanı ve göllerin oluşturduğu, mavi gökyüzünün de eşsiz bir şekilde tamamladığı doğal yaşam dokusu üstleniyor. Nitelikli konumunun yanı sıra doğanın üzerine kurulu uyumlu mimarisi ile de ParkOran, içinde yaşayanlara,  Başkent Ankara'da adeta “hiç bitmeyen bir bahar” sunuyor. Su perdelerinin serinliği, yemyeşil bahçesi ile projede devasa bir alanı kaplayan tabiat ana, ParkOran'ı, tertemiz havası ve eşsiz doğasıyla adeta alternatifsiz kılıyor.

 Yaşama dair tüm ihtiyaçlar ParkOran'da

Konutlarda kalitenin yüksek standartlarda yaşatıldığı ParkOran'da, sosyal alanlarla da; güvenli, mutlu ve huzurlu yaşam; sağlık, keyif ve eğlence ile bir arada sunuluyor. Bisiklet yolu, kafeler, çok amaçlı spor alanı, alışveriş merkezi, oyun alanları, fitness, yüzme havuzu, çocuk havuzu, yürüyüş parkuru, kapalı otopark gibi birçok yapı ile ‘kaliteli yaşam' için gerekli tüm ihtiyaçlar karşılanmış. Ses – ısı yalıtımı, manyetik girişler, üst düzey güvenlik, teknolojik altyapı, aydınlatma otomasyonları ve diğer bir çok özelliğiyle de ParkOran'da yaşam, mükemmelleştiriliyor.

Milliyetemlak.com

ParkOran Konutları İletişim Bilgileri

Telefon: 0 312 490 81 81

Web: www.parkoran.com

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Parkoran Konutları satılık daire fiyatları!
  • 12.06.2013 15:19

Parkoran Konutları satılık daire fiyatları!

Parkoran; 31 katlı toplam 12 adet A ve B blok ile 7 katlı, toplam 5 adet C ve D ...

Park Oran Konutları'nda son etap satışta! 632 bin TL'ye 3+1!
  • 30.10.2012 10:33

Park Oran Konutları'nda son etap satışta! 632 bin TL'ye 3+1!

Park Oran Konutları'nda 3+1 dairelerin fiyatları 632 bin liradan başlayarak 940 ...

Başkentte seçkin bir yaşam...
  • 06.04.2012 17:02

Başkentte seçkin bir yaşam...

Türkiye’nin başkentinde, en nezih semtlerinden Oran’da, doğal güzellikler içinde ...

Parkoran Konutları’nda 283 bin TL’ye!
  • 25.05.2011 11:51

Parkoran Konutları’nda 283 bin TL’ye!

Mesa Mesken ve Aktürk tarafından yapılan Parkoran konutları’nda fiyatlar 283 bin ...