maritbet girişmaritbet
Başkentte 'Cennet Bahçeleri' kuruluyor

Başkentte 'Cennet Bahçeleri' kuruluyor

Akkent Paradise Gardens, 50 bin metre kare yeşil alanı ile Başkente cennetten bir köşe kuruyor

Hem ev alırken hem de içinde yaşarken kazanmak isteyenlerin tercihi olan Akkent Paradise Gardens, aydınlık, tasarruflu ve tümü güneye bakan konutlarının yanı sıra sosyal yaşam alanlarıyla da çekim merkezi olacak.

Ünal Akpınar A.Ş. güvencesiyle yapılan Akkent Konutları'nın son projesi Akkent Paradise Gardens Residence, bünyesindeki spor alanları, tenis ve mini golf sahası, 4 mevsim kullanılabilen yüzme havuzları ve hidro masaj üniteleri, squash kortu, yürüyüş ve bisiklet yolları, AVM ve çocuk oyun alanları ile sakinlerine her yönüyle kazançlı ve ayrıcalıklı bir hayat sunuyor.

Ünal Akpınar A.Ş. güvencesiyle gerçekleştirilen Akkent Konutları'nın son projesi Akkent Paradise Gardens tasarruflu binalarından konumuna, sağlıklı yaşam merkezlerinden yeşil alanlarına kadar her yönüyle kazanmak isteyenlerin yeni adresi…

Akkent Paradise Gardens Residence, geniş yeşil alanları, konforlu konutları, spor alanları ve sosyal olanakları ile Ankara'nın en kapsamlı rekreasyon alanına sahip ve en çok kazandıran konut projesi olacak. Batıkent'te alternatif bir yaşam alanı sunacak olan Akkent Paradise Gardens Residence'da yer alan tüm konutlar güney cepheye bakacak ve gün boyu güneş alacak. Toplam 100 bin metrekarelik alana kurulacak olan projenin 50 bin metrekarelik bölümünü yeşil alanlar oluşturacak. Ekim ayında temeli atılacak Projeye özel olarak kurulacak “Cennet Bahçeleri”, akademisyenlerden oluşan bir ekip tarafından seçilecek en nadide ağaçlar ve çiçeklerle donatılacak.

akkent paradise garden blokları

Farklı açılarda konumlandırılan 8 blokta toplam 432 daireden oluşan Akkent Paradise Gardens, 2+1, 3+1, 4+1 bağımsız bölüm seçenekleri satışa sunuldu. Nisan 2017'de tamamlanacak proje kapsamında AVM, Plaza ve Residence bölümü hariç, toplam 36 dükkandan oluşan ticaret merkezi, 7/24 özel güvenliği, açık-kapalı otopark alanları ve misafir otoparkı da bulunuyor.

BAHÇE KATINDAN ŞEHİR MANZARASI

Ünal Akpınar A.Ş. Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Koordinatörü Dr. Huzur Keskin, Akkent Paradise Gardens Residence Projesi'nin konut sektöründeki yeni trendler dikkate alınarak tasarlandığını belirterek, “Proje kapsamındaki konutların bahçe katından dahi şehir manzarası görünecek. “Cennet Bahçeleri” konseptiyle Başkent'te yemyeşil, konforlu ve zengin sosyal yaşam alanlarıyla dolu dolu bir proje sunuyoruz” dedi.

Aile konsepti dikkate alınarak hazırlanan projenin her detayının anne, baba ve çocuklar düşünülerek oluşturulduğunu kaydeden Dr. Huzur Keskin, şunları söyledi:

“Akkent Paradise Gardens özellikle çocuklu ailelerin tüm ihtiyaçlarına çözüm getirecek şekilde tasarlandı. Akkent Paradise Gardens'da yüzmeden basketbola, golften tenise, bisikletten futbola, çocukların anne babalarıyla ortak yapabilecekleri her türlü aktiviteye uygun alanlara yer verildi. Hem şehir merkezinde olmak hem de şehrin gürültüsü, karmaşası ve stresinden uzaklaşmak isteyenler için Akkent Paradise Gardens'da hidro masaj, spa merkezi dahil her türlü konfor düşünüldü”

Akkent Paradise Gardens'ı tercih edenlerin ilk andan itibaren kazanmaya başladığına dikkat çeken Dr. Keskin, bu kazancın sadece mali açıdan değil çevre, sağlık, aile, komşular yönünden de bir kazanç olacağına dikkat çekerek, “Projemizle herkes kazanacak. Sağlıkla, huzurla, çevreyle, sporla kazanacak. Bu nedenle kampanyamızın temasını ‘Kazanıyorum' olarak belirledik. ” diye konuştu.

akkent paradise dükkanları

TERZİSİ VE TAMİRCİSİ İLE AKKENT MAHALLESİ KURULUYOR…

Akkent Paradise Gardens'ın şehir trafiğinden ve gürültüsünden bıkan ancak şehir merkezinde yaşamanın kolaylığından vazgeçemeyenlerin tüm ihtiyaçlarına cevap vereceğini kaydeden Dr. Huzur Keskin şöyle devam etti:

“Günlük hayatın koşuşturmacası içinde şehir merkezinde yaşamak hepimizi yoruyor. Arabamıza park yeri bulamıyoruz, eski binalar sürekli sorun çıkarıyor. Tadilat sıkıntılı ve masraflı bir süreç. Gürültü ve çevre kirliliği içinde beton yığınları arasında yaşamak istemiyoruz. Günlük stres ve koşuşturmaca içerisinde akşam eve geldiğimizde hepimiz huzur ve konfor istiyoruz. Tüm bunlara şehir merkezinde yaşamanın bazı kolaylıkları nedeniyle katlanıyoruz. Çünkü mahalle marketimiz, terzimiz, tamircimiz elimizin altında. Yürüyüş mesafesinde alışverişimizi yapabiliyoruz. Artık bunlar için şehrin zorluklarına katlanmak zorunda değiliz. Bu ihtiyaçlarımızı hatta daha fazlasını Akkent Paradise Gardens içinde karşılamak mümkün olacak. Ticaret merkezindeki dükkanlarda ve komşu parseldeki AVM de tüm ihtiyaçlarımızı karşılayabileceğiz. Batıkent bu proje ile yeni bir çehreye sahip olacak ve Ankara'nın yeni çekim merkezlerinden biri olacak.”

TASARRUFLU DAİRELERLE KAZANDIRIYOR

Akkent Paradise Gardens ses ve ısı yalıtımlı binalarla sakinlerine tasarruf ederek kazanma imkanı da sunuyor. Ferah bina yerleşimleri, deprem yönetmeliğine uygun en modern temel ve teknoloji ile inşa edilecek binalarda mantolamaya ayrı bir önem verilerek dıştan ısı yalıtım sisteminin yanı sıra katlar ve komşu daireler arası ısı ve ses yalıtımı da mevcut. Tam beslemeli jeneratör sistemi elektrik kesintilerine karşı konut sahiplerini güvence altına alırken, her daireye özel enerji tasarrufu sağlayan sıcak su kat istasyonları, su tasarrufunu da sağlayacak.

GÜNEŞE DÖNÜK BİNALAR

Projede yer alan konutların en önemli özelliği ise tamamının güney cepheye bakıyor ve güneş alıyor olması. Boydan boya cam cephelerle aydınlık olması sağlanacak konutlar, son teknoloji ve birinci sınıf malzemelerle, gizli LED aydınlatma, mutfaklarda 3'lü ankastre ürünler (ocak-fırın-davlumbaz), vitrifiye ve armatürler, banyo ve mutfak dolapları, banyolarda tek parça cam tezgah, balkon ve banyolarda seramik yer döşemeleri ile kullanıcılarına teslim edilecek. Yerden ısıtmalı dairelerde ahşap görümlü seramik kullanılacak ve kişiye özel ilave iç mimari çözümler de sunulabilecek.

CENNET BAHÇELERİ

Akkent Paradise Gardens sakinleri, 50 bin metrekarelik (50 dönüm) yeşil alanda doğa ile iç içe olacaklar. Projede yer alan ‘cennet bahçeleri' Ankara iklimine uygun çeşitli çiçekler ve ağaçlardan oluşacak. Özel olarak kurulacak “Cennet Bahçeleri”, akademisyenlerden oluşan bir ekip tarafından seçilecek en nadide ağaçlarla, çiçeklerle donatılacak.

Akkent yeşil alanları, akarsu ve göletlerin yer aldığı cennet bahçelerinde çocukların ebeveynleri ile birlikte kaliteli zaman geçirebileceği oyun ve eğlence alanları da olacak.

SPOR VE SAĞLIKLA KAZANDIRIYOR

Ömür boyu “sağlıklı bir yaşam kazandırmak” hedefine hizmet eden Akkent Paradise Gardens Residence'da 4 mevsim kullanılabilen yüzme havuzlarından ters akıntı havuzuna, SPA merkezinden tenis ve mini golf sahasına, yürüyüş- bisiklet yolundan paten ve kaykay pistine kadar sağlıklı yaşam için her detay düşünülmüş. Her yaştan Akkent Paradise Gardens sakininin spor yapmaya özendirecek tüm detayları kapsayan projede spor, günlük hayatın ayrılmaz bir parçası olarak tasarlanmış.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Akkent Paradise Gardens'ta 'istediğin zaman öde' kampanyası
  • 15.03.2016 17:06

Akkent Paradise Gardens'ta 'istediğin zaman öde' kampanyası

Ankara Batıkent'te yükselen Akkent Paradise Gardens projesinde 'istediğin zaman ...

Akkent Paradise Gardens, ev alana araba kazandırdı
  • 10.03.2016 10:08

Akkent Paradise Gardens, ev alana araba kazandırdı

Ünal Akpınar İnşaat’ın Batıkent’te hayata geçirdiği Akkent Paradise Gardens Konu ...

Akkent'in reklam yüzü Rutkay Aziz ev Doğa Rutkay!
  • 20.10.2015 15:25

Akkent'in reklam yüzü Rutkay Aziz ev Doğa Rutkay!

Türkiye’nin en sevilen, güven duyulan sanatçılarından Rutkay Aziz ve Doğa Rutkay ...

Başkentte 'Cennet Bahçeleri' kuruluyor
  • 02.10.2014 11:45

Başkentte 'Cennet Bahçeleri' kuruluyor

Akkent Paradise Gardens, 50 bin metre kare yeşil alanı ile Başkente cennetten bi ...

Akkent Paradise Gardens'ta satışlar yakında başlayacak
  • 09.05.2014 16:55

Akkent Paradise Gardens'ta satışlar yakında başlayacak

39 bin 311 metrekare arsa üzerinde 432 konuttan oluşacak Akkent Modern'de satışl ...

Akkent Paradise Gardens için ön talep toplanıyor
  • 25.04.2014 11:43

Akkent Paradise Gardens için ön talep toplanıyor

Moden yaşamın değerini bilenlere yeni bir proje: Akkent Paradise Gardens! ...