maritbet girişmaritbet
Balance Güneşli'den sektöre destek kampanyası

Balance Güneşli'den sektöre destek kampanyası

Türkiye ekonomisinde önemli rolü olan inşaat sektörünün el ele verip güç birliği yaptığı bugünlerde, Balance Güneşli de önemli bir adım attı.

Gayrimenkul sektörünün canlı tutulması ve bu dönemde yatırımcıya ödeme kolaylığı sağlamak amacı ile Balance Güneşli, 31 Ağustos'a kadar 24 ay 0 sıfır faiz uygulaması ve yüzde 20 peşin ödeme üzerinden kampanya yürütecek. 

A Plus ofis sahibi olmak isteyen ancak mevcut gündemde yatırımını öteleyenler için önemli bir fırsat sunan Balance Güneşli, 31 Ağustos tarihine kadar, satışlarında mevcut fiyatları üzerinden yüzde 20 peşinat,  0 faiz ile 24 ay taksit uygulayacak. Teslimlerin başladığı projede bu kampanya ile yatırımcıya önemli bir ödeme kolaylığı getirilmiş oluyor.

Ekonomiye ve sektöre hareketlilik getirmek adına herkesin elinden geleni fazlasıyla yapması gerektiğini ifade eden Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban “Milletimiz, devletimiz ve özel sektör hep birlikte el ele vererek bu zor günlerden başarıyla çıkacağız. Türkiye ekonomisi ve geleceğine inancımız tam. Hiçbir sektörde yatırımların yavaşlamasını,  ötelenmesini doğru bulmuyoruz. Bir özel sektör temsilcisi olarak ekonominin çarklarının doğru işlemesi adına üzerimize düşen görevi yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Ekonominin bu süreci hasarsız atlatabilmesi ve normalleşmesi açısından biz de projemizde bu sürece özel kampanya planladık. " dedi.

Lokasyonu, inşaat kalitesi, teknik donanımları ve sosyal donatıları ile iyi bir yatırım aracı…

İstanbul'da her geçen gün değerlenen, gerek kamu gerek yeni ulaşım yatırımları ile yeni ticari yerleşim merkezi olarak öne çıkan Basın Ekspres bölgesinin tek A plus ofis projesi Balance Güneşli, gayrimenkul değerleme uzmanları tarafından lokasyonu, inşaat kalitesi, teknik donanımları, sosyal donatıları ile iyi bir yatırım aracı olarak görülüyor. Farklı metrekarelerde farklı meslek gruplarının ihtiyaçlarına göre plaza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerin yer aldığı karma bir proje olan Balance Güneşli, kompakt tasarımı ile esnek çözümler de sunuyor. Ofis alanlarının daha efektif kullanılabilmesi için katlarda ihtiyaç halinde rezerve edilebilen toplantı odaları yer alıyor. Toplam 83.000 m2 inşaat alanına sahip projede,  iş hayatına renk katacak pek çok detayın yanında, sokak kültürünü çağdaş bir mimari yorumla buluşturan bir "Yaşam Sokağı" bulunuyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Balance Güneşli ulaşımı ile avantaj sunuyor
  • 01.12.2015 16:15

Balance Güneşli ulaşımı ile avantaj sunuyor

Balance Gayrimenkul tarafından İstanbul'un en değerli noktalarından Güneşli'de h ...

Balance Güneşli'de yüzde 70 tamam!
  • 27.08.2015 16:56

Balance Güneşli'de yüzde 70 tamam!

Yüzde 42'lik bölümünde satışların tamamlandığı açıklanan Balance Güneşli projesi ...

Balance Güneşli projesinin uzun tanıtım filmi
  • 08.05.2014 16:14

Balance Güneşli projesinin uzun tanıtım filmi

Balance Gayrimenkul imzasıyla Güneşli'de hayata geçirilen Balance Güneşli, 301 b ...

Balance Güneşli'nin tanıtım filmi yayında
  • 06.05.2014 15:02

Balance Güneşli'nin tanıtım filmi yayında

Yatay ve dikey mimariyi birleştiren Balance Güneşli, 17 bin metrekare arsa üzeri ...

Balance Güneşli foto galerisi emlaktasondakika.com'da
  • 20.02.2014 11:42

Balance Güneşli foto galerisi emlaktasondakika.com'da

Balance Güneşli projesi Taşocağı Yolu Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Proje Bası ...

Balance Güneşli'nin ofislerinde indirim imkanı devam ediyor
  • 28.11.2018 14:30

Balance Güneşli'nin ofislerinde indirim imkanı devam ediyor

Balance Güneşli’de, tüm ofislerde yüzde 20 indirim imkânı devam ederken stüdyo o ...