maritbet girişmaritbet
Balance Güneşli'de yaşam devam ediyor

Balance Güneşli'de yaşam devam ediyor

Balance Güneşli, prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalara ve serbest meslek sahiplerine kapılarını açtı.

Uluslararası markaların da tercih ettiği Balance Güneşli, tamamlanmış, kaliteli, prestijli ve her geçen gün değerlenen bir projenin tüm avantajlarını sunuyor. 

Gayrimenkul değerleme uzmanları, sıfır riskle mülk sahibi olmanın ilk şartını bitmiş projeye yatırım yapmak olarak gösteriyor. Tüm inşaat süreci tamamlanan, sunduğu tüm teknik ve sosyal imkanlarla çalışmaya hazır konforlu ofis alanları sunan Balance Güneşli, yatırımcısına taşındığı an kurumsal hizmetlerini aksatmadan devam ettirme fırsatı vererek uzmanların vurguladığı tüm riskleri ortadan kaldırıyor. Balance Güneşli'de ofis sahibi olan yatırımcılar asla değer kaybetmeyerek, aksine her geçen gün değer kazanacak bir yatırım aracına sahip oluyor. Satın alınan ofis istendiği anda yatırıma dönüştürülüp kiraya verilebiliyor ve yüksek kira getirisi ile yatırımı sübvanse etmeye başlıyor. 

Kurumsal yapıya katkıda bulunan prestijli ofis ve hizmetler…

Projede verilen tüm hizmetler A plus ofis projesi kalitesinde… Ticaretin merkezinde satılık ya da kiralık,  50 m2 ile 2500 m2 arasında değişen envantere sahip Balance Güneşli, kurumların farklı ihtiyaçlarına göre plaza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimler barındırıyor. Dikey ve yatay bloklarda konumlanan ofisler çalışma performansını maksimumda tutacak tüm detaylara sahip. 

Dikey blokta yer alan plaza, loft ve stüdyo ofisler plaza kültürünün avantajlarıyla, çalışanlara yüksek kaliteli profesyonel yaşam standartları sunuyor. Prestij ve güvenlik, projeye ilk adımı atar atmaz tüm şirketlerin misafirlerinin karşılandığı şık bir resepsiyon ile başlıyor. Misafirlerinizi ister katınızda, isterseniz resepsiyonun yer aldığı katta konforlu ve şık dizayn edilen bekleme alanında ağırlayabiliyorsunuz. İç dekorasyonları tamamlanmış. 51 ile 137 m2 arasında ki stüdyo ofisler ile 104 ile 212 metrekare arasında değişen loft ofisler küçük ölçekli firmalara hizmet vermek üzere hemen taşınmaya hazırlar. 160 -1500 m2 büyüklüğünde ve ihtiyaç duyulduğunda birleştirilebilen plaza ofisler ise firmaların kendi dekorasyonlarını yapabilmeleri için tüm alt yapıları hazır durumda olarak Balance Güneşli'nin dikey blokta yer alan ofis alternatifleri arasındalar.

Ofis alanlarının daha efektif kullanılabilmesi için belirli katlarda, günlük ve saatlik rezerve edilebilen projeksiyon, televizyon, internet ve diğer teknolojik çözümlerin sunulduğu toplantı odaları yer alıyor. Tüm kullanıcıların hizmetine açık olan toplantı odaları, iş yoğunluğu olan firmalar için özel bir alternatif oluştururken daha küçük metrekareli ofislerin de daha geniş çalışma alanları yaratmasına olanak sağlıyor.  Her katta farklı metrekarelerde bulunan kat bahçeleri ise kısa molalarda çalışanlara bahçe konforunda sosyalleşme alanı yaratıyor.  Projede ayrıca öğle yemekleri için tüm şirketlerin ortak kullanabileceği bir yemekhane alternatifi de mevcut... Güvenliğin esas olduğu projede, merkezi havalandırma-ısıtma ve güvenlik sistemleri,  ses yalıtımı, tablet ve telefonlar ile loft ve stüdyo ofislerin dışarıdan kontrolünü sağlayan akıllı otomasyon sistemleri gibi teknolojik birçok donanıma sahip.

Büyük şirketler için müstakil bağımsız ofisler…

Yatay bloklarda yer alan ‘müstakil ofis blokları' ise büyük şirketlerin ticari faaliyetlerini rahatlıkla yürütmelerini sağlarken, tekil kullanıma olanak veren az katlı yapısı ile firmaların kendi kurumsal kimliklerini yansıtmalarına da olanak veriyor.  Projede ana bloktan bağımsız konumlanan müstakil ofisler, blok halinde kiralanıp satılabildiği gibi kat olarak da tercih edilebiliyor. Çalışanların tüm ihtiyaçlarını gözeterek daha verimli ve yaratıcı çalışmalarını sağlayan ferah, aydınlık ve şık müstakil ofisler, A Plus ofis projesi Balance Güneşli'nin sunduğu teknik alt yapı ve sosyal donatıların tüm avantajlarından yararlanıyor. Kendine ait lobisi bulunan müstakil ofis blokları, şirketlerin prestij algısını güçlendiriyor. Ayrıca ‘Müstakil ofis blokları' Yaşam Sokağı ile de bütünleşerek sosyal hayatın bir adım ötesinde çalışma imkanı veriyor.

İş arasında Yaşam Sokağı'nda bir kahve molası…

Balance Güneşli'ye artı değer katan bir başka unsurda Yaşam Sokağı… İş arası biraz nefes almak ve sosyalleşmek için keyifle zaman geçirilecek,  sokakta gezmenin keyfini veren Yaşam Sokağı'nda, restoran ve kafeler, günlük hayatın getireceği her türlü ihtiyacın karşılanabileceği hizmet noktaları açılmaya başladı.  Sokak Kahvecisi ve Starbucks gibi kahve alanında en iyi hizmeti veren markalar ve İkamet Döner ‘de Yaşam Sokağı'nda hizmet vermeye başladı.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Balance Güneşli ulaşımı ile avantaj sunuyor
  • 01.12.2015 16:15

Balance Güneşli ulaşımı ile avantaj sunuyor

Balance Gayrimenkul tarafından İstanbul'un en değerli noktalarından Güneşli'de h ...

Balance Güneşli'de yüzde 70 tamam!
  • 27.08.2015 16:56

Balance Güneşli'de yüzde 70 tamam!

Yüzde 42'lik bölümünde satışların tamamlandığı açıklanan Balance Güneşli projesi ...

Balance Güneşli projesinin uzun tanıtım filmi
  • 08.05.2014 16:14

Balance Güneşli projesinin uzun tanıtım filmi

Balance Gayrimenkul imzasıyla Güneşli'de hayata geçirilen Balance Güneşli, 301 b ...

Balance Güneşli'nin tanıtım filmi yayında
  • 06.05.2014 15:02

Balance Güneşli'nin tanıtım filmi yayında

Yatay ve dikey mimariyi birleştiren Balance Güneşli, 17 bin metrekare arsa üzeri ...

Balance Güneşli foto galerisi emlaktasondakika.com'da
  • 20.02.2014 11:42

Balance Güneşli foto galerisi emlaktasondakika.com'da

Balance Güneşli projesi Taşocağı Yolu Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Proje Bası ...

Balance Güneşli'nin ofislerinde indirim imkanı devam ediyor
  • 28.11.2018 14:30

Balance Güneşli'nin ofislerinde indirim imkanı devam ediyor

Balance Güneşli’de, tüm ofislerde yüzde 20 indirim imkânı devam ederken stüdyo o ...