maritbet girişmaritbet
Balance Güneşli Mart 2016'da teslim edilecek!

Balance Güneşli Mart 2016'da teslim edilecek!

Basın Ekspres Yolu üzerindeki projeler arasında yer alan Balance Güneşli'de yaşam Mart ayında başlayacak.

Stratejik konumu, ofis çeşitliliği, şık ofis tasarımları, zengin teknik donanımı  ve çalışma hayatına artı değer katan sosyal imkanları ile Balance Güneşli İstanbul'da özel sektörün çekim merkezi haline geldi. Büyük ya da küçük ölçekli her ölçekten şirketin iş hacmine uygun ofis çeşitliliği sunulan projede, genel merkez konumlandırmasına uygun alan oluşturan cadde ofisler, bağımsız giriş çıkışları ile şirketlere kurumsal kimliklerini ifade etme olanağı sunuyor.

Son yıllarda kurumsal kimliğin ve duruşun şirketlerin ticari başarısındaki yeri yadsınamaz noktada. Bunun yanına çalışanların motivasyonu ve sosyal ihtiyaçları da eklenince ofis projeleri mimari, teknik ve sosyal açıdan her türlü kurumsal  ihtiyacı karşılamaya başladı... Bu eğilimin İstanbul'daki en iyi örneği Balance Güneşli... Kurumsal ya da kurumsallaşma yolundaki farklı iş hacmindeki şirketlere ya da profesyonellere uygun ofis seçeneğinin yer aldığı proje, iş dünyasının yeni adresi.

Kat ya da blok olarak kullanım olanağı

Balance Güneşli'nin sunduğu ofis çeşitliliğinde geniş çalışma kadrosuna sahip kurumsal firmaların prestijli , sosyal ve teknik imkan bakımından zengin ofis arayışına cadde ofisler çözüm oluyor. Özel giriş çıkışlarıyla şirketlerin ticari faaliyetlerini rahatlıkla yürütmesine imkan sağlayan cadde ofisler, 40 -263 metrekare aralığında seçenek sunuyor.Aynı zamanda kat veya blok olarak kullanım olanağı da sunulan cadde ofisler, büyük ölçekli kurumsal firmaların genel merkez konumlandırmasına oldukça uygun alanlar oluşturuyor.  

Balance Güneşli'nin yatay bloklarında yer alan cadde ofisler, ferah, aydınlık ve şık çalışma alanları yaratıyor. Güneş ışığını kesintisiz olarak içeri alan boydan boya camlar ve yüksek tavanlı çalışma ortamında,  çalışanların doğal havalandırmadan da yararlanabilmesi için manuel ve motorlu olmak üzere teleskopik paralel açılımlı kanatlı cam sistemleri kullanılıyor.

Mart 2016 'da teslimlerin başlayacağı Balance Güneşli, , çalışanların tüm ihtiyaçlarını gözeterek, daha verimli ve yaratıcı çalışma ortamları sunmak amacı ile "yeni nesil ofis yaşamı"nın en iyi örneğini ortaya koyuyor... Cadde ofislerin yanısıra plaza ofis, loft ofis ve  stüdyo ofis seçeneklerinin yer aldığı projede, şirketlere teknik ve sosyal açıdan ayrıcalıklı hizmetler sunuluyor. 

İş stresini azaltacak sosyal imkanlar

Balance Güneşli'de gün içindeki molalarda motivasyonu  arttıracak, iş stresini azaltacak tüm ayrıntılar sosyal alanda yer alıyor. Yaklaşık  700 m2 alanda kurulan sosyal tesiste  fitness salonu, sauna ve buhar odaları, pilates ve yoga stüdyoları, cafe/restoran, müzik odası, hobi odaları, cep sineması, yer alıyor. 

Toplam 83 bin metrekare inşaat alanına sahip projede, sokak kültürünü çağdaş bir mimari yorumla buluşturan bir "Yaşam Sokağı" bulunuyor.  Araçsız yürüyüş yolları ve yeşillendirilmiş kat bahçelerinin yanı sıra, "Yaşam Sokağı"nda  günün yorgunluğunu atmak, lezzetli molalar vermek için restoran ve kafeler, günlük hayatın getireceği her türlü ihtiyacın karşılanabileceği mağaza ve hizmet noktaları yer alıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Balance Güneşli ulaşımı ile avantaj sunuyor
  • 01.12.2015 16:15

Balance Güneşli ulaşımı ile avantaj sunuyor

Balance Gayrimenkul tarafından İstanbul'un en değerli noktalarından Güneşli'de h ...

Balance Güneşli'de yüzde 70 tamam!
  • 27.08.2015 16:56

Balance Güneşli'de yüzde 70 tamam!

Yüzde 42'lik bölümünde satışların tamamlandığı açıklanan Balance Güneşli projesi ...

Balance Güneşli projesinin uzun tanıtım filmi
  • 08.05.2014 16:14

Balance Güneşli projesinin uzun tanıtım filmi

Balance Gayrimenkul imzasıyla Güneşli'de hayata geçirilen Balance Güneşli, 301 b ...

Balance Güneşli'nin tanıtım filmi yayında
  • 06.05.2014 15:02

Balance Güneşli'nin tanıtım filmi yayında

Yatay ve dikey mimariyi birleştiren Balance Güneşli, 17 bin metrekare arsa üzeri ...

Balance Güneşli foto galerisi emlaktasondakika.com'da
  • 20.02.2014 11:42

Balance Güneşli foto galerisi emlaktasondakika.com'da

Balance Güneşli projesi Taşocağı Yolu Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Proje Bası ...

Balance Güneşli'nin ofislerinde indirim imkanı devam ediyor
  • 28.11.2018 14:30

Balance Güneşli'nin ofislerinde indirim imkanı devam ediyor

Balance Güneşli’de, tüm ofislerde yüzde 20 indirim imkânı devam ederken stüdyo o ...