maritbet girişmaritbet
Bahçeşehir Flex Office’in yüzde 64’ü tükendi

Bahçeşehir Flex Office’in yüzde 64’ü tükendi

Dumankaya İnşaat İstanbul’un Avrupa yakasındaki seçkin bölgelerinden Bahçeşehir’i yeni ofis projesi ile bir adım ileri taşıyor.

Klasik iş anlayışının değiştiği günümüzde ihtiyaçları önceden görerek ona göre projeler geliştiren Dumankaya İnşaat Bahçeşehir'de home office tarzında yeni bir proje geliştiriyor. Flex Office Bahçeşehir ile daire sahipleri evlerinden ayrılmadan iş hayatının günlük trendleri ve ihtiyaçlarını karşılayacak yepyeni ve konforlu bir anlayışa geçiyor.

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, 8 Nisan 2015 Çarşamba günü Çırağan Sarayı'nda düzenlenen ve emlak editörleri ile bir araya geldiği toplantıda, Bahçeşehir bölgesinde gerçekleştireceği “Flex Office Bahçeşehir” projesinin detaylarını ve başarılarını paylaştı.

Toplantıda Dumankaya İnşaat Genel MüdürüAbdullah Yazıcı, Bahçeşehir'de benzersiz bir yaşam alanı sunan Dumankaya projelerinin hikâyesini ve hayata geçirilecek yeni Flex Office Bahçeşehir projesini tanıtan bir sunum gerçekleştirdi. 

119 bin liradan başlıyor

Flex Office Bahçeşehir hakkında rakamsa bilgiler veren Yazıcı, “Dumankaya İnşaat'ın sıra dışı ve ayrıcalıklı bir home ofis konsepti ile hayata geçirdiği Flex Office Bahçeşehir daha ön satış döneminde bir rekora imza attı ve satışa çıkarılan stoğun yüzde 64'ü tükendi. Yatırım değeri 100 milyon lira olan projede stüdyo, 1+1 ve 2+1 gibi daire seçenekler yer alacak. Beyaz yakalı çalışanlara hitap eden projede fiyatlar 119 bin liradan başlıyor” şeklinde konuştu.

Ev-ofis konsepti ile geliştirilen projenin 321 bağımsız bölüme sahip olacağını hatırlatan Yazıcı, “Proje 3 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde 32 katlı tek blok olarak yükselecek. Konsept gereği konut tiplerini 1+0 , 1+1 ve 2+1 olarak belirledik. Kullanım alanları 40 ile 93 metrekare olan konutların yer alacağı projeyi Mart 2017 tarihinde teslim edeceğiz” diyerek sözlerini bitirdi.

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bahçeşehir Flex Office’in yüzde 64’ü tükendi
  • 13.04.2015 07:43

Bahçeşehir Flex Office’in yüzde 64’ü tükendi

Dumankaya İnşaat İstanbul’un Avrupa yakasındaki seçkin bölgelerinden Bahçeşehir’ ...