maritbet girişmaritbet
Bahçe'n Elvanşehir Ankara, Eylül'de teslim!

Bahçe'n Elvanşehir Ankara, Eylül'de teslim!

65 bin 559 metrekare proje alanına sahip olan Bahçe'n Elvanşehir'de konutların alanları 148 metrekare ile 176 metrekare arasında değişiyor

Bahçe'n Elvanşehir sadece mimarisi, konfor detayları, yeşil alanları, güvenlik anlayışı ve sosyal donatılarıyla değil; daire için kullanılan malzemelerdeki marka seçimiyle de kalite anlayışınızı en üst noktaya taşımayı amaçlıyor. Aradığınız yaşam kalitesi ise; içi dışı aynı kalitede bir yaşam Bahçe'n Elvanşehir'de sizi bekliyor. 

Bahçen Elvanşehir süs havuzu

Eylül'de yaşamın başlayacağı Bahçe'n Elvanşehir'de her daire için otopark alanı mevcut. 24 saat güvenlik ile korunan projede spor alanları, botanik parkı, organik bahçe, kapalı yüzme havuzları, fitness center ve çocuk oyun alanları sıralanıyor. 

Tuna-Türkoğlu Ortak Girişimi ile inşa edilen Bahçe'n Elvanşehir'de hemen tapu teslimi yapılıyor. 120 aya kadar 0,97 faiz oranının uygulandığı konut projesinin örnek daireleri hazır. Otobana yakınlığı ile yatırım değeri yüksek Bahçe'n'de modern yaşamın gerektirdiği her olanağa sahip olacaksınız.

Bahçen Elvanşehir genel görünümü

10 blok halinde yükselen projede 448 konut yer alıyor. 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan Bahçe'n Elvanşehir, mahalle konseptiyle dikkat çekiyor. İki kapalı yüzme havuzu, koşu ve yürüyüş alanları, spor salonları, çocuklara özel spor ve eğlence alanları sıralanıyor.

Bahçe'n Elvanşehir İletişim Bilgileri;

Web: http://www.bahcenelvansehir.com/
Telefon: 0312 228 22 28

Yorum Yaz