maritbet girişmaritbet
Bahçelievler Park Evleri’nde 650 bin dolara daire!

Bahçelievler Park Evleri’nde 650 bin dolara daire!

Bahçelievler’de hayata geçirilen Park Evleri’nde daire fiyatları 650 bin dolarla 900 bin dolar arasında değişiyor


Yalın İnşaat tarafından Bahçelievler'de hayata geçirilen Park Evleri projesinde satışlar devam ediyor. 6 dönümlük arazi üzerinde, 1.200 metrekarelik kapalı alana sahip Bahçelievler Park Evleri 9 katlı iki bloktan oluşuyor.
216 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tipi, 36 daireden meydana gelen projede bir bloğun satışları tamamlanmış durumda. Diğer bloğun satışlarına yakın zamanda başlanacağı projede daire fiyatları 650 bin dolarla 900 bin dolar arasında değişiyor.


E-5 otoyolu ve Atatürk havaalanı yakın konumda bulunan Bahçelievler Park Evleri, sosyal donatılarıyla da alıcıların ilgisini çekiyor. Projede, bina ve dairelerde akıllı otomasyon sistemi bulunurken, site sakinleri için kapalı otopark ve depo imkanı sağlanıyor. Ayrıca basketbol sahası, çocuk oyun alanı, kapalı havuz, fitness center, sauna gibi sosyal aktivite alanları da bulunuyor. Marmara Denizi ve Adalara hakim manzarası da olan Park Evleri'nde yüksekliği 20 metreyi aşan ağaçların arasında yürüme ve dinlenme alanları da dizayn ediliyor. Projede 24 saat güvenlik hizmeti de sunuluyor.

 

İletişim bilgileri
Web: http://bahcelievlerparkevleri.com
Tel: 0212 505 54 37
 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz