maritbet girişmaritbet
Bahçekent Konutları Adana'da 450 bin TL'ye 5+1!

Bahçekent Konutları Adana'da 450 bin TL'ye 5+1!

Misafir otoparkı güvenlik sistemi, bina cephesi ve yüzme havuzunda LED aydınlatmanın bulunduğu Bahçe Kent Konutları'nda yaşam 2013 yılının Mart ayında başlayacak. 5 bloktan meydana gelen Bahçe Kent Konutları'nda 104 konut yer alıyor

 

Adana'da hayata geçirilen Bahçe Kent Konutları, ÇTS Yapı imzasını taşıyor. Bahçe Kent Konutları'nda 310 metrekare alana sahip 5 oda 1 salon konutların fiyatları 450 bin TL ile 550 bin TL arasında farklılık gösteriyor.
 
Bahçe Kent Konutları'nın içerisinde; yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk havuzu, mini golf sahası, yürüyüş parkuru, fitness salonu, kafeterya, kuaför, kameralı güvenlik sistemi, araç bakım ve temizlik üniteleri, kapalı ve açık otopark, Türk hamamı, sauna, spa, çocuk oyun alanları, modern çardak ve oturma alanları, basketbol sahası, tenis kortu, voleybol sahası yer alıyor.
 
Misafir otoparkı güvenlik sistemi, bina cephesi ve yüzme havuzunda LED aydınlatmanın bulunduğu Bahçe Kent Konutları'nda yaşam 2013 yılının Mart ayında başlayacak. 5 bloktan meydana gelen Bahçe Kent Konutları'nda 104 konut yer alıyor.
 
Yeşil ve mavinin iç içe geçtiği keyifli doğal alanları, modern mimarisiyle ruh katan essiz peyzajı, Adana'nın sıcağına serinliğiyle meydan okuyan yarı-olimpik havuzu ve konforlu sosyal yaşam alanlarıyla Bahçe Kent Adana'ya hiç bitmeyen bir bahar getiriyor.
 
Adana'nın büyüyen ve gelişen bölgesinde, alışveriş merkezleri, hastaneler ve okullardan oluşan yelpazenin tam ortasında havaalanına 15, Seyhan Baraj Gölü'ne 5, Mersin - Ankara - Gaziantep otobanlarına ise 5 dakika uzaklıkta, modern mimarisine ruh katan peyzajıyla, sizin için sıcak bir yuva, çocuklarınızın geleceği içinse parlak bir yatırım olacak eşsiz bir proje.
 
Bahçekent Konutları İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0322 257 00 54
 
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bahçekent Konutları Adana'da 450 bin TL'ye 5+1!
  • 08.10.2012 15:50

Bahçekent Konutları Adana'da 450 bin TL'ye 5+1!

Misafir otoparkı güvenlik sistemi, bina cephesi ve yüzme havuzunda LED aydınlatm ...