maritbet girişmaritbet
Baharyaka Eyüpsultan'da lansman öncesi avantajlı ödeme planları!

Baharyaka Eyüpsultan'da lansman öncesi avantajlı ödeme planları!

Kuyaş Gayrimenkul, EK ve BRK İş Ortaklığı ile hayata geçirilen Baharyaka Eyüpsultan projesi lansman öncesi ev alacaklara fırsatlar sunuyor.

İstanbul'un ve tarihin kalbi Eyüpsultan'da yepyeni bir proje inşa ediliyor… Baharyaka Eyüpsultan adı ile yükselecek olan proje aile yaşantısına uygun tasarımı ve birbirinden özel daire seçenekleri sunuyor. 

Dileyen için 2+1 veya 2+1 dubleks, çocuklu aileler için 3+1 daire seçenekleri sunan Baharyaka Eyüpsultan projesinde daha geniş aileler de düşünüldü. Geniş aileler için 4+1 dubleks veya 5+1 dubleks dairelerin yer aldığı Baharyaka Eyüpsultan'da üstelik bahçe, teras ve balkon seçenekleri de mevcut. Geniş ve ferah daireleri bulunan projede özel konumuyla da yüksek yatırım potansiyeli taşıyor. 

EN KÜÇÜK DAİRE 100 METREKARE

İstanbul'un tarihi dokusuna sahip ilçesi Eyüpsultan'da inşa edilen Baharyaka Eyüpsultan'da 593 konut yer alıyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer verilen projede daireler, 100 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Projede farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde tasarlanan dairelerin tamamında bahçe, teras, normal kat ve dubleks seçeneklerine de yer veriliyor.

LANSMAN ÖNCESİ AVANTAJLI ÖDEME PLANLARI 

Baharyaka'da lansman öncesi avantajlı ödeme planları sunan Ortak Girişim, alıcılara yüzde 15'ten başlayan peşinat ve 48 aya varan vade farksız firma finansmanıyla faizsiz-kefilsiz daire sahibi olmalarına olanak sağlıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz