maritbet girişmaritbet
Baharyaka Eyüpsultan projesi gurbetçilerden yoğun ilgi gördü

Baharyaka Eyüpsultan projesi gurbetçilerden yoğun ilgi gördü

Kuyaş Genel Müdürü Yüksek Mimar Salih Sağında Evim Türkiye Fuarı'nın yurt dışında yaşayan gurbetçilerle Türkiye’deki projeleri buluşturduğunu belirtti

“Evim Türkiye” fuarının yurt dışında yaşayan gurbetçilerle Türkiye'deki gayrimenkul projelerini buluşturduğunu kaydeden Kuyaş Genel Müdürü Yüksek Mimar Salih SAĞINDA; “Fuar, başta Almanya olmak üzere tüm Avrupa'da yaşayan gurbetçilerimizin avantajlı fiyatlarla Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapmaları için ciddi bir fırsat oldu. Bizde Kuyaş, EK ve BRK İş Ortaklığı olarak İstanbul'un manevi iklimini yaşatan Eyüpsultan'da Baharyaka projemizi gurbetçilerimizle buluşturduk. Fuarda birçok Avrupalı vatandaşlarımızla bir araya geldik. Lansman öncesi çok cazip fiyatlarımızla projemizi gurbetçilerimizin beğenisine sunduk. Baharyaka Eyüpsultan projemize gurbetçilerimiz büyük ilgi gösterdi. Artık Türkiye'de konut sahibi olmak hükümetimizin teşvik ve destekleriyle kolay ulaşılabilir hale geldi. Avrupalı vatandaşlarımızı Türkiye ziyaretlerinde Baharyaka projemizi yakından görmeleri için Eyüpsultan'a davet ediyoruz.

BAHARYAKA'DA LANSMAN ÖNCESİ CAZİP FIRSATLAR 

Kuyaş, EK ve BRK İş Ortaklığı ile İstanbul'un tarihi dokusuna sahip ilçesi Eyüpsultan'da yükselen Baharyaka özellikli konumuyla yüksek yatırım potansiyeli taşıyor.

Aileler için geliştirilen geniş ve ferah dairelerin yer aldığı Baharyaka'da 593 konut yer alıyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer verilen projede daireler, 100 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde tasarlanan dairelerin tamamında bahçe, teras, normal kat ve dubleks seçeneklerine de yer veriliyor.

Baharyaka'da lansman öncesi avantajlı ödeme planları sunan Ortak Girişim, alıcılara yüzde 15'den başlayan peşinat ve 48 aya varan vade farksız firma finansmanıyla faizsiz-kefilsiz daire sahibi olmalarına olanak sağlıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz