maritbet girişmaritbet
Baharyaka Eyüpsultan ailelerin ihtiyaçlarına göre tasarlanıyor

Baharyaka Eyüpsultan ailelerin ihtiyaçlarına göre tasarlanıyor

KUYAŞ, EK ve BRK İş Ortaklığı ile hayata geçirilen Eyüpsultan’ın en büyük konut projesi Baharyaka Eyüpsultan’da tüm detaylar 9 Nisan’da açıklanıyor.

 

KUYAŞ, EK ve BRK İş Ortaklığı ile İstanbul'un tarihi dokusuna sahip ilçesi Eyüpsultan'da yükselen Baharyaka proje lansmanı ileri bir tarihe ertelendi. Basın daveti, lansmanın yapılacağı yeni tarihle birlikte önümüzdeki günlerde açıklanacak. 

Konumuyla yüksek yatırım potansiyeli taşıyan Baharyaka Eyüpsultan projesi İstanbul'un tarihi dokusuna sahip ilçesi Eyüpsultan'da inşa ediliyor. 593 konuttan oluşan proje ailelerin ihtiyaçlarına ve isteklerine göre tasarlanıyor. Geniş ve ferah dairelerden meydana gelen projede 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri bulunuyor. Dairelerin tamamında bahçe, teras, normal kat ve dubleks seçeneklerine de yer veriliyor. Daireler, 100 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Bölgenin en modern ve en büyük konut projesi Baharyaka Eyüpsultan'ın tüm detaylarının açıklanacağı ve  avantajlı ödeme planlarının anlatılacağı basın lansmanı 9 Nisan'da Four Seasons Hotel'de lansmanı gerçekleştirilecek.

Baharyaka Eyüpsultan'da; 

1- Yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 
2- Yüzde 10 peşinat veriliyor. 
3- 12. ay ve 24. aylarda yüzde 15 ara ödeme yapılıyor. 
4- Kalan yüzde 60'lık konut bedeli için 0.98 vade farkı ile 60 ay taksit imkanı ile ev sahibi olunabiliyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz