maritbet girişmaritbet
Babacan Yapı, Bahçeşehir'e Crown Deluxe'ü getiriyor

Babacan Yapı, Bahçeşehir'e Crown Deluxe'ü getiriyor

İstanbul'un batı yakası Beylikdüzü'nde 4 projeye devam eden Babacan Yapı, Bahçeşehir'de satın aldığı arsa üzerine Crown Deluxe projesine başlıyor. Projede dairelerin nisanda satışa çıkması planlanıyor

Babacan Yapı, Bahçeşehir'de Akkoza ve Akbatı projelerinin hemen yanında bulunan arsayı Garanti Koza ve Akis Grubu'ndan satın aldı. Grup, 12 dönüm büyüklüğündeki arsaya Crown Deluxe adında bir proje geliştirmek içinde kolları sıvadı.
İnşaat çalışmalarına şubat sonunda, daire satışlarına ise nisanda başlanması planlanan Crown Deluxe projesinde stüdyo, 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 tipinde dairelere yer verilecek.


Mimari projesi DOME Mimarlık tarafından çizilen Crown Deluxe'de geniş kat bahçeleri ve teraslı dairelere ağırlık verilecek. Projenin yapımına şubat sonunda satışlarına ise nisan ayında başlanması planlanıyor.
Beylikdüzü'nde 4'üncü proje Grubun hayata geçireceği bir başka proje ise Beylikdüzü'ndeki Crown Plaza projesi olacak. 20 bin metrekare inşaat alanında yapılacak projede 60 ofis ve 9 mağaza bulunacak. Grup, bu projenin yapımına da şubat sonunda başlamayı hedefliyor.


Babacan Yapı'nın Beylikdüzü bölgesinde devam eden Crown Residence, Crown Tower ve Crown Park adında 3 projesi daha bulunuyor. Crown Tower projesinde 46 metrekarelik stüdyo daireler 54 bin TL'den, 81 metrekarelikl + 1 daireler 97 bin TL'den ve 143 metrekare 2+1 daireler ise 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Crown Tower'da daire teslimleri 2012 yılında yapılacak.
Babacan Yapı'nm yine aynı bölgedeki Crown residence projesinde ise fiyatlar 99 bin TL ile 279 bin TL arasında değişiyor.
11 katlı tek blokta 100 daireden oluşan projenin Ekim 2011'de teslim edilmesi planlanıyor.
Şirketin Ağustos 2009'da inşaatına başladığı ve 9 katlı tek blokta 54 daireden oluşan Crown Park projesinde ise inşaat hızla devam ediyor. Projedeki dairelerin 2011'in ilk çeyreğinin sonunda ya da ikinci çeyreğinin başlarında teslim edilmesi planlanıyor.

Crown Tower iletişim bilgileri
Web: www.babacanyapi.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0212 876 18 08

 

  • Etiketler:

Yorum Yaz