maritbet girişmaritbet
Aze Grup, Aze Tower ile lükse imzasını atıyor

Aze Grup, Aze Tower ile lükse imzasını atıyor

İstanbul Ümraniye'de hayata geçirilen AZE Tower Projesi, lüks detayları ve zengin kullanım alanları ile insanların yoğun ilgisini gördü.

Yaşam ve yatırım değeri yüksek bir proje olarak ön plana çıkan AZE Tower, farklı metrekarelerdeki konut tipleri ile insanlara ferah yaşam alanları sunuyor. 

Kuruluşundan bu yana kalitesi ile örnek yapılara imza atarak inşaat sektöründe ön plana çıkan AZE Grup' un imzasını taşıyan AZE Tower, şirketin sektördeki tecrübesinin güzel bir sonucu olarak ortaya çıkıyor. 

Bu zamana kadar yapımını gerçekleştirdiği projeleri ile yüzlerce aileyi kaliteli ve güvenli konutlara kavuşturan AZE Grup, özellikle A Plus lüks projeler gerçekleştirme amacı ile son yıllarda yatırımlarına daha da hız verdi. 

Temelden çatıya tüm mimari detayları en ince ayrıntıları ile profesyonel mimari kadromuzla tasarlıyoruz diyen AZE Grup Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Karakurt, "Gerçekleştirdiğimiz her proje bulunduğu bölgede örnek proje olarak gösteriliyor" dedi. 

Mimari çizgisiyle özgün, kullanım alanlarıyla zengin projeler geliştirmeyi ilke edindiklerini belirten şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Erol Karakurt ise, amaçlarının, insanların 7 gün 24 saat tatil havasında yaşam sürecekleri, her yönü ile mükemmel yaşam alanları oluşturmak olarak belirtti. 

Kapalı havuz, kapalı spor salonu, fitness alanı, açık ve kapalı otopark, çocuk oyun parkı gibi onlarca sosyal alanı ile dolu dolu bir yaşam sunan AZE Tower'da çalışan aileler için mükemmel özelliklerde kreş de düşünülmüş. 

Genel Koordinatör İkram Erez Özgün ve modern mimarisi, geniş peyzaj alanları ile Ümraniye'de standartları yukarı çeken bir proje olan AZE Tower, kullanılan malzeme kalitesiyle takdir topluyor. Projede kullandıkları her malzemenin seçiminde büyük hassasiyet gösterdiklerini belirten Projenin Genel Koordinatörü İkram Erez "AZE Tower' da küçüğünden büyüğüne kullandığımız her malzemenin ulusal ve uluslararası kalite standartlarında olmasına önem veriyoruz. İnsanlar onlarca yıl sevdikleri ile birlikte, hiçbir problem yaşamadan konforlu bir yaşam sürecekler" dedi. 

Alış veriş merkezi, hastane, okul gibi noktalara yakın özel bir lokasyonda hayata A geçirilen AZE Tower, Soyak Metro İstasyonuna 400 metre uzaklıkta yer alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ümraniye Aze Tower projesi nerede?
  • 27.04.2017 15:12

Ümraniye Aze Tower projesi nerede?

Ümraniye'nin merkezi yerine inşa edilen Aze Tower projesi, konumu ile Sabiha Gök ...

Aze Grup, Aze Tower ile lükse imzasını atıyor
  • 16.04.2017 10:31

Aze Grup, Aze Tower ile lükse imzasını atıyor

İstanbul Ümraniye'de hayata geçirilen AZE Tower Projesi, lüks detayları ve zengi ...

Aze Tower fiyat listesi açıklandı!
  • 15.04.2017 15:08

Aze Tower fiyat listesi açıklandı!

Aze Grup tarafından Ümraniye'de hayata geçirilen Aze Tower projesinde daire fiya ...