maritbet girişmaritbet
Aydoğanpark Tuzla’da yaşam başladı

Aydoğanpark Tuzla’da yaşam başladı

Aydoğan İnşaat tarafından 2014 yılının ilk ayında hayata geçirilen ve 18 ay gibi çok kısa sürede tamamlanan Aydoğanpark Tuzla'da teslimler yapılıyor.

Bağdat Caddesi'nin köklü inşaat firmalarından Aydoğan İnşaat'ın, Tuzla'da mahalle konseptinde inşa ettiği Aydoğanpark Tuzla'da teslimler yapılmaya başladı. 

Yatırımcının yüzünü güldüren Aydoğanpark Tuzla, hem oturmak hem de projeyi yatırım amaçlı değerlendirmek isteyenler tarafından tercih edildi. 

Marinaya yürüme mesafesinde

Tuzla'nın yatırım değerinin yükseldiği bir bölgede hayata geçirilen ve marinaya sadece yürüme mesafesinde bulunan Aydoğanpark Tuzla 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+2 olarak tasarlandı. 

Fitness, sauna, çocuk parkı, kapalı otopark, çok amaçlı spor sahası, yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu gibi A'dan Z'ye bütün sosyal donatıların yer aldığı Aydoğanpark Tuzla'da, dairelerin brüt metrekareleri 65-230 metrekare arasında değişiyor.

Daireler, birinci sınıf malzemeleri ve titiz işçiliğiyle dikkat çekiyor. Tuzla'nın kalbi sayılacak İstasyon Caddesinde 19.810 metrekarelik inşaat alanında, 2 parsel üzerine inşa edilen Aydoğanpark Tuzla'da, toplamda 6 blok ve 118 daire bulunuyor. Mahalle hayatının sıcaklığını bozmamak adına, az bloklu ve sınırlı daire sayısının ön plana çıktığı Aydoğanpark Tuzla, marinaya sadece yürüme mesafesinde bulunuyor.

Hem yatırım hem oturum için doğru bir tercih!

Proje başlangıç ve bitiş tarihleri arasında metrekare satış fiyatlarında yüzde 60 artışın yaşandığı Tuzla, İstanbul'un en çok değer kazanan ilçesi oldu. Ayrıca Tuzla, Marmaray'a entegre edilecek olan Kartal-Kurtköy-Tuzla-Gebze raylı sistem projesiyle, İstanbul'un en büyük 7 projesinden biri olarak gösterilen ve dünyada eşi bulunmayan 6 fonksiyonlu tek marinasıyla artık İstanbul'un en merkezi noktalarından biri haline geliyor. Aydoğan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, “Tuzla, giderek bir cazibe merkezi haline geliyor. Hem ulaşım sistemlerinin gelişmesi hem de İstanbul'un yanıbaşında bir huzur noktası olmasıyla dikkat çeken Tuzla, geçtiğimiz yıl itibariyle değer kazandı ve kazanmaya da devam ediyor. Bunu metrekare satış fiyatlarındaki artıştan çok rahatlıkla görebiliyoruz. Aydoğan İnşaat olarak Tuzla'nın geleceğini öngörüp hayata geçirdiğimiz Aydoğanpark Tuzla projemiz, hem oturmak isteyenler hem de projeyi yatırım amaçlı değerlendirmek isteyenler için doğru bir tercih oldu.” açıklamalarında bulunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Aydoğanpark Tuzla’da yaşam başladı
  • 29.06.2015 12:58

Aydoğanpark Tuzla’da yaşam başladı

Aydoğan İnşaat tarafından 2014 yılının ilk ayında hayata geçirilen ve 18 ay gibi ...

Tuzla’daki projede teslimler 3 ay öne çekildi!
  • 16.11.2014 15:02

Tuzla’daki projede teslimler 3 ay öne çekildi!

Tuzla'da konumlandırılan Aydoğanpark Tuzla projesi, Aydoğan İnşaat imzasıyla yük ...

Yeni bir yaşama son 5 ay kaldı!
  • 13.11.2014 10:27

Yeni bir yaşama son 5 ay kaldı!

Tuzla’nın en önemli konut projesi Aydoğanpark Tuzla’nın teslim tarihi 3 ay öne ç ...

Aydoğan Park, yatırımcısının yüzünü güldürdü
  • 25.03.2014 08:48

Aydoğan Park, yatırımcısının yüzünü güldürdü

Yeni yatırım bölgesi olarak Tuzla’yı seçen Aydoğan İnşaat, bölgede fiyatların hı ...

Aydoğanpark Tuzla, 2 ayda yüzde 45'i satıldı
  • 04.02.2014 12:42

Aydoğanpark Tuzla, 2 ayda yüzde 45'i satıldı

2013’ün son ayında temelleri atılan Aydoğanpark Tuzla, hem ev alıp oturmak hem d ...

Aydoğanpark Tuzla'da fiyatlar 180 bin liradan başlıyor
  • 09.01.2014 16:05

Aydoğanpark Tuzla'da fiyatlar 180 bin liradan başlıyor

Aydoğanpark Tuzla'da fiyatlar 180 bin liradan başlangıç gösteriyor ...