maritbet girişmaritbet
Aycan&Feres, Kağıthane’nin ikon projesine başlıyor

Aycan&Feres, Kağıthane’nin ikon projesine başlıyor

Gayrimenkul sektörünün iki oyuncusu Aycan Gayrimenkul ve Feres Yapı, tecrübe ve yatırım güçlerini yepyeni bir proje için bir araya getirdi.

Bugüne kadar farklı bölgelerde butik projeler hayata geçiren iki firma, bu kez Kağıthane'de ikon bir proje hayata geçirmek için kolları sıvadı. 

Aycan Grup Başkanı Ahmet Tüfekçibaşı, “Feres ve Aycan markaları çatısı altında bireysel olarak bugüne kadar nitelikli projeler hayata geçirdik. Şimdi ise deyim yerindeyse güçlerimizi birleştirdik. Kâğıthane ve Çeliktepe'de birçok yapı inşa eden ve etmeye devam eden Aycan Gayrimenkul olarak özellikle kentsel dönüşüm projelerinde aktif bir rol üstleniyoruz. 2007 yılından bu yana bölgede gerçekleştirdiğimiz kentsel dönüşüm projeleri nedeniyle Kâğıthane bölgesini çok iyi tanıyoruz. Ada bazlı çalışmalar hayata geçiriyoruz. Feres Gayrimenkul de bugüne kadar butik yapılar inşa ederek yoluna devam eden bir firma. Yaklaşık iki sene önce kurulan Feres, birçok başarılı işe imza attı. Şimdi ise ortaklık olarak Çeliktepe bölgesinde benzersiz bir ikon projeyi hayata geçirmek için bir araya geldik” dedi. Tüfekçibaşı, “Greenox Residence adını verdiğimiz proje, sahip olduğu özellikler ve eşsiz mimarisi ile konut alıcılarının olduğu kadar sektörümüzün de dikkatini çekecek” diye konuştu. 

Greenox Residence

Greenox Residence, İstanbul'a yeni akciğerler kazandıracak

Greenox Residence'ın, giderek betonlaşan İstanbul'da, şehir merkezinde yaşayan insanın yeşile ve oksijene duyduğu ihtiyaçtan yola çıkılarak hayat bulduğunu vurgulayan Ahmet Tüfekçibaşı, projenin “Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik (LEED) Gold” adayı olduğunu belirtti. Tüfekçibaşı, “İstanbul'da ve ülkemizde, tüm kent peyzajlarını etkileyecek bir dönüşüm sürecini de başlatacak olan Greenox Residence şehrin tam merkezinde; İstanbul'a yeni akciğerler kazandıracak ve çevresindeki biyolojik çeşitliliği artıracak bir projedir” dedi. 

Yeşil dönüşüm olarak yükselen Greenox Residence için ön talep toplanıyor

İstanbul Avrupa Yakası'nın merkezinde, finans merkezlerinin, iş yerlerinin ve alışveriş mekânlarının konumlandığı Büyükdere Caddesi'ne yürüme mesafesinde bulunan Greenox Residence için ön talep topladıklarını belirten Tüfekçibaşı, projenin resmi olarak 21 Nisan tarihinde satışa çıkacağını söyledi.  
170 konutluk Greenox Residence ile yeni bir dönemin başlangıcına imza attıklarını belirten Ahmet Tüfekçibaşı, eski ve depreme dayanıklı olmayan binaları yıkarak yerine yenisini yapmak şeklinde tanımlanan kentsel dönüşüme, Greenox Residence ile yepyeni bir boyut kazandırdıklarını sözlerine ekledi.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Greenox Residence ve Corporent işbirliği Emlak Fuarı'nda!
  • 17.11.2016 14:59

Greenox Residence ve Corporent işbirliği Emlak Fuarı'nda!

Greenox Residence ile otomobil kiralama şirketi Corporent, CNR Emlak Fuarı’na öz ...

Greenox Residence'tan Emlak Fuarı'na özel kampanya!
  • 16.11.2016 14:15

Greenox Residence'tan Emlak Fuarı'na özel kampanya!

Greenox Residence, CNR Emlak Fuarı’na özel kampanya başlattı. ...

Greenox Residence için ön talep toplanıyor
  • 05.04.2016 14:51

Greenox Residence için ön talep toplanıyor

Aycan&Feres İş Ortaklığı tarafından Kağıthane’de hayata geçirilen Greenox Reside ...

Aycan&Feres, Kağıthane’nin ikon projesine başlıyor
  • 31.03.2016 13:52

Aycan&Feres, Kağıthane’nin ikon projesine başlıyor

Gayrimenkul sektörünün iki oyuncusu Aycan Gayrimenkul ve Feres Yapı, tecrübe ve ...