maritbet girişmaritbet
Axis Kağıthane AVM’den Corridor Rezidans’ta 20 bin lira indirim fırsatı!

Axis Kağıthane AVM’den Corridor Rezidans’ta 20 bin lira indirim fırsatı!

Sur Yapı Hayat Holding ortaklığıyla yapılan, Kâğıthane’nin ilk ve tek AVM'si olan Axis Kâğıthane misafirlerine Corridor’dan ev sahibi olabilme fırsatı sunuyor

Ramazan ayında yolu Axis Kağıthane'ye düşen, 2 bin TL ve üzeri alışveriş yapan herkes Corridor Rezidans'tan 20 bin TL indirim hakkı kazanıyor.

Kâğıthane ilçesinin odak noktası olmaya aday Axis Kâğıthane, 110 perakende mağazası ve iftar için birçok seçeneğin yer aldığı yemek alanı ile Ramazan'da misafirlerini ağırlamayı bekliyor. Ramazan ayı boyunca Axis'i ziyaret eden ve hayal ettiği eve kavuşmayı dileyenlere ise Corridor'da ev sahibi olabilmenin kapıları aralanıyor. 

Axis'de Ramazan ayı boyunca 2 binTL ve üzeri alışveriş yapan herkes, Corridor Rezidans'ta, 3+1 daireler için 20 bin TL, 2+1 daireler için 15 bin TL ve 1+1 daireler için de 10 bin TL indirim hakkı kazanıyor. Axis'in sunduğu indirim fırsatından faydalanmaya hak kazananlar ise bu hakkı 7 Ağustos'a kadar kullanabilecek.

Axis Kağıthane AVM Hakkında:
21 yıllık sektörel birikimiyle endüstriyel tesis, ofis ve konut alanında geliştirdiği yüksek kaliteli mimari ve inşa ettiği özgün yaşam alanlarıyla markalı konut sektöründe fark yaratan Sur Yapı ile orman endüstrisi, kişisel bakım ürünleri, kimya, kâğıt sanayi ve liman işletmeciliği sektörlerinde faaliyet gösteren Hayat Holding ortaklığında hayata geçen Axis, Kâğıthane'nin ilk alışveriş merkezidir.

Armine, Avea, Avva, Ayyıldız, Batik, Bereket Döner, Beyce, Bosch, Burger King, Cinepol Sinemaları, Coffee Shop Company,  Çöpçü, Dagi, De Facto, Deichmann, Derimod, e-bebek, English Home, Esse, Flo, Flormar, Green Salad, Karaca Home, Kiğılı, Koçak Gold, Koton, Kumpir Box, LC Waikiki, Mavi, Media Markt, Opema, Penti,  Siemens, Tavvuk, Tefal, Turkcell, Uyum Marketler Zinciri, Watsons, Watch Home, Yves Rocher gibi alanında lider onlarca marka bulunmaktadır.

Corridor Hakkında:
Sur Yapı mimari grubu tarafından tasarlanan Corridor, yerleşimi çok eski dönemlere dayanan ve tarihi Avrupa-Asya İpekyolu güzergâhında bulunan Güneşli'de, yoğun ulaşım aksıyla dikkat çeken Yalçın Koreş ve Mimar Sinan Caddelerini farklı, modern ve yaşam değeri katan bir cadde planlaması ile de birbirine bağlıyor. Projenin bu iki önemli arteri birleştiren konumu, gelişen bölgenin yaya trafiğini de keyifli bir biçimde düzenliyor ve kolaylaştırıyor. 

Değişik blok yapılarıyla zengin daire seçenekleri sunan projede yaşam 2014 yılı sonundabaşlayacak. İç avlunun kesintisiz ve güvenli yaya dolaşım alanı haline getirildiği bu özel projede, araç yolları bina giriş cephelerine ulaşacak şekilde düzenlendi. Böylece site sakinlerinin sessiz ve güvenli bir iç bahçe yaşamına kavuşmaları sağlanıyor. Çoğunlukla yer altında çözümlenen otopark alanı binalarla direkt olarak irtibatlandırılıyor. 

İki kata yayılan 1300 metrekare alana sahip sosyal tesisler spordan, yüzmeye, çocuklar için güvenli bir oyun alanından dinlenmeye kadar, konut sakinlerine renkli bir sosyal yaşam sunuyor. Açık ve kapalı havuz, dinlenme ve güneşlenme alanları, kafeterya, TV dinlenme odası, fitness, stüdyo, soyunma odaları, duşlar, sauna, çocuk oyun alanı gibi mekânlardan oluşan sosyal tesislerde konfor ve güvenlik için her türlü ayrıntı özenle hazırlandı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirim kampanyası!
  • 12.01.2023 16:30

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirim kampanyası!

Hükümetin geçtiğimiz günlerde açıkladığı Yeni Konut Finansman Modeli’ne Sur Yapı ...

Konut sektörü temsilcileri Bakan Nebati ile yaptıkları görüşmeyi değerlendirdi
  • 18.05.2022 17:18

Konut sektörü temsilcileri Bakan Nebati ile yaptıkları görüşmeyi değerlendirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berek ...

Rafadan Tayfa, bu kez Veri Tayfa olarak Axis Kağıthane AVM’de!
  • 13.08.2021 11:26

Rafadan Tayfa, bu kez Veri Tayfa olarak Axis Kağıthane AVM’de!

Rafadan Tayfa, Axis Kağıthane AVM’de çocuklara kişisel verileri korumayı öğretec ...

''Taksim Camisi'ni yapmak Allah'a hamd olsun bize nasip oldu''
  • 30.05.2021 12:43

''Taksim Camisi'ni yapmak Allah'a hamd olsun bize nasip oldu''

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Taksim Camisi'nin açılışında önemli ...

Sur Yapı Yeni Bir Başlangıç Reklam Filmi
  • 25.04.2019 14:48

Sur Yapı Yeni Bir Başlangıç Reklam Filmi

Sur Yapı projelerinde ödemelere tam 1 yıl sonra başlama fırsatından yararlanın. ...

'Katarlı yatırımcı Türkiye'yi seviyor'
  • 20.04.2017 17:24

'Katarlı yatırımcı Türkiye'yi seviyor'

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Expo Turkey by Qatar'da, fuarı değe ...