maritbet girişmaritbet
Avrupark Hayat’ta daire fiyatları 353 bin liradan başlıyor

Avrupark Hayat’ta daire fiyatları 353 bin liradan başlıyor

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Hayat projesinde en uygun daire fiyatı 353 bin liradan başlıyor.

İstanbul'un değeri hızla yükselen bölgelerinden Esenyurt Hoşdere Mahallesi sınırları içinde inşa edilen Avrupark Hayat projesi daire ve dükkanlardan oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerimden meydana gelen Avrupark Hayat projesi geniş ve ferah daire seçenekleri sunuyor.

Emlak Konut Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında yükselen ve Avrupark projesinden sonra hayat bulan ‘Avrupark Hayat', 13 blok olarak tasarlanıyor. 

BLOKLAR BİRBİRİNİN ÖNÜNÜ KESMİYOR 

Avrupark Hayat'ta birbirlerinin önünü kesmeyecek şekilde planlanan ve modern tasarımı ile dikkat çeken proje, gerek sosyal donatı alanları ile gerek geniş yeşil alanları ile ev sahiplerini ayrıcalıklı hissettiriyor. 

Çok özel peyzaj projesiyle tasarlanan Avrupark Hayat, 3. Havalimanı, TEM otoyolu ve Hayat Park gibi önemli projelere komşu konumda bulunuyor. 

1+1 daire tiplerinin 353 bin liradan başlangıç gösterdiği projede 2+1 daireler 530 bin liradan, 3+1 daireler 668 bin liradan, 4+1 daireler 959 bin liradan başlangıç gösteriyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz