maritbet girişmaritbet
Avrupark Bahçekent'te 5 ayda 284 konut satıldı

Avrupark Bahçekent'te 5 ayda 284 konut satıldı

Emlak Konut GYO'nun açıkladığı Mayıs ayı bağımsız bölüm raporuna göre Avrupark Bahçekent'te yılın ilk 5 ayında 284 adet konut satışı gerçekleştirildi.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nun 2016 Mayıs ayı bağımsız bölüm raporu açıklandı. Buna göre Cihan İnşaat tarafından inşa edilen Avrupark Bahçekent projesi yılın ilk 5 ayında 284 adet konut satışıyla 5 ayın birincisi oldu.

Bu yılın Ocak-Mayıs döneminde Cihan İnşaat tarafından inşa edilen Avrupark Bahçekent, Emlak Konut liginde 5 ayın satış lideri oldu. Şirket ilk 5 ayda toplam 284 konut sattı. En yakın rakibin satışı ise 224 bağımsız birim oldu. Şirket, Ocak'ta 52, Şubat'ta 69, Mart'ta 53, Nisan'da 41 ve Mayıs'ta 69 konut satışına imza attı. 5 ayda satılan bağımsız birimden elde edilen ciro ise 122 milyon 892 bin 524 lira oldu. Aynı tarihte Emlak Konut tarafından geliştirilen ve satışı devam eden 92 projede satılan bağımsız birim adedi 2 bin 237, elde edilen toplam hasılat 1 milyar 461 milyon 382 bin 638 lira olarak kayıtlara geçti. 

Projeye güvenen alım yaptı 

Cihan İnşaat İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü Bengi Hışır, bugüne kadar yapılan projelerin başarısı ve yüksek prim oranının Avrupark Bahçekent projesinde satış liderliği getirdiğini söyledi. Hışır, bu başarının altında yatan en önemli diğer unsurun da müşteri güveni olduğunu belirtti. Hışır, “Biz yatırımcıya hem bölgeyi hem projeyi anlattık. Yeni İstanbul'un tam kalbinde yer alan bölgenin gelecek vaat ettiğini söyledik. Bize inanan ve güvenen yatırımcı da Avrupark Bahçekent'ten ev aldı. Alanlar kazandı ve kazanmaya devam edecek. Biz de yatırımcının bu güvenine hep layık olmaya çalışacağız” dedi. 

Fiyatlar 330 bin liradan başlıyor

Mayıs 2015'te satışa çıkan, 21 blok ve bin 394 konuttan oluşan Avrupark Bahçekent'te ortalama metrekare fiyatları 3 bin lira. Projede konut fiyatları 330 bin liradan başlıyor. Şirket, konut almak isteyenlere ‘biz bize ödeme planı' yöntemiyle kişiye özel ödeme planları oluşturuyor. Konut bedelinin yüzde 25'i peşin ödendiği takdirde ise geri kalan konut bedeli, şirket bünyesinde 36 aya kadar vade farkı olmadan ödenebiliyor. 1+1, 2+1,3+1 ve 4+1 olarak farklı tip ve büyüklükte konutların olduğu projede 86 adet ticari birim de yer alıyor. Açık ve kapalı alanda zengin sosyal donatı alanı ve havuzun konumlandığı Avrupark Bahçeşehir'de bay ve bayanlara özel spa alanları da bulunuyor.

Her yere kolay ulaşım

Avrupark Bahçekent, Tem otoyolu ve yeni yapılacak Kuzey Marmara Otoyol bağlantı yolları üzerinde yer alıyor. Bengi Hışır, projeden konut alanların şehir içi trafiğine takılmadan en hızlı şekilde evlerine varabileceklerini söylüyor. Avrupark Bahçekent planlanan metro hattına 3,5 kilometre, banliyö tren hattına 1,2 kilometre, Bahçeşehir'e ise 5 dakikalık mesafede bulunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Adıyaman'da kaba inşaatı tamamlanan deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı
  • 24.07.2023 14:42

Adıyaman'da kaba inşaatı tamamlanan deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Toplu Ko ...

Cer İstanbul şantiyesinde son durum!
  • 03.01.2022 12:18

Cer İstanbul şantiyesinde son durum!

Emlak Konut GYO ve Ege Yapı işbirliği ile Yedikule'de geliştirilen Cer İstanbul ...