maritbet girişmaritbet
Avrupa Konutları Başakşehir'de yaza özel kampanya!

Avrupa Konutları Başakşehir'de yaza özel kampanya!

Artaş İnşaat İstanbul Başakşehir'de inşa ettiği 941 konutluk Avrupa Konutları Başakşehir konut projesinde yaza özel bir kampanya başlattı.

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Artaş İnşaat tarafından İstanbul Başakşehir'de inşası devam eden Avrupa Konutları Başakşehir'de yaz dönemine özel fırsatlar sunuluyor. Projede konutların fiyatı 584 bin 300 TL'den başlarken, yaza özel iki alternatifli kampanya ile satışlar devam ediyor. Projeden daire sahibi olmak isteyen konut alıcılarına peşin alımlarında yüzde 8 fiyat avantajı sağlanırken, taksitli alımlarda ise yüzde 35 peşinat, kalanını 1 yıl sonra ödeme imkânı tanınıyor. 

Avrupa Konutları Başakşehir

941 KONUT YER ALIYOR 

72 bin 706 metrekare arsa üzerinde yükselen Avrupa Konutları Başakşehir'in yüzde 80'i peyzaja ayrılıyor. Stüdyo ve 1 +1 dairelerin yer almadığı projede 2+1,3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor. 

941 daire ve 27 ticari ünitenin yer aldığı Avrupa Konutları Başakşehir'de 2+1 daireler 124 metrekareden, 3+1 daireler 162 metrekareden, 4+1 daireler 200 metrekareden ve 5+1 daireler ise 277 metrekareden başlayan büyüklüklere sahip. 

Avrupa Konutları Başakşehir

GENİŞ SOSYAL ALAN 

Proje alanının yanı başında yer alan parkta futbol, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortları ve yürüyüş yolları bulunurken, projede iki adet sosyal tesis içerisinde kadın ve erkekler için ayrı tasarlanan 4 kapalı yüzme havuzu, 4 çocuk havuzu, 4 fitness salonu, 4 hamam, 4 sauna, 4 buhar odası ile seyir terası, dinlenme alanları ve çocuk parkları yer alıyor. Artaş İnşaat, 2017'nin son çeyreğinde teslim edilmesi planlanan Avrupa Konutları Başakşehir'i de tüm projelerinde olduğu gibi belirttiği tarihten önce teslim etmeyi hedefliyor. 

Avrupa Konutları Başakşehir

İLK 5 AY VERİMLİ GEÇTİ 

Yılın ilk 5 ayını verimli geçirdiklerini ve inşaat sektörü açısından yılın devamının da hareketli geçeceğini belirten Artaş inşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Bu yıl Avrupa Konutları Başakşehir ve Avrupa Konutları Atakent 4 projemiz ile ortak bir girişimle hayata geçirdiğimiz Vadistanbul Park projemizi satışa sunduk. 3 projemizde de oldukça yoğun bu ilgiyle karşılaştık ve kısa sürede başarılı bir satış grafiği yakaladık. Topkapı'daki Avrupa Konutları Kale projemizi de tamamlayarak, tüm projelerimizde olduğu gibi erken teslim ettik. Satışına devam ettiğimiz Avrupa Residence & Office Ataköy projemizin inşa çalışmalarında sona yaklaştık. İnşaat sektörüne genel olarak bakacak olursak da yılın bu ilk 5 ayının gayet iyi geçtiğini söyleyebilirim ki; bu kısa sürede sektörde bir çok yatırıma da imza atıldı. Bu aktif dönem ülke ekonomimizin lokomotifi olarak nitelendirilen inşaat sektörü açısından oldukça olumlu geçti. Yılın ikinci döneminde sektördeki faaliyetlerimizi daha da artırarak yeni projelerimizi satışa çıkarmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Avrupa Konutları Başakşehir görücüye çıktı!
  • 20.04.2016 17:34

Avrupa Konutları Başakşehir görücüye çıktı!

İstanbul'un hızla gelişen bölgesi Başakşehir'de konumlandırılan Avrpa Konutları ...

Avrupa Konutları Başakşehir maket videosu!
  • 20.04.2016 16:15

Avrupa Konutları Başakşehir maket videosu!

Artaş İnşaat'ın Emlak Konut GYO arsasında inşa ettiği Avrupa Konutları Başakşehi ...

Süleyman Çetinsaya'nın gözüyle Avrupa Konutları Başakşehir!
  • 20.04.2016 16:13

Süleyman Çetinsaya'nın gözüyle Avrupa Konutları Başakşehir!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Avrupa Konutları Başakşe ...

Avrupa Konutları Başakşehir'de son durum ne?
  • 12.06.2017 14:31

Avrupa Konutları Başakşehir'de son durum ne?

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Başakşehir projesinin ...

Avrupa Konutları Başakşehir şantiyesinden kareler!
  • 09.02.2017 13:35

Avrupa Konutları Başakşehir şantiyesinden kareler!

Artaş İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Avrupa Konutları Başakşehir'in 2017 Ocak ...

Avrupa Konutları Başakşehir foto galerisi
  • 19.04.2016 11:03

Avrupa Konutları Başakşehir foto galerisi

Artaş İnşaat'ın Başakşehir projesi olan Avrupa Konutları Başakşehir, 3 parselde ...