maritbet girişmaritbet
Avend Beytepe'nin lansmanı gerçekleştirildi

Avend Beytepe'nin lansmanı gerçekleştirildi

Avend Beytepe Projesi, iş, siyaset ve cemiyet dünyasını bir araya getiren organizasyon ile lansmanını gerçekleştirdi.

“Daha iyi bir yaşam düşünüyorum; Öyleyse Avend Beytepe” sloganı ile yola çıkan Avend Beytepe Projesi, iş, siyaset ve cemiyet dünyasını bir araya getiren organizasyon ile lansmanını gerçekleştirdi.

Rast Grup güvencesi ile yükselen Avend Beytepeprojesi, yoğun katılımın yaşandığı organizasyon ile lansmanını gerçekleştirdi. Proje özelliklerinin anlatıldığı lansmanda, Avend Beytepe'nin tanıtım videosu ilk kez konuklar ile paylaşıldı. Rast Grup Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Koca'nın konuşması ile başlayan organizasyona; ATO Eski Dönem Şeref Başkanları Başkanı Ahmet Çavuşoğlu ve Sinan Aygün, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı eski Bakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yeğin,MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal ve Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, Ak Parti Ankara Milletvekili Ertan Aydın, Ak Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Ak PartiAdıyaman Milletvekili Şevket Gürsoy, Ak Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, CHP Ankara Milletvekili İzzet Çetin ve CHP Ankara Milletvekili Muzaffer Kurtulmuş gibi değerli isimler katılım gösterdi.

Rast Grup Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Koca konuşmasında; Avend Beytepe projesinin ‘Bir Ankara Hayali' olduğunu söyleyerek “Bu önemli günümüzde, bizi yalnız bırakmadığınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Projemizi hayata geçirebilmek için yaklaşık 1 yıl tasarım aşaması ile yakından ilgilendik. Amacımız, insanı merkez alan bir projeyi hayata geçirmekti. Dolayısı ile insan ve insanın ihtiyaçlarına cevap veren bir yapı tasarladık. Bu projede emeği geçen, bu süreçte bizimle olan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi. İnşaat sektörünün yaşanan ekonomik durumdan en fazla etkilenen sektör olduğunu da kaydeden Koca sözlerine şunları ekledi: “Önemli olan bu dönemin zorluklarından nasıl etkilenmeden çıkacağımızdır. Lansmanımızın hem Ankara hem de Türkiye ekonomisine hayırlı olmasını diliyoruz.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul'un köprüleri Azerbaycan bayrağının renklerine büründü
  • 28.05.2021 10:47

İstanbul'un köprüleri Azerbaycan bayrağının renklerine büründü

Azerbaycan'da Cumhuriyetin ilan edilmesinin 103. yılı nedeniyle FSM veYSS köprül ...

Avend Beytepe'nin lansmanı gerçekleştirildi
  • 02.10.2018 13:08

Avend Beytepe'nin lansmanı gerçekleştirildi

Avend Beytepe Projesi, iş, siyaset ve cemiyet dünyasını bir araya getiren organi ...