maritbet girişmaritbet
Avangart İstanbul projesi basına tanıtıldı

Avangart İstanbul projesi basına tanıtıldı

Gül Proje’nin Seyrantepe’deki yeni projesi Avangart İstanbul, şehrin içine kadar uzanan Belgrad Ormanı’nın hemen yanı başında yükseliyor.

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Avangart İstanbul'un basın lansmanı bugün gerçekleşti. Davete Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Gül Proje Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Gül, Sönmez Aydın ve Mehmet Gül katıldı.

Yaklaşık üzere 36 bin 750 metrekare arsa alanı üzerine inşa edilen ve 207 bin metrekare inşaat alanı bulunan Avangart İstanbul  “Şehrin içinde, klişelerin dışında” mottosuyla yola çıkıyor ve klişe söylemlerden uzak durarak daire sahiplerini mutlu etmeye odaklanıyor.

Murat Kurum: İnşaat sektörü 2017'nin 3. Çeyreğinde %20 büyüdü

Ülkemiz ve sektör adına 2017 yılına dair değerlendirmeler yapan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Türkiye ekonomisi 2017 yılında daha ilk çeyrekten itibaren dinamik büyümesini sürdürerek yılın 3. çeyreğini %11 büyüme oranı ile kapadı. Bu çerçevede aynı dönemi inşaat sektörü %20 büyüme oranı ile tamamlamıştır. Yıl sonu rakamları açıklandığında ekonomik büyümenin %6-7 dolaylarında, sektörün ise %20 civarında bir büyüme gerçekleştireceğini öngörüyoruz. Sektörümüzün bugün itibariyle ulaştığı kapasiteyi sadece inşaat olarak değerlendirmemek gerekir. Özellikle son yıllarda Konut sektöründe kullanılan malzemelerde yerli ürünlere verilen önceliklerle, sektörümüz ülke ekonomisine fayda sağlarken diğer bir yandan inşaat ile bağlantılı sanayii dallarına da direkt katkı sağlamış, gayrimenkul sektörünü bir nevi sanayi sektörünü ile bütünleştirilmiştir.

Diğer yandan konut satışlarına baktığımızda 1,1 - 1,2 milyon dolaylarından bir rakam görüyoruz. Bu rakam bize bir talep olduğunu söylüyor ancak sektörle ilgili başka verileri de doğru incelememiz gerekiyor. Örneğin dün inşaat ruhsat rakamları açıklandı. Burada 1 milyon 323 bin daire 270 bin metrekarelik alana ruhsat verilmiş. Diğer bir ifadeyle dairelere verilen ruhsat adedinde %33'lük bir artış var. İnşaat sektörü ekonominin lokomotifi hiç şüphesiz ancak sektöre ciddi bir düzenleme gerekiyor. Çiftçi ürün ekeceği zaman ekilecek ürün kendisine söyleniyor, yön gösteriliyor. Burada bir düzenleme var aynı şey inşaatta da olmalı. Bir yerde 30 bin konut için ruhsat başvurusu oluyor ama talep 15 bin. Bu nedenle belediyelerimiz ruhsat verirken bu sayıları göz ardı etmemeliler. Yapacak kişinin mali yeterliliği teknik yeterliliği var mı,  buna bakılmalı.

Dünyanın sayılı kentleri arasında olan İstanbul, özellikle son 10 yılda yapılmış ve önümüzdeki yıllar için planlanan mega projeleri ile dünyanın önde gelen mega kentlerinden biri olma hedefine emin adımlarla ilerlemektedir. Bu çerçevede Kağıthane bölgesi de son dönemde gerçekleşen dönüşüm yatırımları ile İstanbul'un yeni gözde merkezlerinden biri olmayı başardı. Özellikle vadi boyunca bu gelişimi taçlandıran Kağıthane de Seyrantepe bölgesinde yükselen projeleriyle tüm Türkiye'nin hatta yabancı yatırımcının gözdesi haline geldi. Bu değerli bölgede hayata geçirdiğimiz Avangart İstanbul konut projemiz Seyrantepe'de İstanbul'un önemli yollarına ve modern toplu taşıma araçlarına yakın, 36 bin 750 metrekarelik arsa üzerine kurulu, 935 daire ve 18 ticari alandan oluşuyor. Avangart İstanbul'da yüklenici firmamız Gül Proje 1,3 milyar TL satış geliri karşılığı 637 milyon Emlak Konut payı ile projeyi gerçekleştiriyor. Proje bölgedeki tek yerinde kentsel dönüşüm projesi olma niteliğini taşıyor. Hem hak sahiplerine üretiyoruz hem de 935 tane yeni daire üretimimiz olacak.

Kağıthane'nin Seyrantepe Mahallesinde TEM otoyolu üstünde, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Türk Telekom Stadyumu'nun yanı başında yer alan projemiz, Sarıyer, Maslak ve Levent gibi önemli merkezlerin yakınında büyük bir hızla yükseliyor. Yürüyüş yolları, parklar, açık hava spor alanları, çocuklar için oyun alanları, sosyal alanlarıyla sevdiklerinizle birlikte güzel vakit geçirebileceğiniz bu projemizde aynı zamanda hayatın tadını dilediğinizce çıkarabilecek nefis orman havası ile şehrin için orman havasını teneffüs edebileceksiniz.

Modern mimari anlayışıyla hayata geçirdiğimiz ve yatay mimari ile tasarladığımız Avangart İstanbul projemizde önceliği ailelerimize verdik. Her ihtiyaca özel çözümler üretmeye çalıştığımız bu projemizde yaşayacak insanların her biri bizler için ayrı değer taşıyacak farklı genişlikte daire seçenekleri sunuyoruz. Bu değerli noktada böylesine gelecek vaat eden konutlara sahip olma şansına erişecek tüm gayrimenkul yatırımcılarına da şimdiden mutluluklar ve başarılar dilerim.

84 ay sıfır faiz kampanyası

Projenin özelliklerini detaylı olarak basın mensupları ile paylaşan Gül Proje Yönetim Kurulu üyesi Sönmez Aydın lansman ile başlayan “84 ay sıfır faiz kampanyası”nın da müjdesini verdi.

Sönmez Aydın “Yürüyüş yolları, parklar, açık hava spor alanları, kapalı yüzme havuzu ve sauna, çocuklar için oyun alanları gibi konforu üst seviyeye çıkarmak için her detayı düşündük, Avangart İstanbul yatay mimarisi ve %59 oranında yeşil alana sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Bunlar, Projeyi benzerlerinden ayıran önemli özelliklerimizden sadece birkaçı” dedi.

Tabii ki Avangart İstanbul'da keyif bu kadarla sınırlı değil… Alışveriş için Gayrettepe, Maslak, Levent ve İstinye gibi İstanbul'un en merkezi AVM'lerinin bulunduğu lokasyonlar projeye çok yakın… Evinden çıkmadan tüm ihtiyaçlarını karşılamak isteyen site sakinleri için de 18 dükkandan oluşan Avangart İstanbul çarşısı bulunuyor.

Tem Otoyolu üzerinde Seyrantepe'de 11 Blok 935 daire ve 18 ticari üniteden oluşan proje, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Türk Telekom Stadyumu'nun hemen yanında inşa ediliyor. Projedeki daireler 25 yılı aşkın deneyimiyle her mekana özel stil geliştiren ünlü mimar Hakan Helvacıoğlu tarafından tasarlanıyor. Avangart İstanbul'da 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere her ihtiyaca cevap verebilecek büyüklük ve özellikte daire tipi bulunuyor. Daire fiyatları 504 bin liradan başlıyor ve kısa bir süre için lansmana özel 84 ay sıfır faiz kampanyası sunuluyor.yarat

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda devir teslim töreni yapıldı
  • 05.06.2023 13:43

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda devir teslim töreni yapıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına getirilen Mehmet Özhaseki, ba ...

Bakan Kurum, depremzedeler için yapılan köy evlerinin görüntülerini paylaştı
  • 23.05.2023 16:33

Bakan Kurum, depremzedeler için yapılan köy evlerinin görüntülerini paylaştı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep'in Nurdağı ...

Bakan Kurum'dan, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi paylaşımı
  • 11.05.2023 11:53

Bakan Kurum'dan, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi paylaşımı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabınd ...

Bakan Kurum: ''İstanbul'da, 5 yıl içerisinde riskli bina kalmayacak''
  • 09.05.2023 11:32

Bakan Kurum: ''İstanbul'da, 5 yıl içerisinde riskli bina kalmayacak''

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Üsküdar Belediyesi Me ...

Depremzede çocuklar için sahaya çıktılar
  • 04.05.2023 11:22

Depremzede çocuklar için sahaya çıktılar

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Süper Lig'in yıldız f ...

Kentsel dönüşüm yarısı bizden kampanyası son durum!
  • 27.04.2023 15:08

Kentsel dönüşüm yarısı bizden kampanyası son durum!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Yarısı Bizden" kampa ...