maritbet girişmaritbet
Aura Deluxe Residence resmen satışta! 120 bin liraya!

Aura Deluxe Residence resmen satışta! 120 bin liraya!

Propa İnşaat’ın İstanbul Kartal’da satışa çıkardığı ve iki blokta toplam 195 daireden oluşan Propa Aura Deluxe Residence’da özel fiyat uygulanıyor

 

 
Propa İnşaat'ın İstanbul Kartal'da satışa çıkardığı ve iki blokta toplam 195 daireden oluşan Propa Aura Deluxe Residence'da özel fiyat uygulanıyor. Fiyatların 120 bin ile 360 bin TL arasında değiştiği projede bu kapsamda yüzde 5 peşin, 3. ve 6. aylarda ise yüzde 10'ar vade farksız ödeme imkanı veriliyor.
 
Fortis ve Finansbank'ın özel kredi imkanı sunduğu projede, kişiye özel alternatif ödeme planlarının da uygulandığını söyleyen Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, “Proje kısa bir süre için avantajlı ön lansman fiyatlarıyla satışa sunuluyor” dedi. Propa Aura Deluxe Residence'ta stüdyo ve 1+1'ler ile 2+1 ve 3+1 dubleksler bulunduğunu belirten Özçiçek, “Farklı zevklere hitap eden bahçeli ve seyir teraslı loft tarzı dairelerin bulunduğu projede, tüm daireler home-ofis olarak kullanılabiliyor. Projede, tüm dairelerin tam kata kadar birleştirme özelliği bulunuyor. Daire dışında da donanımlı toplantı odaları bulunuyor. Rezidans ve ofis hizmetleri veriliyor” diye konuştu.
 
Avukatların ilgisi yoğun
Projede, Türkiye'de ilk kez uzaktan kumandalı çağrı ve güvenlik sisteminin kullanılacağını açıklayan Özçiçek, şöyle devam etti: “Bu sistem deprem anında sensörlerden uyarıyı alarak daire dış kapılarının kilidini açıp tek bir tuşla asansörü çağırma fırsatı sunuyor. Her evde hastanelerdeki gibi acil kumanda butonu olacak. 2-3 katta bir yiyecek-içecek otomatı bulunması da Türkiye'de bir ilk.”
 
Özçiçek, Kartal'da bu yıl hizmete açılacak olan ve Anadolu yakasının tüm adliyelerini biraraya toplayan Avrupa'nın en büyük Adliye Sarayı projesi dolayısıyla hukukçuların da Propa Aura Deluxe Residence'a büyük ilgi gösterdiğini dile getirdi.


İletişim bilgileri
Web: www.propa.com.tr
Tel: 0216 671 19 21

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz