maritbet girişmaritbet
Atmaca Gayrimenkul'den yılın son kampanyası!

Atmaca Gayrimenkul'den yılın son kampanyası!

Atmaca Gayrimenkul, tüm projelerinde geçerli olacak 120 ay ve 48 ay kampanyasını başlattı.

Bahçeşehir'in değişiminde ve gelişimine liderlik ederek yüzlerce aileyi ev sahibi yapan Atmaca Gayrimenkul, hazırladığı birden çok avantajlı yıl sonu kampanyasıyla; yatırımcıları avantajlı ödeme, yüksek prim getirisi, kişiye özel ödeme seçenekleri, 120 aya kadar banka kredisi ve 48 aya kadar iç finansman desteği gibi birbirinden cazip fırsatla buluşturuyor. Aile yaşantısını hedefleyen, insana ve doğaya saygılı, yüksek kalite standartlarında, müşteri taleplerine göre şekillenen projeleriyle sektörde farklılaşan şirketin yıl sonu kampanyası, tüm projeler için uygulanıyor. Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, “Kampanyamız aracılığıyla bugüne kadar sürdürdüğümüz benzersiz satış performansımızda yıl sonunda zirveyi görmeyi hedefliyoruz” dedi. 

Atmaca Gayrimenkul, bugüne kadar imza attığı projeler aracılığıyla gayrimenkul ve inşaat sektöründe fark yaratırken sergilediği satış performansıyla da dikkat çekiyor. Hızlı bir gelişim süreci içerisinde olan İstanbul Bahçeşehir'de inşa ettiği projelerle ilçeye yeni bir kimlik kazandırmayı başaran Atmaca Gayrimenkul'ün; bölgede Bahçeşehir Atmaca, Bahçeşehir Park, Bahçeşehir Hayat, Gölet Dükkan ve Bahçeşehir Konakları olmak üzere 5 projesi bulunuyor. 1+1'den 7+1'e kadar aile yaşantısını hedefleyen metrekare aralıklarına uzanan daire seçenekleri sunan projelerde, şirketin doğaya ve insana saygı anlayışının bir getirisi olarak, üst düzey yeşil alanların hakimiyeti ön plana çıkıyor. Tüm projeleri hedef alan yıl sonu kampanyasında, yatırımcıya avantajlı ödeme, yüksek prim getirisi, kişiye özel ödeme seçenekleri, 120 aya kadar banka kredisi ve 48 aya kadar iç finansman desteği gibi birden çok avantajlı fırsatlar sunuluyor.

Satışta zirveyi görme hedefi

İstanbul'un yükselen bölgelerinden biri olan Bahçeşehir'de yer alan projeleri ile bölgede başlayan değişim ve gelişim hareketine en büyük katkıyı sağladıklarını kaydeden Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Adem Atmaca, tüm projeleri hedef alan kampanyalar aracılığıyla da yatırımcıları cazip ödeme koşullarıyla buluşturduklarını kaydetti.  Yatırımcılara birden çok ödeme seçeneği sunan yıl sonu kampanyasını da aynı amaca hizmet etmek için hazırladıklarını vurgulayan Atmaca, “Tüm projelerimizi hedef alan yıl sonu kampanyamızda, yatırımcılarımıza avantajlı ödeme, yüksek prim getirisi, kişiye özel ödeme seçenekleri, 120 aya kadar banka kredisi ve 48 aya kadar iç finansman desteği gibi birden çok avantajlı fırsatlar sunuyoruz. Yatırımcılarımız ödeme güçleri ölçüsünde istedikleri ödeme seçeneğinden birini tercih edebilir. Kampanyamız aracılığıyla bugüne kadar sürdürdüğümüz benzersiz satış performansımızda yıl sonunda zirveyi görmeyi hedefliyoruz” dedi.

Bahçeşehir Konakları'nda teslimler başladı

Atmaca Gayrimenkul bünyesinde 4 yılda, 7 projede 1.592 adet bağımsız bölümün teslimini gerçekleştirdiklerini hatırlatan Atmaca, inşaatı tamamlanan Bahçeşehir Konakları projesinde teslim sürecinin başladığını sözlerine ekledi. Aile yaşantısını hedef alan farklı konseptlerde tasarlanmış, geniş mutfaklı, geniş salonlu, geniş bahçeli ve yüksek tavanlı yaşam alanlarının mimarı olan; Bahçeşehir Konakları projesinde 4+1, 5+1, 5+2, 7+1 aile yaşantısına dönük bahçe dubleksli daire seçenekleri bulunuyor

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Atmaca Gayrimenkul'den yılın son kampanyası!
  • 30.11.2017 14:09

Atmaca Gayrimenkul'den yılın son kampanyası!

Atmaca Gayrimenkul, tüm projelerinde geçerli olacak 120 ay ve 48 ay kampanyasını ...