maritbet girişmaritbet
Atlantik Fly'dan, Anneler Günü'ne özel büyük fırsat!

Atlantik Fly'dan, Anneler Günü'ne özel büyük fırsat!

Atlantik Yapı, Anneler Günü'ne özel 13-14 Mayıs tarihlerinde Maltepe Park AVM'de stant açacak ve çok cazip fırsatlarla konut satacak.

Atlantik Yapı, Pendik'teki yeni projesi Atlantik Life'ta satışlara tüm hızıyla devam ediyor. Anneler Günü'ne özel, 13-14 Mayıs tarihlerinde Maltepe Park AVM'de stant kuracak olan Atlantik Yapı, burada çok özel fırsatlarla konut satacak.

Metro ve marinaya yakınlığıyla yüksek değer artışı sağlayacak olan Atlantik Fly projesinde yüzde 13'lük satış seviyesine ulaşıldı. Emlaktasondakika.com olarak görüştüğümüz Atlantik Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Engin Tortumlu, Maltepe'de Atlantik markasıyla üretecekleri 300 konutluk kentsel dönüşüm için protokol yapıldığını açıkladı.

engin-tortumlu-atlantik-yapi

Emlaktasondakika.com'a özel açıklamalarda bulunan Atlantik Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Engin Tortumlu...

Life tamam, sıra Fly'da

Atlantik Yapı imzalı projeleri değerlendiren Engin Tortumlu “Atlantik Yapı'nın iki projesi var, bunlardan birisi Atlantik Life. Teslimlerini önümüzdeki ay gerçekleştireceğimiz Life projemiz içerisinde 192 daire ve 5 bin metrekarelik ticari alan bulunuyor. 1+1 ile 4+1 arasında dairelere yer verdiğimiz Life'ta satış fiyatları 300 bin lira ile 1 milyon lira arasında değişiyor” ifadelerini kullandı.

Yeni projede 265 bin liraya 2+1 daire

3 ay önce yeni projeye başladıklarını ifade eden Tortumlu “Atlantik Fly ismini verdiğimiz projemiz 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 140 konuttan meydana gelecek. Yüzde 80'ini 2+1 olarak tasarladığımız projemizde lansman fırsatları devam ediyor. Hafriyat çalışmalarının sürdüğü Fly'da teslimleri Nisan 2019 tarihinde gerçekleştireceğiz. 1+1 dairelerimizde satış fiyatları 230 bin liradan başlarken, 2+1 konutları öne çıkardık ve fiyatlarını 265 bin liradan başlattık. 40 ay sıfır faizli ödeme seçeneğinin yer aldığı Atlantik Fly'da kısa sürede yüzde 13'lük satış seviyesine ulaştık” dedi.

Anneler Günü fırsatlarıyla 13-14 Mayıs'ta Maltepe Park'ta

Yüzde 25 peşinat ve kişiye özel ödeme seçenekleriyle konut alıcısının önünü açtıklarını ifade eden Tortumlu “Maltepe Park AVM'de Anneler Günü'ne özel bir stant kurup ve özel indirimlerle konut satışı yapacağız. 13-14 Mayıs tarihlerinde Maltepe Park'ta olacağız ve ev almak isteyenlere çok cazip fırsatlar sunacağız” dedi.

Değeri hızla artan Pendik'in tam kalbinde

Ulaşım akslarının ortasında yer aldıklarını ve metroya 850 metre uzaklıkta olduklarını dile getiren Tortumlu “Burada yaşayanlar, Botaş Parkı'ndan yürüyerek metroya gidebilecek. Bunlarla birlikte E5 tarafına Medical Park Hastanesi açılacak. Sağlık ve eğitim anlamında çevremizde birçok kuruluş var. Öte yandan Garanti Bankası bünyesinde faaliyet gösteren Garanti Teknoloji, 3-4 bin personeliyle bölgeye gelecek. Yaklaşık 4 kilometre mesafede yer alan sanayi bölgesinin taşınacağı ve alanın konut imarına açılacağı belirtiliyor. Tüm bunlarla birlikte bölgenin değeri her geçen gün daha da artacak” diye konuştu.

Maltepe'ye 300 konutluk Atlantik projesi geliyor

Pendik'te nüfusun 1 milyon seviyesine yaklaştığını ve yeni bölgelerde kentsel dönüşüm yapacaklarını ifade eden Tortumlu “Biz, iki marinanın tam ortasındayız. Bölge, konut imarı verildikçe daha da değerleniyor. Maltepe'de, kentsel dönüşüm kapsamında 300 konuttan meydana gelecek proje için protokol yaptık. Pendik bölgesinde kentsel dönüşümü inceliyoruz ama Kartal ve Tuzla lokasyonları da dikkatimizi çekiyor. 2017 sonunda Atlantik markasıyla yeni bir projeye başlayacağız ve önümüzdeki dönemde de bu markayla devam edeceğiz” açıklamasında bulundu. 

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Atlantik Fly'da 10 daireye özel avantajlı kampanya!
  • 04.12.2017 15:51

Atlantik Fly'da 10 daireye özel avantajlı kampanya!

Atlantik Yapı, "Yıl Sonu Fırsatları" kapsamında Atlantik Fly projesinde 10 daire ...

Atlantik Fly projesinin teslim tarihi Nisan 2019!
  • 01.07.2017 16:21

Atlantik Fly projesinin teslim tarihi Nisan 2019!

Atlantik Fly projesinin daire fiyatları 251 bin 600 liradan başlıyor. ...

Atlantik Fly Pendik projesi teslim tarihi!
  • 25.05.2017 16:41

Atlantik Fly Pendik projesi teslim tarihi!

Pendik'te yükselen Atlantik Fly projesi Nisan 2019'da teslim edilmeyi planlıyor. ...

Atlantik Fly’ın Maltepe Park standına yoğun ilgi!
  • 17.05.2017 15:12

Atlantik Fly’ın Maltepe Park standına yoğun ilgi!

Atlantik Yapı'nın Pendik'teki Atlantik Fly projesine konut alıcılarının ilgisi h ...

Atlantik Fly'dan, Anneler Günü'ne özel büyük fırsat!
  • 12.05.2017 19:27

Atlantik Fly'dan, Anneler Günü'ne özel büyük fırsat!

Atlantik Yapı, Anneler Günü'ne özel 13-14 Mayıs tarihlerinde Maltepe Park AVM'de ...

Atlantik Fly Pendik'te Anneler Günü kampanyası!
  • 11.05.2017 15:40

Atlantik Fly Pendik'te Anneler Günü kampanyası!

Pendik'te hayata geçirilen Atlantik Fly projesinde Anneler Günü kampanyası başla ...