maritbet girişmaritbet
Ataşehir’in en yenisi Inlife Temmuz’da satışta!

Ataşehir’in en yenisi Inlife Temmuz’da satışta!

Dündar İnşaat, Ataşehir’in en yeni konut projesi İnlife'ı Temmuz’da satışa çıkaracak. Yüzde 25’i opsiyonlanan Inlife'daki 254 dairenin büyük bölümünün iki ay içinde satılması hedefleniyor


Kozyatağı'nda 322 dairelik Incity projesini tamamlayan Dündar İnşaat, konut sektörünün krizin ardından yeniden hareketlenmeye başlamasıyla ikinci konut projesi İnlife'ı devreye soktu. Temmuz'da Ataşehir'deki en yeni projeyi satışa çıkaracak olan şirket, bu proje ile konut sektörünün durgun geçtiği yaz döneminde hızlı bir satış grafiği yakalamayı hedefliyor.


254 konutluk İnlife projesine gelen talebin yoğun olduğunu, şimdiden İnlife'ta evlerin yüzde 25'inin kaparo verilerek opsiyonlandığını söyleyen Dündar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mete Dündar, “Ramazan'ın bu yıl Ağustos'a denk gelmesi, konut alacak müşterilerin tatil sürecini kısa tutmalarına neden olabilir. Geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 10'luk bir satış artışı bekliyoruz. Uzun süredir İnlife'ı bekleyen müşterilerimizin de desteğiyle Inlife'ın yüzde 70'inin bu iki ayda satılmasını bekliyoruz” diye konuştu.
Inlife'ın Kozyatağı'nda daha önce tamamladıkları Incity projesine kıyasla daha genç bir kesime hitap ettiğini ifade eden Dündar, “İnlife'ta daha çok genç nüfusun ihtiyaçlarını karşılayacak tesislere yer verildi. 17, 19 ve 11 katlı 6 bloğun yer aldığı İnlife'ta daireler tıpkı müstakil ev gibi. Hiçbiri birbirinin manzarasını kesmiyor” diye konuştu.


İnlife'ta 1+1'ler 262.5 bin TL
Dündar, İnlife evlerinde sosyal tesisin özel bir şirket tarafından değil site tarafından oluşturulacak bir yönetim tarafından işletileceğini kaydederek, İnlife projesinde aidatların bu nedenle benzer projelere kıyasla daha düşük olacağını söyledi. Ocak sonunda inşaatına başladıkları İnlife evlerinde 2 bloğun tamamlandığını, İnlife'tan 140 milyon liralık hasılat beklediklerini belirten Dündar, “İnlife Ataşehir'de 70 metrekare 1+1'lerin fiyatları 262 bin 500 ile 283 bin 500 lira arasında, 125-145 metrekarelik 2+1'lerinki 450 bin ile 565 bin 500 TL arasında, 178 metrekare 3+1'lerinki ise 614 ile 712 bin 500 lira arasında değişiyor. İnlife'ın zemin katında bahçeli daireler yer alıyor” diye konuştu.

İnlife yere kadar cam cephelİ tasarlandI
Iago Mimarlık tarafından projelendirilen Inlife'da güneş ışığından mümkün olduğu kadar çok faydalanılması amacıyla yere kadar cam cepheler tasarlandı. İnlife evlerinde dairelerin özel mutfak, ankastre bulaşık makinesi, fırın, ocak ve davlumbazla teslim edileceği projede çocuk oyun parkları, açık ve kapalı yüzme havuzları, güneşlenme terasları yanında tenis kortu, basketbol sahası, barbekü alanı ve yürüyüş parkurları da planlanıyor. Projede her daireye birer adet depo ve daire büyüklüğüne göre kapalı otopark alanı verilecek.
Kaynak: Nihal Yuvacan / Vatan

İnlife iletşim bilgileri

Web: www.dundaras.com.tr

E-posta: [email protected]

Tel: 0 216 385 0 385

  • Etiketler:

Yorum Yaz