maritbet girişmaritbet
Ataşehir My World’de 328 bin liraya!

Ataşehir My World’de 328 bin liraya!

Toplam 3.336 konuttan oluşan Ağaoğlu My World Aaşehir’de konut fiyatları 328.000 bin liradan başlıyor


 


Ağaoğlu İnşaatın İstanbul Ataşehir'de yapımını tamamladığı dev proje Ağaoğlu My World toplam 3.336 konuttan oluşuyor. Ağaoğlu My World'de konut fiyatları 328.000 bin liradan başlıyor, 1 milyon 38 bin liraya kadar çıkıyor.

Anadolu yakasının öne çıkan projelerinden biri olan 1 milyon metrekarelik yaşam alanı üzerine inşa elden My World Ataşehir'de farklı tipte binalardan oluşan 8site yer alıyor. 32 bin metrekare bina yerleşimine sahip Ağaoğlu My World Ataşehir'de net 154 bin metrekare doğal yaşam alanı mevcut.
 
8 mahallede toplam 34 bloktan oluşan projede 67 metrekareden 461 metrekareye kadar 21 farklı daire seçeneği bulunuyor.
My World Ataşehir'de konutların yanı sıra süpermarketler, alışveriş merkezleri, sinemalar, food court'lar, kafe-restoranlar ve business otel yer alıyor.

 Avrupa'nın en büyük ve en donanımlı fitness merkezlerinden birine sahip My Club World'de ayrıca Türk hamamı, sauna, buhar banyoları, tenis, basketbol ve voleybol salonları, fitness merkezi, squash-raketbol-aerobik salonları, güzellik salonu, SPA, kuaför, ve özel etkinlikler gibi olanaklar sunuluyor. My World Ataşehir,  Ağaoğlu İnşaat, T.C. Başbakanlık TOKİ iştiraki Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.ile ortak olarak gerçekleştirildi.
 


My World Ataşehir iletişim bilgileri
Web: www.myworld.com.tr
Web: www.agaoglu.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0 216 444 6 77

  • Etiketler:

Yorum Yaz