maritbet girişmaritbet
Atakule, MAPIC'te dünya devleri ile buluşuyor

Atakule, MAPIC'te dünya devleri ile buluşuyor

Ankara’nın simgesi Atakule, yenilenen yüzü ile MAPIC Fuarı’nda Ankara’yı temsil edecek

Türkiye'nin ikinci, Ankara'nın ilk alış veriş merkezi olan Atakule, Atakule GYO tarafından 200 milyon TL'ye yenileniyor. Türkiye'nin lider ve güvenilir gayrimenkul yatırım ortaklıklarından, öncü, girişimci ve dinamik yapısı ile sektörünün en önemli temsilcilerinden olan Atakule GYO, karlı ve fark yaratan, özgün projeler üretmeye devam ediyor. Atakule'nin yenilenme projesi ile, kentin önemli bir bölgesi olan Çankaya'nın yeni baştan canlanması beklenirken, yakın çevredeki binaların olumlu yönde etkileyecek mekan düzenlenmesinin yapılması planlanıyor.

Ankara'nın ve Çankaya bölgesinin çağdaş ihtiyaçlarına daha kaliteli cevap vermek amacıyla yenilenme kararı alınan, marka ve restoran karmasını özenle belirleyen Atakule, alışverişi sosyal hayatla bir arada tutan dinamiği , moda dünyasını şekillendiren, trend yaratan markaları, kentin nabzını tutacak  sosyal etkinlikleri ve geniş dünya mutfağı seçenekleri ile bir alışveriş merkezinden çok bir yaşam merkezi olacak. 

Mimari olarak yanıbaşındaki Ankara'nın en değerli parklarından biri olan Botanik Park'ın yeşil dünyasından esinlenen Atakule içerisinde yer alan mağazaların botanik parkına bakan kısımları, tamamen camdan olup, yapının dışarı ile olan bağlantıları geliştirilecek şekilde, doğa ile iç içe, cadde mağazaları ile bağlantıları göz önüne alınarak projelendirildi. Dünyaca ünlü markaların Ankara'daki adresi olmayı hedefleyen ve kentin en seçkin bölgesinde yer alan Atakule, 2016 yılının son çeyreğinde açılacak. Atakule, Ankaralılar için vazgeçilmez bir buluşma merkezi olmakla kalmayacak, tüm Ankara'yı ziyaretçilerin önüne seren seyir terası ile de turistlerin uğrak noktası olacak.

MAPIC

Ankara için simge bir değer taşıyan Atakule, uzun süredir beklenen yeni yüzü ile tüm perakende ve gayrimenkul dünyasının bir araya geldiği  MAPIC fuarında, dünya devleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Bu yıl 20.'si düzenlenecek MAPIC (The Internatıonal Retaıl Property Market), 19-21 Kasım tarihleri arasında Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenecek. Fuarda Dünya'nın dört bir yanından gelen AVM yatırımcıları, parakende sektörünün öncüleri bir araya gelecek.

Dünya'nın en büyük alış veriş merkezi yatırımcıları, parekende sektörünün öncü firmaları, yerel yönetimler ve proje geliştrime şirketlerinin bir araya geldiği MAPIC, yeni iş bağlantılarının kurulmasına ve küresel bir network oluşturulmasına imkan sağlıyor. Atakule GYO çatısı altında bulunan Atakule, MAPIC fuarında Türkiye'ye yatırım yapmak isteyen yabancı yatırımcılar ile masaya oturacak.

Oluşturulacak yeni networkler ile gelişen iş ilişkileri, hem Türkiye ekonomisine fayda sağlayacak hem de Ankara'nın değerini taşıyan Atakule, markalaşan yapısı ile  bir kez daha yatırımcıların gözde merkezi haline gelecek.

Atakule MAPIC'te Ankara'yı temsil ediyor

Atakule yenilen yüzü ve ses getirecek tasarımı ile dünya devlerinin yer aldığı MAPIC fuarında da Ankara'yı temsil edecek. 67 ülkeden 8 bin 500 kişinin katılacağı MAPIC fuarı 19 Kasım'da başlayacak. Bu yıl Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in de katılacağı MAPIC fuarında, Atakule GYO ‘yeni Atakule'yi dünyanın önde gelen yatırımcıları ile tanıştıracak.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Atakule'nin 125 metrelik kule kısmı ziyarete açıldı
  • 19.05.2022 16:24

Atakule'nin 125 metrelik kule kısmı ziyarete açıldı

Başkentin simgelerinden Atakule'nin, Ankara'yı kuşbakışı gören 125 metre uzunluğ ...

Atakule, Avrupa Günü'nde AB bayrağının renkleriyle ışıklandırıldı
  • 10.05.2022 12:01

Atakule, Avrupa Günü'nde AB bayrağının renkleriyle ışıklandırıldı

Başkentin simgelerinden Atakule, 9 Mayıs Avrupa Günü dolayısıyla Avrupa Birliği ...

BİST uyardı, Atakule GYO olağan dışı fiyatı açıkladı!
  • 05.02.2021 17:30

BİST uyardı, Atakule GYO olağan dışı fiyatı açıkladı!

Borsa İstanbul, Atakule GYO'dan olağan dışı fiyat hareketliliği konusunda açıkla ...

Atakule GYO, kısa çalışma ödeneğine devam edecek!
  • 04.11.2020 10:46

Atakule GYO, kısa çalışma ödeneğine devam edecek!

Atakule GYO tarafından yapılan açıklamada kısa çalışma ödeneğine iki ay daha dev ...

Atakule, kadına şiddete karşı turuncuya büründü
  • 08.12.2018 10:26

Atakule, kadına şiddete karşı turuncuya büründü

Başkentin simgelerinden Atakule, kadına yönelik şiddetin engellenmesinde farkınd ...