maritbet girişmaritbet
Atabek Konutları projesinde ÇED süreci başladı.

Atabek Konutları projesinde ÇED süreci başladı.

Can İthalat İhracat ve Pazarlama A.Ş. ortaklığıyla hayata geçirilen Atabek Konutları'nda 336 konut'a yer verildi.

Can İthalat İhracat ve Pazarlama A.Ş. ortaklığıyla hayata geçirilen Atabek Konutları 17 bin 583 metrekarelik arsa üzerine inşa ediliyor. Projede blokların taban alanı 7 bin 100 metrekare, inşaat alanı ise 54 bin 565 metrekare olduğu açıklandı. 8 bloktan meydana gelen projede 336 daire ve 2 dükkân yer alıyor. Konut tipleri 1+1,2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.Projenin dairlerin büyüklüğü ve fiyatları henüz belli değil.
 
Silivri Alibey Mahallesi'nde hayata geçirilen Atabek Konutları projesi için ÇED süreci başladı. Atabek Konutları'nda ağırlıklı olarak 2+1 daireler yer verildi. Açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, Türk hamamı, güvenlik, otopark gibi birçok sosyal ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek kaliteli bir yaşam alanı sunuyor.

Ulaşım olanakları

Silivri Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi'ne 800 metre, Diyanet Vakfı Camisi'ne470 metre, Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi'ne 950 metre, Silivri Çevreciler Sitesi'ne 720 metre, Silivri KİPTAŞ 2.Etap Konutları'na 1,1 kilometre, Aydınevler Sitesi'ne 740 metre mesafede yer alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Atabek Konutları projesinde ÇED süreci başladı.
  • 05.07.2017 16:14

Atabek Konutları projesinde ÇED süreci başladı.

Can İthalat İhracat ve Pazarlama A.Ş. ortaklığıyla hayata geçirilen Atabek Konut ...