maritbet girişmaritbet
Asrın Konakları'ndan villa alana Jeep hediye!

Asrın Konakları'ndan villa alana Jeep hediye!

Kuran Yapı, CNR Expo Fuarı boyunca Asrın Konakları'ndan villa alan herkese Jeep Renegade hediye ediyor.

CNR Expo'da 23-26 Kasım tarihlerinde düzenlenen 5. Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarında Asrın Konakları Marina'da yerini alacak. Kuran Şirketler Topluluğu bünyesinde yer alan Kuran Yapı Endüstri Ltd. Şti Asrın markasıyla tek çatı altında topladığı projelerinden Asrın Konakları Marina ve Çiftkurtlar Oto iş birliğine imza attı.  Fuar boyunca Asrın Konaklarından villa satın alan herkese 2017 model 4x4 Renegate Jeep hediye edecek. 

Asrın Konakları Marina standını 8.hall B04'te ziyaret edenler sürprizlerle karşılaşmaya devam edecek. Hint astroloğu Şebnur Kuran evin huzur ve bereket enerjisi ve evlerin alırken nelere dikkat edilmeli ile ilgili bilgiler verecek. “Aşk ve Mavi” nin başrol oyuncularından olan Burcu Kıratlı'da aldığı villanın anahtar teslimi için fuarda olacak. 

Avşar Film sahibi Şükrü Avşar Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin başrol oyuncularından Afra Saraçoğlu ve Alp Navruz'da Asrın Konakları Marina standını ziyaret edecek ünlüler arasında bulunuyor.

Alışverişe 4 Dakika…

E-5 ve TEM bağlantı yoluna 7 dakika, havalimanına 15 dakika, Avrupa yakasının en büyük AVM'lerine 4 dakika uzaklıkta olan Asrın Konakları Marina, şehre yakın şehrin karmaşasından uzak bir yaşam sürme imkanı tanıyor. Avcılardan Beylikdüzüne kadar olan sahil şeridinde imarlı ve iskanlı tek proje olma özelliğini taşıyan Asrın Konakları Marina iki güvenlik noktası ve 81 kamera ile güvenliği ön planda tutuyor. Yakuplu West İstanbul Marinada bulunan projede tekne sahiplerine 3 dakikada evlerine yürüme imkanı sunuyor.

Bölgedeki ilk ve tek Tenis Kulübü…

Üç dönüm arazi üzerine kurulan 14 oda, 600 M2 restaurant ve cafe, iki tenis kortu, yüzme havuzu ve bahçe oturma gruplarından oluşan bölgenin ilk ve tek Tenis Kulübünü Asrın Konakları Marina da inşa edildi. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Asrın Konakları'ndan villa alana Jeep hediye!
  • 21.11.2017 10:15

Asrın Konakları'ndan villa alana Jeep hediye!

Kuran Yapı, CNR Expo Fuarı boyunca Asrın Konakları'ndan villa alan herkese Jeep ...

Asrın Konakları Marina projesi fiyatları!
  • 25.05.2017 15:33

Asrın Konakları Marina projesi fiyatları!

Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Asrın Konakları Marina projesindeki villaların f ...

Asrın Konakları Marina görücüye çıkarıldı!
  • 24.05.2017 16:57

Asrın Konakları Marina görücüye çıkarıldı!

Kuran Yapı tarafından Beylükdüzü'nde inşa edilen Asrın Konakları Marina, Şoray U ...

Kuran Yapı’dan Asrın projesi!
  • 28.04.2012 08:53

Kuran Yapı’dan Asrın projesi!

Kuran Yapı’nın Esenyurt'ta inşa ettiği Asrın Konutları projesinde Kasım 2012 tar ...