maritbet girişmaritbet
Asrın Konakları Marina görücüye çıkarıldı!

Asrın Konakları Marina görücüye çıkarıldı!

Kuran Yapı tarafından Beylükdüzü'nde inşa edilen Asrın Konakları Marina, Şoray Uzun'un moderatörlüğü'nde basına tanıtıldı.

Kuran Şirketler Topluluğu bünyesinde yer alan Kuran Yapı Endüstri Ltd. Şti Asrın markasıyla tek çatı altında topladığı projelerinden Asrın Konakları Marina, yapılan basın toplantısıyla tanıtıldı. 

Kuran Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kuran, West İstanbul Marina İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Zdzislaw Janik ve Avşar Film'in sahibi Şükrü Avşar'ın katıldığı toplantı Şoray Uzun'un moderatörlüğünde gerçekleşti. 

Toplantı'da Beylikdüzü'nün tek marina bölgesi olan Yakuplu'da yer alan Asrın Konakları Marina Projesi ile bölgenin yatırım öncelikleri ve avantajları değerlendirildi.

İmar ve İskanlı Denize Sıfır Tek Villa Projesi…

Kuran Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kuran  toplantıda “Avcılar'dan Büyükçekmece'ye kadar uzanan sahil şeridindeki denize sıfır tek imarlı ve iskanlı villa projesinin Asrın Konakları Marina  olduğunu belirtti. Kuran, A Plus malzeme ile inşa edilen 21 müstakil, 24 ikiz ve 12 ters dubleks olmak üzere 3 farklı villa tipi ile toplamda 57 akıllı villanın bulunduğu Asrın Konakları Marina'nın tamamı bitmiş olarak haziran ayında satışa çıkacağını” belirtti. 

İstanbul'un yeni yaşam merkezi Yakuplu Marina'da yer alan ve Kuran Yapı Endüstri Ltd. Şti  tarafından 23.000 metre kare alana kurulu; modern ve konforlu villaları, farklı aktivite alanları ile Asrın Konakları Marina sakinlerine şehrin merkezinde kendilerini Bodrum'da hissedecekleri bir yaşam vaad ediyor. Marina'dan, Alışveriş Merkezine, restoran ve çocuk oyun alanına kadar pek çok aktivitenin bir arada sunulduğu yeni bir yaşam alanı sakinleriyle buluşmayı bekliyor. 

Alışverişe 4 Dakika…

E-5 ve TEM bağlantı yoluna 7 dakika, havalimanına 15 dakika, Avrupa yakasının en büyük AVM'lerine 4 dakika uzaklıkta olan Asrın Konakları Marina, şehre yakın şehrin karmaşasından uzak bir yaşam sürme imkanı tanıyor. 

Tekneden Evinize Yürüyün …

İstanbul'un yeni marina bölgesi Yakuplu West İstanbul Marina da tekne sahiplerine teknelerini marinaya bırakıp sahilden üç dakikada evlerine yürüme imkanı sağlıyor. 

Güvenli Akıllı Hayatlar …

İki güvenlik noktası ve toplamda 81 kamera ile güvenliğin ön planda tutulduğu Asrın Konakları Marina, akıllı ev sistemi ile inşa edildi. Doğalgaz kesme, su kesme, merkezi enerji kesme, hareket detektörü ile alarm kontrolü ve görüntülü intercom özellikleri ile uzaktan kontrolün yanı sıra akıllı ev sistemine birçok özellik eklenebiliyor. Akıllı Ev Sisteminin hareketli tableti ile evden çıkmadan komşularla görüntülü ve sesli görüşüp, bahçede barbekü yaparken çocukların veya misafirlerin havuzda mı, parkta mı yoksa tenis kulübünün kafeteryasında mı olduğu ortak alan kameralarına bağlanıp izlenebiliyor.

Bölgedeki ilk ve tek Tenis Kulübü…

Hüseyin Kuran toplantıda; “üç dönüm arazi üzerine kurulan 14 oda, 600 metrekare restaurant ve cafe, iki tenis kortu, yüzme havuzu ve bahçe oturma gruplarından oluşan bölgenin ilk ve tek Tenis Kulübünü Asrın Konakları Marina da inşa edeceğiz.” İfadelerinde bulundu. 

15 ay gibi bir sürede tamamlandı…

Hüseyin Kuran, Kuran Şirketler Topluluğunun iştiraki olan Kuran İnşaat'in 29 yıldır kendi öz sermeyesi ile iki yüz milyon dolar yatırım rakamıyla  toplamda 508 Bin metrekare inşaat alanını faaliyete geçirdiklerini belirtti. Konut projelerini tamamladıktan sonra satışa çıkarttıklarını ve bu yaklaşımı sürdüreceklerini belirten Kuran, Asrın Projeleri'ne bu yıl Maslak'ta Büyükdere Caddesinde 40.000 metrekare ofis projesi, Dolapdere'de ana cadde üzerinde 10.000 metrekare ofis projesi ve konut projelerinin de ekleneceğini belirtti.

Bölgenin Yatırım Avantajı…

Kuran toplantıda; yüzde 72,50 yeşil alan olan Asrın Konakları Marina projesinin net burüt farkının yüzde 18 olduğunun önemle altını çizdi. 200 metrekareden 420 metrekareye kadar üç tip villalardan oluşan Asrın Konakları Marina'nın satış fiyat aralığının da 1.600 ile 3.200 milyon lira arasında değiştiğini belirtti. Peşin fiyatına 30 ay faizsiz taksit seçeneği ile ödeme avantajı olduğunu belirtti.

Marina'nın ve etrafındaki bölgenin tamamlanmasıyla ciddi bir şekilde hareketlenmesi ve projenin yaşanır bir hale gelmesi ile bir sene içerisinde yatırımcıya projenin tahmini değer artışının yüzde 50 civarında olacağını söyledi. Proje, hem metropol hayatını hemde marinalı bir sahil kasabasında akıllı, keyifli ve kazançlı bir yatırımda yaşama fırsatı sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Asrın Konakları Marina görücüye çıktı!
  • 25.05.2017 13:37

Asrın Konakları Marina görücüye çıktı!

Kuran Yapı imzasıyla inşa edilmekte olan Asrın Konakları Marina projesinin basın ...

Hüseyin Kuran, Asrın Konakları Marina'yı anlattı!
  • 24.05.2017 17:20

Hüseyin Kuran, Asrın Konakları Marina'yı anlattı!

Kuran Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kuran, Beylikdüzü'ndeki Asrın Konaklar ...

Asrın Konakları Marina foto galerisi yayında
  • 07.06.2017 14:47

Asrın Konakları Marina foto galerisi yayında

Kuran Yapı tarafından hayata geçirilen Asrın Konakları Marina projesine ait görs ...

Asrın Konakları'ndan villa alana Jeep hediye!
  • 21.11.2017 10:15

Asrın Konakları'ndan villa alana Jeep hediye!

Kuran Yapı, CNR Expo Fuarı boyunca Asrın Konakları'ndan villa alan herkese Jeep ...

Asrın Konakları Marina projesi fiyatları!
  • 25.05.2017 15:33

Asrın Konakları Marina projesi fiyatları!

Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Asrın Konakları Marina projesindeki villaların f ...

Asrın Konakları Marina görücüye çıkarıldı!
  • 24.05.2017 16:57

Asrın Konakları Marina görücüye çıkarıldı!

Kuran Yapı tarafından Beylükdüzü'nde inşa edilen Asrın Konakları Marina, Şoray U ...