maritbet girişmaritbet
Aryom Koru Gaziemir'in inşaatı başladı!

Aryom Koru Gaziemir'in inşaatı başladı!

Aryom markası 36 yıllık tecrübesiyle İzmir Gaziemir'de hayata geçirilen konut projesi Aryom Koru'da inşaat çalışmalarına başlandı.

Farklı büyüklük ve tiplerdeki daire seçenekleri ile lüks konut konseptinde tamamlanacak proje; havalimanına 4 dakika, otobana 5 dakika, Ege Serbest Bölgesi'nin ise hemen yanında yer alan 33 bin metrekare büyüklükteki arsa üzerine kuruluyor. Aryom Koru projesinde yaşamın 2019'da başlaması hedefleniyor. 

Aryom Koru

Proje hakkında bilgi veren Aryom İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günday, "Aryom Koru İzmir, grubumuzun prestij projesidir. Biz bu projeye öncelikle yer aldığı bölgeye ve sektöre örnek olması için en iyi şekilde inşa etmek adına büyük emek ve özveri gösteriyoruz. İzmir'de riskli bölgelerin sayısı küçümsenemeyecek düzeyde olmakla birlikte maalesef sağlıksız binalar insan hayatını tehdit etmeye devam ediyor. Biz de bu bağlamda Aryom İnşaat olarak, sorumluluk bilinciyle hareket ediyor ve Gaziemir' de Çatalkaya Korusu'nda hayata geçirdiğimiz bu proje ile sosyo-ekonomik ve kültürel değişimi en iyi şekilde yapmak için çalışıyoruz" dedi. 

Aryom Koru ile birlikte komşuluk ve mahalle kültürünü yaşatmayı hedeflediklerini söyleyen Günday; "İzmirliler için eski mahalle kültürü çok önemliydi. Bizler o mahallelerin içinde doğduk, koştuk, zıpladık, doyasıya yaşadık ve büyüdük. Şimdilerde ise o sıcak mahalle hayatını, insanların birbirleriyle yakalayacağı samimi komşuluk ilişkilerini, çocukların sokaklarda keyif içinde oynadığı oyunları özlemle anar olduk. Bu açıdan da Aryom Koru'nun önemli bir sosyal açığı kapatacağına gönülden inanıyoruz" açıklamalarında bulundu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Aryom Koru Gaziemir'in inşaatı başladı!
  • 14.04.2017 10:04

Aryom Koru Gaziemir'in inşaatı başladı!

Aryom markası 36 yıllık tecrübesiyle İzmir Gaziemir'de hayata geçirilen konut pr ...