maritbet girişmaritbet
Artık yalı denince aklınıza Boğaz gelmeyecek!

Artık yalı denince aklınıza Boğaz gelmeyecek!

İstanbul’un en köklü ve çok kültürlü semtlerinden olan Yeşilköy, en yeni ve en lüks yalısına kavuşuyor

Eylül ayında anahtar teslimleri yapılacak olan “Yalı Yeşilköy”, 2 bahçe, 2 teras dubleksi ve iki de ara kat daireyle birlikte 6 ailenin; denize sıfır, havalimanına 10 dakikalık mesafede ev sahibi olmasını sağlayacak. Bir dönem Bezmen ailesinin yalısı olarak faaliyet gösteren bina; akıllı ev sistemiyle donatıldı. İç tasarımdan bahçeye kadar en elit markaları tercih ettiklerini belirten Depar Teknik Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Fırat, “Yeşilköy gibi özel bir semtin en güzel caddesindeki binamızda lüksü her alanda kullandık. Burada bir yalı dairesinde oturmak ayrıcalıklı bir hayat sunar” dedi.

Dünyanın en muhteşem kentlerinden olan İstanbul'da bir hayat kurmak isteyenler, şehrin dört bir yanında inşa edilen birbirinden farklı projelerde aradığını bulmaya çalışıyor. Kimi vatandaşlar toplu taşımaya veya havalimanına yakınlığı tercih ederken, kimi modernliği veya denizi, kimi ise kaybetmek üzere olduğumuz mahalle kültürünü arıyor. Bazı firmalar en yeni teknolojili rezidansları çekici kılmaya çalışıyor. İstanbul'un tarihi semtlerinden birinde, denizin hemen önünde inşa edilen, son teknoloji ve en lüks markalarla donatılan modern yalı “Yalı Yeşilköy” ise tüm bu özellikleri bir araya getirerek seçkin bir yaşam sunuyor. 

Yalı Yeşilköy örnek dairesi

6 daireden biri sizin olsun

Başta Yeşilköy olmak üzere İstanbul'un birçok farklı semtinde ayrıcalıklı konutlara imza atan Depar Teknik Yapı, Ağustos 2013'te inşaatına başladığı “Yalı Yeşilköy'ü eylül ayında tüketiciler için teslime hazır hale getiriyor. Türkiye'nin en seçkin deniz kıyılarından biri olan Yeşilköy sahilinin en güzel lokasyonunda inşa edilen yekpare bina, Türkiye'nin önde gelen ödüllü mimarlık ofislerinden CM Mimarlık ve Shape Mimarlık tarafından butik bir yaklaşımla tasarlandı. Yalı Yeşilköy, 2 bahçe dubleks, 2 çatı dubleks ve ara kat iki daire olmak üzere toplam sadece 6 daireden oluşuyor. Binada dubleks şeklindeki 4+2 daireler 255 metrekare, 3+1 daireler ise 155 metrekare olarak tasarlandı. 

Her daire için iki araçlık otoparka sahip olan binada yaşayanlar, muhteşem bir bahçe içine yerleştirilen ve neredeyse deniz ile iç içe konumlanan özel yüzme havuzuyla doğayla bütün bir hayat sürüyor.
Tüm oda zeminlerinde Macar döşeme masif ve lamine parke, ıslak zemin/koridor ve tüm ortak alanlarda mermer malzeme, binanın tüm iç duvarlarında ise duvar kağıdı kullanılan projede, Yeşilköy'ün güneşine ve deniz manzarasına komple hâkim olunması amacı ile boy doğramaları kullanıldı. Dairelerde, panjur kapalı iken bile deniz manzarasından mahrum kalınmaması amacı ile dış cephe jaluzisi tercih edilmiştir. 

Yalı Yeşilköy

Cep telefonundan evinizi yönetin

Dünyanın önde gelen akıllı ev ve otomasyon sistemleri uygulayıcısı “Berker” markasının akıllı ev sistemiyle donatılan evlerde, cep telefonunu ile kombiden aydınlatmaya, jaluziden klimaya birçok sistemi kontrol etme olanağı bulacaksınız. Mutfaklarda Michael Jordan, Zinadine Zidane gibi dünyaca ünlü yıldızların da tercih ettiği İtalyan devi Ernesto Meda'dan yana kullanan Depar Teknik Yapı, beyaz eşyada ise yine alanının liderlerinden Miele ile mutfaklarını taçlandırdı.

Fiyatları 2.5 milyon dolar ile 3.5 milyon dolar arasında değişen daireler ise sundukları imkanlar, muhteşem iç dekor ve manzarasıyla bu fiyatı aşan bir seçkinlik kazandırıyor. 

Bezmen ailesinin yalısına yeniden hayat verdi

Depar Teknik Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Fırat, uzun zamandır yer aldıkları inşaat sektöründe “Yalı Yeşilköy” ile çok seçkin bir müşteri kitlesine hitap ettiklerini belirterek “Gerek lokasyonu gerek kalitesi ile bize göre konutun ‘elmas'ını ürettik” dedi. Bölgenin dokusuna uygun olmaya dikkat ettiklerini kaydeden Ahmet Fırat, “Sadece 6 seçkin ailenin yaşayacağı Yalı Yeşilköy'de, eşsiz bir lokasyon ve deniz manzarası ile dairenin her ayrıntısında lüks ve konforun yer aldığı bir proje üretmek istedik. İç tasarımından bahçe peyzajına kadar alanının liderleri ile çalıştık” dedi. 

Yeşilköy'ün İstanbul'un tarihi ve çok kültürlü semtlerinden olduğunun altını çizen ve kendisi de Yeşilköylü olan Ahmet Fırat, “Bu semtte ev sahibi olmak ayrıcalıktır. Yeşilköy'ün insanı semtini hiçbir semte tercih etmez. Bu doğrultuda; insanların mahalle kültüründen ve sakin yaşamlarından vazgeçmeden eşsiz deniz manzarası ve lükse doyabilecekleri bir bina tasarladık” ifadelerini kullandı. Binanın eskiden Bezmen ailesinin bir yalısı olduğunu da hatırlatan Ahmet Fırat şöyle devam etti: “Önde gelen mimarlık şirketleriyle özel bir tasarım hazırladık. İstanbul'un en modern yalısına imza attık. Tek istediğimiz lüks ile doğayı bir arada yaşamak isteyenlerle buluşmak.” 

Yalı Yeşilköy İletişim Bilgileri;

Web: http://www.yaliyesilkoy.com/
Telefon: 0212 573 06 20

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"İstanbul Millet Bahçesi'ni 2019'da açarız"
  • 14.11.2018 13:10

"İstanbul Millet Bahçesi'ni 2019'da açarız"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum: "Atatürk Havalimanı 14 milyon metrekare, buray ...

Yeşilköy Çok Amaçlı Acil Durum Hastanesi havadan görüntülendi
  • 26.05.2020 13:24

Yeşilköy Çok Amaçlı Acil Durum Hastanesi havadan görüntülendi

Hafta sonu açılması planlanan hastanedeki son durum havadan görüntülendi. Havada ...

Yeşilköy Hastanesi inşaatında son durum
  • 02.05.2020 14:44

Yeşilköy Hastanesi inşaatında son durum

Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle Atatürk Havalimanı’nda yapımı ...

Atatürk Havalimanı’ndaki hastanenin inşaatında son durum
  • 13.04.2020 11:48

Atatürk Havalimanı’ndaki hastanenin inşaatında son durum

Korona virüs tedbirleri kapsamında Atatürk Havalimanı’nda geçtiğimiz hafta içi b ...

Pazar günleri AVM'lere 5,5 milyon ziyaretçi bekleniyor!
  • 23.06.2021 08:49

Pazar günleri AVM'lere 5,5 milyon ziyaretçi bekleniyor!

Kovid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan kısıtlamaların kalkmasıyla pazar günler ...

Çimento sektörü 901 bin ton lastiği yakıt olarak değerlendirdi
  • 05.06.2021 17:25

Çimento sektörü 901 bin ton lastiği yakıt olarak değerlendirdi

TÜRKÇİMENTO, ömrünü tamamlamış lastiklerin alternatif yakıt olarak kullanıldığın ...