maritbet girişmaritbet
Arte Borgo Ankara'da ihtiyaca göre konsept!

Arte Borgo Ankara'da ihtiyaca göre konsept!

Hayata geçirdiği konut, turizm, eğitim ve sağlık sektörü yapılarıyla dikkat çeken Arte Group'un sahibi Can Gürler ile şirketin projelerini konuştuk.

Arte Group'un sahibi Can Gürler, "Ankara'da ekonominin olumlu seyrinde önemli rol aldığımızı düşünüyorum. Proje alalımdaki temel hedefimiz bir ailenin neye ihtiyacı varsa onları ayaklarına kadar getirmek" dedi. 

Başkentte inşaatı devam eden ya da tamamlanan projelerinizden öne çıkanlar hakkında bilgi verebilir misiniz? 

Arte olarak, uzun yıllardır inşaat sektöründe olan yatırımlarımız ve tecrübelerimizle bulunduğumuz bölgede yer alan projelere yon veriyoruz. Bölgemizde, toplam bin 126 adet konut üretim surecine devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde Bağlıca bölgesinde yine bir ilk olacak, güzel bir projeye imza atacağız. Bölgenin gereksinimlerim dikkate alarak yon verdiği iniz Mercado projemiz için kısa sure sonra lansman çalışmalarına başlayacağız. Bölgenin ihtiyacı olan küçük metrekareli ofis ve dükkanlardan oluşan projemiz hem hayat avantajları hem de ödeme koşullarıyla adından söz ettirecek bir proje. 

arte borgo

9 BİN METREKARELİK SOSYAL ALAN 

Çayyolu bölgesinde devanı eden Arte Borgo projemizin yüzde 60'lık bölümünün satışı tamamlandı. Projede, geniş sosyal alanlarıyla ve esnek ödeme planlarıyla yeni bir yaşam sunuyoruz. Toplam 10 bin 829 metrekare alan üzerine kumlu olan Arte Borgo 1. Etap projemiz 5+1, 290 metrekare ve yine 5+1, 250 metrekarelik toplamda 138 konuttan oluşuyor. Ayrıca 9 bin metrekarelik sosyal alana sahip olan projemizde; açık havuz, yürüme yollan, fitness alanı, çocuk oyun alanları, basketbol sahası bulunmaktadır 

Projelerinizin Ankara ekonomisine katkısı nedir? 

İstihdam piyasasında iyileşme doğrudan büyümeye bağlı ve Arte projeleri hız kesmeden büyümeye devam ediyor. Şu an aktif 9 şantiyemizde toplam 150 personel çalışmakta. Arte Cerrahi Hastanesi'nde ise 8 klinik, 30 hekim toplamda 190 personel görev yapmaktadır. Ayrıca 2014 yılında açılan Arte Koleji'nde ise 105 personel 70 öğretmen ve 295 öğrenci bulunmaktadır. Türkiye'de işsizlik olanlarına baktığımızda son 7 yılın zirve yaptığı bu donemde. 2007'den 2016'ya kadar her yıl 100 bin civarında nüfus artışı olan Ankara'da ekonominin olumlu seyrinde önemli rol aldığımızı düşünüyorum. 

arte borgo

BÖLGENİN İHTİYACINA GÖRE KONSEPT 

Bir projeye başlamadan önce bölgede nelere dikkat ediyorsunuz, hangi araştırmaları yapıyorsunuz? 

Projeye başlamadan önce hangi bölge olması gerektiğiyle alakalı sıkı bir çalışma yapıyoruz. Bölgeye kararı verdikten sonra alıcı kitlesine uygun, o bölgenin neye ihtiyacı olduğu nu bulup bir konsept belirleme aşamamız oluyor. Asıl amacımız lüks diye benimsediğimiz olanakları standarda dönüştürüyoruz. Proje alanındaki temel hedefimiz bir ailenin neye ihtiyacı varsa onları ayaklarına kadar getirmek çünkü mutlu bir aile ortamına bizim de katkımızın olmasını istiyoruz. 

KURUMSALLAŞMANIN VAZGEÇİLMEZİ OTOKONTROL

Aile şirketinden kurumsal bir yapıya geçme süreci projelerinizi nasıl etkiledi? 

Delege etmek, delege ettiklerini kontrol edebilecek bir otokontrol sistemi oluşturmak; kurumsallaşmanın vazgeçilmezidir. Biz hastanemizde hastalan kendimiz muayene etmiyoruz, okullarımızda sınıflara girip kendimiz ders vermiyoruz ama bu hastalar ve/ veya çocuklar sürekli bir kontrol sisteminin olduğu emin ellere emanetler, inşaat sektörü de tıpkı bunun gibi teme: olarak imalat ve satış ayrı ayrı, inşaatı yaparken de tuğlaları tek tek biz koymasak da tek tek konulurken denetimi yapılmakta, satış organizasyonlarımızda profesyonel reklam ajansları ve gayrimenkul şirketleriyle devam ederken; satışın müşteri memnuniyeti dahil her aşamasında kontrol sistemimiz çalışmakta. Bu farkındalık bölgede en kurumsal yapıyı daha erken oluşturmamızın temelidir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Arte Borgo Ankara'da ihtiyaca göre konsept!
  • 02.05.2017 09:23

Arte Borgo Ankara'da ihtiyaca göre konsept!

Hayata geçirdiği konut, turizm, eğitim ve sağlık sektörü yapılarıyla dikkat çeke ...