maritbet girişmaritbet
Artaş İnşaat, 10 projesiyle 11. Gayrimenkul Fuarı'nda!

Artaş İnşaat, 10 projesiyle 11. Gayrimenkul Fuarı'nda!

11. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi'ne 10 projesiyle katılan Artaş İnşaat, Körfezli yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Artaş İnşaat, 11. Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi'nde Körfez bölgesinden yatırımcılara İstanbul'daki 10 projesinin tanıtımını yaptı. Geçtiğimiz aylarda Körfezli yatırrımcılarla Dubai ve Katar fuarlarında bir araya gelen ve projelerini tanıtan Artaş İnşaat, bu fuarda da yatırımcıların ilgi odağı oldu.

Bu yıl 11.'si düzenlenen Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi'ne 10 projesiyle katılan Artaş İnşaat yatırımcılardan büyük ilgi gördü. Körfez bölgesinden yatırımcıların Türkiye'deki gayrimenkul projelerini yakından inceleme fırsatı bulduğu fuarda Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupa Konutları Atakent 4 A, B ve C ile Avrupa Office Ataşehir, Avrupa Konutları Kale 2, Avrupa Konutları Arıcılar, Avrupa Konutları Yamanevler ve ortak girişimle geliştirilen Vadistanbul Park etabı ile Vadipark Seyrentepe projeleriyle katılım gösterdi.

ÇETİNSAYA; “KÖRFEZ BÖLGESİNİN TÜRKİYE'YE GÜVENİ TAM”

Körfez bölgesinden yatırımcıların Türkiye'de yatırıma sıcak baktıklarını ve ülkemizin geleceğine güvendiklerini belirten Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya; “Türkiye gayrimenkulleri uzun zamandır yabancı yatırımcıların ilgi odağında. Bu yatırımcıların büyük kısmını da başta Katar olmak üzere Körfez bölgesi oluşturuyor. Dubai ve Katar'da düzenlenen fuarlara katılarak bu bölgede kuvvetli ilişkiler kurduk. Bölgede Avrupa Konutları markamızı tanıyan ve projelerimizi yakından takip eden yatırımcılar bulunuyor. Bu yıl 11.'si düzenlenen Arap – Türk Zirvesi'nde de standımızı ziyaret eden Körfez bölgesinden yatırımcılar oldu. Suudi Arabistan Cidde Sanayi ve Ticaret Odası Başkan Vekili Ziad Bassam Al – Bassam da standımızı ziyaret ederek projelerimiz hakkında bilgi aldı. Sayın Al – Bassam, Türk inşaat sektörünün gelişimini başarılı bulduğunu, Avrupa Konutları markamızı tanıdığını ve geliştirdiğimiz projeleri de takip ettiğini belirtti. Türkiye'nin yatırım potansiyeline ve inşaat sektörümüzün uluslararası alanda tanıtımına yönelik bu çalışmaların artarak devam etmesi gerekiyor. Firma bünyemizde bu yaklaşımla ülkemizin ve projelerimizin tanıtımına katkı sağlayacak çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu ve benzeri etkinliklerde de yer alarak Körfez bölgesiyle ilişkilerimizi güçlü tutmamız gerektiği kanaatindeyim.” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Artaş Holding, 6 projesini 2024'de teslim ediyor
  • 14.03.2024 14:10

Artaş Holding, 6 projesini 2024'de teslim ediyor

Kurulduğu günden itibaren kalite odaklı projeler üreten ve faaliyet gösterdiği s ...

Süleyman Çetinsaya, sosyal konut kampanyasını değerlendirdi!
  • 14.09.2022 10:23

Süleyman Çetinsaya, sosyal konut kampanyasını değerlendirdi!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ...

Artaş İnşaat, yeni reklam filmiyle iki projesini tanıttı!
  • 01.07.2022 10:30

Artaş İnşaat, yeni reklam filmiyle iki projesini tanıttı!

1977’den beri tamamlanan ve yapımı devam eden projeleriyle 35 bin konuta imzasın ...

"2022 yılı yeni projelere odaklanacağımız bir yıl olacak"
  • 24.12.2021 15:21

"2022 yılı yeni projelere odaklanacağımız bir yıl olacak"

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, 2021 yılını değerlendird ...

Süleyman Çetinsaya ''Tema İstanbul yüzde 592 prim yaptı''
  • 16.12.2021 11:59

Süleyman Çetinsaya ''Tema İstanbul yüzde 592 prim yaptı''

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Tema İstanbul 2 ve Tema ...

Süleyman Çetinsaya'dan 15 Temmuz mesajı!
  • 15.07.2021 09:22

Süleyman Çetinsaya'dan 15 Temmuz mesajı!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Tek millet, tek bayrak, ...