maritbet girişmaritbet
Artaş-Aydınlı'nın dev projesi; VADİPARK

Artaş-Aydınlı'nın dev projesi; VADİPARK

İnşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Artaş İnşaat ve Aydınlı Grup, Kağıthane’ye 3 etaptan oluşacak yeni bir proje kazandırıyor.

İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi olarak planlanan ve bu doğrultuda son derece değerli projelerin yükseldiği Kağıthane bölgesi, Artaş ve Aydınlı ortaklığının yeni projesiyle daha da değer kazanıyor.

Bölgeye en büyük yatırımı Vadistanbul projeleriyle yapan Artaş İnşaat ve Aydınlı Grup, Kağıthane'deki yatırımlarına ara vermeden devam etme kararı aldı.

Artaş İnşaat ve Aydınlı Grup'un Kağıthane'deki ikinci yatırımları olacak proje Vadipark markasıyla lanse ediliyor. Vadipark, konumlandırıldığı nokta itibariyle değişen Kağıthane'nin yeni girişini oluşturuyor.

Vadipark

Vadipark markasıyla yükselen 3 projenin toplamında 400 konut, yola 350 metre cephesi  olan dükkanlarla birlikte 32 bin metrekare ofis alanı, 10 bin metrekare ticari alan, 30 bin metrekarelik eğitim kampüsü yer alıyor.

Birbirine bitişik parsellerde yükselen proje toplamda 250 bin metrekare inşaat alanına sahip.3 projenintoplam arsa büyüklüğü ise yaklaşık 45 bin metrekare. Vadipark, yeni Kağıthane'nin konut ve ticari alan ihtiyaçlarına en akılcı şekilde karşılık veren proje olarak konumlanıyor.

Ortak bir girişimle bölgede gerçekleştirdikleri Vadistanbul projesinde inşa çalışmaları devam ederken Vadipark projesini de hayata geçiren Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya ve Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kavurmacı; bölgedeki yeni yatırımlarının müşterileri tarafından uzun zamandır beklendiğine ve yakın zamanda projeyi tüm detaylarıyla lanse edeceklerine değindi.

Kağıthane'nin yenilenen siluetinde örnek teşkil edecek Vadipark, mimarisi ve donatılarıyla bölgenin en estetik projeleri arasında yerini alıyor.

Mimarisinde ise Türkiye'nin ödüllü mimarlık ofislerinden İki Design Mimarlık – Murat Kader'in imzası bulunan proje, özgün çizgileriyle de dikkat çekiyor.

İSTANBUL'UN YENİ MERKEZİ KAĞITHANE OLUYOR

Maslak – Levent hattının alternatifi olarak planlanan Kağıthane bölgesi, başlatılan sanayi ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla her geçen gün değer kazanmaya devam ediyor.

Son 5 yıl içinde gerçekleştirilen konut, ofis ve AVM yatırımlarıyla gayrimenkul yatırımcılarının da odak noktası haline gelen Kağıthane; ana ulaşım akslarının kesişim noktasında yer almasıyla, metro yatırımları ve diğer toplu taşıma araçlarının merkezinde olmasıyla da son derece ayrıcalıklı bir konuma sahip.

Cendere Vadisi, İstanbul Metropoliten alanı ve Kağıthane içindeki en yüksek potansiyele sahip ekolojik koridorlardan biri olması ve vadi formasyonu özelliği sebebiyle stratejik bir konuma sahip. Atıl kalmış sanayi ve depolama alanlarının yer aldığı Cendere Vadisi; hem Kağıthane Deresi- Vadisi doğal eşikleri, hem de önemli kentsel ekonomik aktivite koridorları ile çevrili bir bölge. Bu alan üzerinde doğal ve ekonomik eşiklerden kaynaklanan dönüşüm baskısı söz konusu. Kirletici sanayi alanlarının kent merkezinin dışına çıkarılmasıyla açılacak alanların, bölgeye yüklenecek Eğitim Bilişim Teknoloji (EBT) ve Turizm Konut Ticaret (TKT) fonksiyonları ile, yapısal ve planlı bir dönüşümün gerçekleşmesi, bölgenin İstanbul genelinde bilgi teknolojilerinin üretildiği ve geliştirildiği bir odak olması hedefleniyor.

ÇETİNSAYA; “KAĞITHANE'NİN GELECEĞİNE İNANCIM TAM”

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya; “Kağıthane bölgesinin geleceğine inancım tam. Bu bölgenin yenilenmesi ve gelişiminde de pay sahibi olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Ortak bir girişimle inşasına devam ettiğimiz Vadistanbul ile bölgeye ciddi anlamda bir yatırım yapıyoruz. Vadistanbul'un inşası devam ederken, Aydınlı Grup ile de bölgedeki ikinci projemiz için bir ortaklık kurduk ve Vadipark'ı hayata geçiriyoruz. Bu projemizi de uzun zamandır bekleyen müşterilerimiz vardı. Çalışmalarımızın büyük kısmını tamamladık ve çok yakın bir tarihte de projemizi tüm detaylarıyla lanse edeceğiz.Bu araziye, üst ölçek plan karar ve prensipleri ile uyumlu olarak, yalın ve insan odaklı bir tasarım anlayışı ile yaklaştık. Şehrin yoğunluğu ve nüfus baskısından arınmış bir lokasyonda yer alacak olan projemiz sağlıklı ve konforlu bir yaşam alanı sunacak. Alanın dönüştürülmesi aşamasında da, Vadi formu ile uyumlu, doğa ile bütünleşik bir proje geliştirmeyi amaçladık.” dedi.

KAVURMACI; “YERLİ VE YABANCI YATIRIMCILARDAN YOĞUN TALEP ALIYORUZ”

Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kavurmacı; “Artaş İnşaat ile bu bölgede hayata geçireceğimiz Vadipark projesi için uzun zamandır faaliyet gösteriyorduk. Projenin her detayını en ince ayrıntısına kadar tasarladık. Burası son derece değerli bir bölge ve bu bölgede gerçekleştirilecek her bir metrekarelik işin büyük önem var. Kağıthane, İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi haline geliyor. Burada yerli yatırımcıların yanı sıra ciddi anlamda da yabancı yatırımcılardan talep alıyoruz. Vadipark projemizle Kağıthane'nin yenilenen çehresine bizim de büyük katkımız olacak. Projenin ulaşım bağlantılarına baktığımızda; Doğu-Batı ekseninde uzanan TEM Otoyolu ile Kuzey-Güney bağlantısını sağlayan ve Vadi boyunca devam eden Cendere Yolu ana ulaşım arterleri olduğunu görüyoruz. Ayrıca Cendere Yolu – Ayazağa Yolu ile Hasdal Yolu proje alanının çevresi, Maslak mevki ve Büyükdere Caddesi ile bağlantısını da sağlayan ikinci derece ulaşım arteri. Bu konum da Vadipark'alokasyon açısından büyük bir artı sağlıyor” şeklinde konuştu.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Avrupa Konutları Esentepe reklam filmi yayında!
  • 19.10.2022 11:06

Avrupa Konutları Esentepe reklam filmi yayında!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Esentepe projesinin re ...

Süleyman Çetinsaya, sosyal konut kampanyasını değerlendirdi!
  • 14.09.2022 10:23

Süleyman Çetinsaya, sosyal konut kampanyasını değerlendirdi!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ...

Artaş İnşaat Turizm Satış&Pazarlama Direktörü Berna Burçin Çakır oldu
  • 18.08.2022 09:57

Artaş İnşaat Turizm Satış&Pazarlama Direktörü Berna Burçin Çakır oldu

25 yıldır turizm sektöründe görev alan Berna Burçin Çakır, bundan böyle Artaş Gr ...

Avrupa Konutları Esentepe'nin maket videosu yayında!
  • 21.07.2022 11:25

Avrupa Konutları Esentepe'nin maket videosu yayında!

Artaş İnşaat ile Betacons ortaklığında hayata geçirilen Avrupa Konutları Esentep ...

Avrupa Konutları Esentepe ön satışa çıktı!
  • 19.07.2022 11:22

Avrupa Konutları Esentepe ön satışa çıktı!

Anadolu Yakası’ndaki ikinci projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ markasıyla Kar ...

Artaş İnşaat, yeni reklam filmiyle iki projesini tanıttı!
  • 01.07.2022 10:30

Artaş İnşaat, yeni reklam filmiyle iki projesini tanıttı!

1977’den beri tamamlanan ve yapımı devam eden projeleriyle 35 bin konuta imzasın ...