maritbet girişmaritbet
ARLUXIA’YA İLGİ YOĞUN

ARLUXIA’YA İLGİ YOĞUN

Girdiği her sektörde farklı uygulamaları ile dikkat çeken AR Şirketler Grubu, inşaat sektöründeki ikinci projesi ARLUXIA Home Office’in yüzde 30’u 20 günde satıldı.

Girdiği her sektörde farklı uygulamaları ile dikkat çeken AR Şirketler Grubu, inşaat sektöründeki ikinci projesi  ARLUXIA Home Office'in yüzde 30'u 20 günde satıldı. ile Beykent'te yepyeni bir proje imza atıyor. Beykent'te hayata geçirilen ARLUXIA Home Office , projesi  kapıdan ilk girdiğiniz andan itibaren lüks karşılama hizmetleriyle sizlere ve konuklarınıza “prestiji” yaşatmayı hedefliyor.

ARLUXIA FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN!

Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizi'ni gören, eşsiz manzarası asla kapanmayacak olan ARLUXIA Home Office, 60 milyon dolar yatırımla hayata geçirildi. Kasım 2011'in son haftası satışa çıkarılan ve yüzde 30'u satılan  proje zemin + 7 kat + çatı + 2 bodrum kattan oluşuyor. Binanın tasarımı 2 Design Group tarafından yapıldı. Her katta 71 metrekareden başlayan home ofis dairelerden kat başına 3447 metrekare flat ofislere uzanan modüler 156 ofis + 29 mağaza + 10 restaurant + 1 fitness salonunun bulunduğu projede daireler birleştirilerek kullanılabiliyor. Metrekaresi 1.500TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan ARLUXIA Home Office'i farklı kılan ise Arista Bomonti Business'da olduğu gibi ofisle birlikte sahip olunacak ayrıcalıklı hizmetler.

Ar Şirketler Grubu'nun Arista Bomonti Business ile hayata geçirdiği ulaşılabilir maliyetine lüks kavramı ARLUXIA Home Office'de mülk sahibi olanların da yaşayacağı bir ayrıcalık. ARLUXIA Home Office projesinin en önemli özelliği, kar amacı gütmeden, maliyetine yapılan toplu alım mantığıyla müşterilerine daha uygun fiyatlı hizmetler sunmak.

Arluxia İletişim Bilgileri

Telefon: 444 40 88

Web adresi: http://www.arluxia.com

Yorum Yaz